Om företaget

Inget uppdrag är för litet eller för stort! Blondie Logistic AB är ett välrenommerat företag i branschen som bildades 1972 i Kungsbacka och är specialister på inrikestransporter och lager/logistik. Välkommen att kontakta oss!

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0300-300...
Adress

Fibervägen 4B

43533 Mölnlycke

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Om oss

Inget uppdrag är för litet eller för stort! Blondie Logistic AB är ett välrenommerat företag i branschen som bildades 1972 i Kungsbacka och är specialister på inrikestransporter och lager/logistik. Välkommen att kontakta oss!

Lager & logistik

Vi kan erbjuda en skräddarsydd helhetslösning för er lagerverksamhet med erfaren personal nya datasystem med EDI lösningar samt ett totalansvar för kundens logistik. Vi är godkänd tullterminal och tullfritt lager och löser både stripp och stuff av import- och exportcontainer. Vi hanterar alla typer av produkter då vi har tillstånd att lagra livsmedel enligt Livsmedelsförordningen och vi är en av få terminaler i regionen som har tillstånd att lagra brandfarligt gods. Outsourcing av lagerverksamheten till Blondie Logistic gör driften betydligt kostnadseffektivare då kund bara betalar för utnyttjad kapacitet.

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Blondie Logistic AB

Omsättning

74 910 tkr

Vinstmarginal

1.60 %

Anställda

39

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Blondie Logistic AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Blondie Logistic AB

Org.nr:

5562533777

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

49410 Åkerier

68203 Fastighetsbolag, andra lokaler

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

14.12.1984

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

030030030

03-003 00 30

030-03 00 30

0300-300 30