logistik 

gav 10000 företag inom detta område

DFDS Logistics AB

Sydatlanten 1041834 Göteborg
logo

DFDS driver ett av Europas största integrerade sjöfart- och logistiknätverk. Vi strävar hela tiden för att ge bra kundupplevelser.

HJ Transport

Öppet

Fibervägen 4B43533 Mölnlycke
logo

Inget uppdrag är för litet eller för stort! Blondie Logistic AB är ett välrenommerat företag i branschen som bildades 1972 i Kungsbacka och är specialister på inrikestransporter och lager/logistik. Välkommen att kontakta oss!

Sandahls Vårgårda AB

Öppet

(1)

Terminalgatan 144737 Vårgårda

Sandahls Vårgårda AB Ett tryggt och säkert val inom transportbranschen. Vi har ett 50-tal fordonsekipage som kör 100% fossilfritt, vilket uppskattas stort av våra kunder Med serviceinriktad och kunnig personal hjälper vi dig med transporter i hela vårt avlånga land från Kiruna i norr till Ystad i söder. Transporter till Norge hjälper vi också gärna till med. Vi kör parti- och styckegods och är även behjälpliga med specialtransporter Välkommen

Flexilast

Öppet

(5)

Industrivägen 124138 Eslöv
logo

FLEXILAST är en fusion mellan Lastbilcentralen Eslöv Hörby och Bilfrakt Hässleholm. Ingenting får vara omöjligt. Vi lyssnar och anpassar oss till dina önskemål. Flexilast ska vara det självklara förstahandsvalet när ni har behov av transport- eller entreprenadtjänster!

Logistikbolaget i Sverige AB

Öppet

Vasagatan 2811120 Stockholm
logo

Vi utvecklar och levererar bemannade logistiklösningar för varuflöden och återvinning.

Blom & Hallin Frakt, AB

Granbo 213182191 Bollnäs
logo

Runsvengruppen AB

Borgmästaregatan 2359634 Skänninge
logo

Välkommen till Runvengruppen!Sedan 1948 bedriver Runsvengruppen handelsverksamhet under signumet en god affär. Varuförsörjningen, dvs inköp och logistik, sköts via Runsven AB. Marknadsarbete och försäljning sköts huvudsakligen via butikskedjan ÖoB.Runsvengruppen, med huvudkontor i Skänninge, har totalt ca 1 800 anställda och omsätter ca 4,1 miljarder kronor per år. Företaget är i stark tillväxt och har idag nära 100 varuhus runt om i landet.

Samat Nordic AB / Samat International AB

Landskronavägen 925232 Helsingborg

Haanpaa Group provides total logistic solutions to your liquid transportation needs. We have daily traffic within the Scandinavian countries, Finland, the Baltic states, Russia and the rest of mainland Europe. If you need transportation further away in the world, we can provide it with our own fleet of Road Tankers and Intermodal containers or together with our international partners.

Pihls Sweden AB

Fabriksgatan 1163346 Eskilstuna
logo

Pihls erbjuder logistiklösningar helt anpassade efter våra kunders behov av lagerhållning, hantering, paketering och transport.Pihls erbjuder Industritvätt av emballage och komponenter, Emballagehantering och Industrirengöring av lokaler och maskiner.

Katoen Natie Sverige AB

Södra hamnvägen 846138 Trollhättan
logo

We share your passion to find better and smarter logistics solutions. Our mission is to provide integrated and tailor-made logistics and engineering solutions to a key number of industries and to clients all over the world. Our philosophy: our people make the difference.

STORT AB

Öppet

Oljevägen 585229 Sundsvall
logo

Vi är specialiserade på internationella transporter och effektiva logistiklösningar.Vi erbjuder behovsanpassade transportlösningar från dörr till dörr.Är det priset eller är det tiden som är viktig för er, det spelar ingen roll, vi kan erbjuda bästa möjliga leveranser anpassat efter Er och ert företag. Har ni ett paket/brev som är så viktigt att ni vill ha ett personligt omhändertagande kan vi erbjuda direktleverans efter era önskemål.

Fraktlogistik Svenska AB

Öppet

Norra Ågatan 3843137 Mölndal
logo

Skräddarsydda logistiklösningar för allas behov. Vi ser till att din inrikestransport alltid fungerar. På utsatt tid och till rätt pris. Vi tillhandahåller även hela logistiklösningar för terminaltjänster på många orter i Sverige Vi fokuserar på den ultimata frakt- och logistiklösningen för ditt företag – på bästa möjliga hållbara sätt.

ITS Logistikpartner AB

Metallvägen 669460 Åsbro
logo

Vi är en fullserviceaktör inom logistik med strategiskt placerade lokaler i Sveriges demografiska mittpunkt.

ITS Logistikpartner AB

Utkällevägen 469435 Hallsberg
logo

Vi är en fullserviceaktör inom logistik med strategiskt placerade lokaler i Sveriges demografiska mittpunkt.

Play Nöjesdistribution AB

(1)

Stormgatan 1650464 Borås
logo

Med färdiga butikskoncept inom kategorierna film, spel, musik och böcker för alla befintliga format. Här erbjuder Play marknadens starkaste koncept för samtliga prisgrupper tillsammans med det bredaste sortimentet marknaden har att erbjuda.

EU-Terminalen AB

Prästängsvägen 3645233 Strömstad
logo

Vi tar hand om hela kedjan från producent till förbrukare vad gäller varans transport, lagring och spedition.Närheten till E6, som är huvudstråket mellan kontinenten och Norge, samt färjeförbindelsen mellan Strömstad och Sandefjord i Norge, gör att Strömstad har ett strategiskt läge nära EUs yttre gräns.

Uddevalla Lagerhotell AB

Magasinsgatan 466130 Säffle
logo

Uddevalla Lagerhotell AB tillhör Transportindustriförbundet och har därigenom rätt att utföra speditionsarbeten såsom import, exportärenden, förtullningar m.m. Lagring kan även ske i Lagerhotellets tullfria lager.

Svensk Bygglogistik AB

Ullevigatan 1941140 Göteborg
logo

Bygglogistik är en partner som hjälper beställare av byggprojekt att tänka efter före kring hela logistikprocessen. Vi kan också se till att planerna blir verklighet och att rätt material står på rätt plats när byggnadsarbetarna kommer till jobbet. Det sparar både tid och pengar, samtidigt som beställaren inte behöver fundera över hur man smartast hanterar alla tusentals transporter som kommer till ett byggområde och hur omgivningen påverkas av dem.

Kintetsu World Express (Sweden) AB

Öppet

Stigbergsliden 541463 Göteborg
logo

Vi har erbjudit skräddarsydda transportlösningar till hela världen sedan 1948.

Höglands Logistik AB

Öppet

Logistikgatan 357134 Nässjö
logo

Erbjuder allt ifrån lokal paketdistribution till rikstäckande inrikestransporter samt diverse spridningsupplägg. Även lagerhotell.

Budpartner

Karosserigatan 770369 Örebro
logo

En stark och erfaren Budpartner på bud och logistikmarknaden i Örebro län med omnejd.

Oxelösunds Hamn AB

Oxelösunds hamn 61330 Oxelösund
logo

Vi vill vara Östersjöns ledande hamnterminal, med Europas bästa stuveri. För att bli det, måste vi erbjuda rätt tjänster, men ännu viktigare - vi måste jobba på rätt sätt. Det handlar om att skapa förtroende och trygghet, och att visa för våra kunder att vi är en betydelsefull del av deras transportkedja. Vårt engagemang i deras verksamhet ska vara lika stort som om det hade varit vår egen. Vi hanterar hela eller delar av våra kunders godsflöden, både till sjöss och på land.

Åkeriet

Koppargatan 457338 Tranås
logo

Godstransporter, logistiktjänster och entreprenader är Tranås Åkeri ABs specialitet. Ring oss för mer information!

Möbelkillarna AB

Öppet

(4.55)

Lommavägen 3923235 Arlöv
logo

Vi erbjuder flyttningar och tillhörande tjänster åt företag, myndigheter och privatpersoner som kräver ett prisvärt och professionellt utfört uppdrag.Oavsett om du vill ha hjälp med hela eller delar av din flyttning, så kan vi hjälpa dig med allt från planering, packning, montering, transport, städning och avveckling.Vi erbjuder även magasinering till bra priser...Tryggt, säkert och enkelt!Vi gör det enkelt att flytta...

Möbelkillarna AB

Öppet

Lund 22220 Lund
logo

Vi gör det enkelt att flytta... Oavsett om du vill ha hjälp med hela flytten eller du flyttar själv är Möbelkillarna det självklara valet. Vi flyttar både företag och privatpersoner.