Se på karta

lunchservering 

gav 68 företag inom detta område

Ballbreaker Kungsholmen AB

(3.5)

Lindhagensgatan 11411251 Stockholm
logo

På Ballbreaker är det fantasin som sätter gränsen. Alla våra aktiviteter kan bokas på halv- eller hel-timme alternativt så finns dom också paketerade i olika kombinationer för olika ändamål. Vår anläggning och våra aktiviteter används med fördel till alla typer av möten; dating, möhippa/svensexa, umgänge med familj och vänner, fest, bröllop, tävling, konferens, personal- och kundevent för att nämna några.

Lunch Cafè Pelargonen AB

Mårdsmålen 57391 Tranås
logo

Vi erbjuder lunchservering, festmiddagar, catering, café m.m. året om. God hemlagad mat och personlig service!

Pasta Etc

(3.67)

Mölndalsvägen 1541263 Göteborg
logo

Pasta Etc ligger i närheten av Liseberg – en mysig liten restaurang med familjär stämning. Från köket sprids ljuvliga dofter som får det att vattnas i munnen. Menyn erbjuder många av Italiens specialiteter, från läckra förrätter till goda efterrätter. Främst är vi berömda för våra pastarätter men nu har vi även utökat menyn med italienska pizzor. Variation av ingredienser är stor, kött, kyckling, havets frukter, grönsaker – ja allt du kan tänka dig.

Victors Restaurang i Malmö

(2.35)

Lilla torg 121134 Malmö
logo

På VICTORS är det alltid fest! Varmt välkomna till Malmös oas!

Ösmo Plantshop

Växtstigen 114831 Ösmo
logo

Välkomna in för att njuta av våra vackra buketter, inspirerande trädgård, inredning, breda sortiment av blommor och vår fantastiska lunchbuffé!

Louis De Geer Konsert & Kongress

Dalsgatan 1560232 Norrköping
logo

Att en spännande och kreativ miljö behövs för en lyckad konferens eller ett lyckat evenemang är vår övertygelse. Varmt välkommen!

Putte Kock Catering

Kaserngatan 1857535 Eksjö
logo

Att köpa in maten till fest, bröllop eller vilken tillställning som helst sparar både tid och besvär. Vi levererar högklassiga bufféer, sobra bröllopsmiddagar, smäktande grillmenyer och allt däremellan. Ring oss så diskuterar vi oss fram till ett upplägg som funkar för dig.

Ramstorps trygghetsboende - Bräcke Diakoni

Ramstorpsgatan 3658245 Linköping
logo

På Bräcke trygghetsboende Ramstorp bor du nära naturen i stadsdelen Majelden, intill Tinnerbäcken med uteplats i söderläge. Boendet har 42 anpassade lägenheter för dig som är äldre, som främst behöver hemtjänst och intelängre upplever det tryggt att bo kvar hemma, i så kallat ordinärt boende.

Överstens trygghetsboende - Bräcke diakoni

Överstegatan 2258212 Linköping
logo

Boendet har anpassade lägenheter för dig som är äldre, som främst behöver hemtjänst och intelängre upplever det tryggt att bo kvar hemma i så kallat ordinärt boende.Du som bor på trygghetsboendet kan få hjälp av vårt multiprofessionella team bestående av omsorgspersonal, sjuksköterska, specialistundersköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut.

Solrosens trygghetsboende - Bräcke diakoni

Solrosgatan 1058249 Linköping
logo

Boendet har 36 anpassade lägenheter för dig som är äldre, som främst behöver hemtjänst och intelängre upplever det tryggt att bo kvar hemma i så kallat ordinärt boende. Hos oss bor du i en egen lägenhet och har tillgång till viss gemensam service och gemensamma lokaler. Vi har tillgång till uteplats i anslutning till matsalen och uteplats i vacker miljö.

Stolplyckans trygghetsboende - Bräcke diakoni

Föreningsgatan 3758230 Linköping
logo

Boendet har 27 anpassade lägenheter för dig som är äldre, som främst behöver hemtjänst och inte längre upplever det tryggt att bo kvar hemma i så kallat ordinärt boende. Hos oss bor du i en egen lägenhet och har tillgång till viss gemensam service och gemensammalokaler. Lägenheterna är cirka 65 kvadratmeter med toalett, dusch, kök, tvättmaskin och torkskåp.

Hooks Herrgård

Hooks herrgård 56793 Hok
logo

Hooks Herrgård har anor från 1300-talet och har sedan dess blomstrat till en av Smålands trevligaste anläggningar.Här upplever du vacker natur, god mat och dryck, spa & fitness, golf på två golfbanor och konferens i moderna konferenslokaler. Oavsett om du kommer hit för att spela golf, avnjuta en avkopplande spaweekend, anordna en fest eller konferens kan vi lova en familjär och trivsam atmosfär.

Talang Café & Restaurang

Göteborg
logo

På GTI får du en bra utbildning av behöriga och engagerade lärare. Undervisningen är modern och präglas av ett ämnesövergripande synsätt.

Superbowl Nyköping

Idrottsvägen 12D61162 Nyköping
logo

Superbowl Nyköping finns på Nyköpings Arenor och är en toppmodern bowlinghall med restaurang och konferensmöjligheter. Bowlinghallen flyttade från sina gamla lokaler i Nyköping till nya som uppfördes 2004 till invigningen av Eventcentret.

BERZELIUS Bar & Matsal

(3.5)

Berzeliigatan 1441253 Göteborg
logo

Välkommen till Berzelius Bar & Matsal, ett Svenskt brasseri i hörnet på Berzeliigatan och Södra vägen i centrala Göteborg. Här serverar vi klassiska rätter i modern tappning från tidig lunch till sen kväll. Vi har 120 platser fördelat på 3 matsalar och sommartid lika många till på vår uteservering. #nl# #nl#Våra barmästare erbjuder ett stort utbud av lokala öl, världens alla viner och drinkar av världsklass vilket gör baren till ett naturligt vattenhål långt in på småtimmarna.

Café & Grill , Borenshult

Borensvägen 5059162 Motala
logo

café glass restaurang frukost bar drink retro hamburgare ala carte smörgås smörgåstårtor take away

China Tower Restaurang

(4.8)

Torggatan 3C89133 Örnsköldsvik
logo

Välkommen till en traditionell kinesisk restaurang i Örnsköldsvik med fullständiga rättigheter, lunch och takeaway. Vår lunch är populär och består av både asiatisk buffé, husmanskost och beställa takeaway box.

Café Restaurang 22:an

(3.82)

Gamla revsuddevägen 339594 Rockneby
logo

Pizzeria Milano

(4)

Prebendegatan 254247 Mariestad
logo

Hansen Café & Bageri AB

(4.33)

Köpmangatan 2281139 Sandviken
logo

På Hansens gör vi allt från grunden, på plats i vårt eget bageri. Utbudet är brett och lockar med allt från från traditionella konditorivaror i form av tårtor, bakelser, godbitar och kaffebröd till matbröd och frallor samt frukost och lättare luncher. Vi förnyar oss ständigt och låter spännande nyheter ligga sida vid sida med våra omtyckta klassiker.

Restaurang Borgen

(5)

Västra storgatan 3328331 Osby
logo

Välkommen att äta en hemlagad och god lunch hos oss. Lunchen finns även för avhämtning. Vi har catering för alla tillfällen.

Malmstens Fisk & Kök

(5)

Mårtenstorget 122351 Lund
logo

Restaurangen är öppen:Mån-Tis 11:30-15Ons-Tor 11:30-18Fre 11:30-21Lör 11:30-15Stängt på Söndagar.Erbjuder även mat för avhämtning & catering

Café Stenflisan

Hamnkroken 2338775 Byxelkrok
logo

Vi är ett litet familjeägt café med havet som granne i Byxelkroks hamn på norra Öland. Vårt fokus är hembakat och hemtrevligt. Välkommen in på en fika, för en matig sallad eller paj och kanske ett glas vin i solnedgången?

Kaffegillet Restaurang och Café

(3)

Trångsund 411129 Stockholm
logo

Välkommen att kontakta oss för mer information.

Wienerkonditoriet i Hedemora AB

(3.75)

Åsgatan 7677631 Hedemora
logo

Tårtor, bakelser, matbröd allt bakas i eget bageri. Hos oss kan ni även köpa lättare luncher & smörgåsar som vi gör på plats.