Om Ösmo Plantshop

Välkomna in för att njuta av våra vackra buketter, inspirerande trädgård, inredning, breda sortiment av blommor och vår fantastiska lunchbuffé!

Butiken

Här hittar du vackra krukor och vaser i den senaste mode designen eller i den klassiska stilen. Ett stort utbud finns för alla smaker i många vackra modeller, med allehanda tillbehör som hjälper dig att lysa upp och lyfta fram ditt hem och dina växter. Ett tips för att ge dina blommor och krukor en ny känsla är de vackra dekorationsstenarna och sisalet (kokosfiber) som finns i många kulörer. Vi har även en Present och Inredningshörna. Vackra doftande ljus, lampor, figurer, som till exempel Willow tree serien, och andra roliga detaljer finns här. Du hittar spännande presenter för alla tillfällen!

Snittblommor

I vår häftiga "Walk in" snittkyl kan du uppleva snittblommor på nära håll. Välj bland blommor från världens alla hörn i de mest underbara kulörer du kan tänka dig. Låt dig inspireras av våra härliga buketter och dekorationer skapade av våra duktiga florister. Vi lyssnar gärna på era önskemål och idéer för att skapa rätt bukett för dig. Till vardag, fest eller middag hjälper vi dig med det lilla extra!

Bröllopsbinderier:

Under högsäsong är ni välkomna in på vardagar mellan 09.00-17.00 för att beställa era binderier. Boka gärna tid så att vi kan ge er den bästa möjliga servicen.

Vår trädgård

Här kan du ströva runt bland mängder av växter av alla de slag, från små blyga violer till ståtliga parkträd. Här finns ett brett sortiment av träd och buskar, barrväxter och perenner, fruktträd och bärbuskar, en mängd clematissorter och andra klängväxter, rododendron i massor och så förstås rosor – allt från ljuvliga gammaldags sorter till moderna slottsrosor och courtyard climbers. Vattenväxter och sommarblommor finns det naturligtvis också. Dessutom har vi ett stort urval av vackra krukor, spaljéer, smide och allehanda utsmyckningsdetaljer till din trädgård. Självklart finns här också det mesta du behöver för att dina växter ska må bra såsom jord, gödning, torv mm.

Växthuset

Välkommen in och känn doften och få en färgupplevelse av blommor från världens alla hörn. Exotiska Orkidéer i underbara färger och former, pampiga Dracenor, vackra Hoyor och närodlade Pelargoner är bara ett smakprov på vad du kan hitta här. Växthuset är en trevlig upplevelse för hela familjen. Med vattenspel, värme och olika uppbyggda miljöer med inspiration för alla. Vad sägs om en köttätande växt till barnen efter att ni har hälsat på fiskarna?

Växthuscaféet

Välkommen och njut i våran värmande växthusmiljö. Bland blommor och vattenspel serverar vi härliga vegetariska rätter med färg och smak från hela världen. Våra duktiga kockar serverar en spännande lunchbuffé med härliga varmrätter, soppa, sallader och hembakat bröd. Det finns även utsökt paj, pannkakor och läckra mackor att välja mellan.

Hembakade kakor, tårtor och bakverk för allas smaker fyller montern under hela veckan.

Under varma vår och sommardagar öppnar vår härliga uteservering där ni samtidigt, med kaffet i handen, kan njuta av trädgårdens grönska.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Ösmo Plantshop Blommor, Nynäshamn - 1
  • Ösmo Plantshop Blommor, Nynäshamn - 2
  • Ösmo Plantshop Blommor, Nynäshamn - 3
  • Ösmo Plantshop Blommor, Nynäshamn - 4
  • Ösmo Plantshop Blommor, Nynäshamn - 5
  • Ösmo Plantshop Blommor, Nynäshamn - 6
  • Ösmo Plantshop Blommor, Nynäshamn - 7
  • Ösmo Plantshop Blommor, Nynäshamn - 8
  • Ösmo Plantshop Blommor, Nynäshamn - 9
  • Ösmo Plantshop Blommor, Nynäshamn - 10

Ösmo Plantshop, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnÖsmo Plantshop AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande06.09.1989
Org.nr:5563687473
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall10000 - 19999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch47761 Specialiserad butikshandel med blommor och andra växter, frön och gödselmedel

Exekutiva befattningar/Administration

Elisabeth DeckartOrdförande
Elisabeth DeckartLedamot
Rasmus DeckartLedamot
Daniela DeckartLedamot
Gerald Erich DeckartSuppleant
Linus Mikael NilssonRevisor

Möjliga telefonnummerformat

085202723008-520 272 30085-202 72 300852-02 72 30085-2027230