Om TarotTv

Vill du veta mer om din framtid? Söker du råd om kärlek, ekonomi? Behöver du stöd, rådgivning i en svår situation? Ring våra medium och tarottolkare för privat konsultation. Vi erbjuder spådom via telefon, SMS och e-mail.

Mer om oss

Våra siare använder sig av tarotkort och medial vägledning för att spå dig.

Alla de rådgivare och tarottolkare du hittar hos oss kan vägleda och hjälpa dig att komma vidare i livet, bryta gamla vanor som kan vara destruktiva för dig och guida dig till en ljusare framtid.

Hjälp och råd som du kan få genom våra medium och tarottolkare hämtar de från tarotkorten och sina guider. Vissa av dem arbetar med hjälpmedel som pendel eller kristaller, medan andra kanaliserar direkt med andevärlden.

Våra medium

Våra medium har också olika inriktningar och speciella förmågor, vissa av dem arbetar även med bland annat djurkommunikation och healing. Varje rådgivare har en egen sida hos oss där ni kan läsa mer om deras arbetssätt, vilka de är och mer specifikt se vad just de är duktiga på.

När du kontaktar oss

När du kontaktar oss är inga frågor konstiga eller onödiga, och våra mediala rådgivare ger svar på allt förutom de frågor som gäller sjukdom eller dödsfall. De arbetar enligt Etiska Rådets riktlinjer och all kommunikation mellan dem och dig behandlas med 100% sekretess och tystnadsplikt.

Tarot

Tarot har rötter så långt som tillbaka till medeltiden, då de bland annat användes i Italien på 1400-talet. Med åren har tarotkorten ändrat utseende en del men själva innebörden är huvudsakligen densamma när man lägger en tarotstjärna.

Vägledning

Om du sitter fast i gamla mönster, har tappat hoppet om att hitta ett jobb, har svårt att finnakärleken eller oroar dig för din ekonomi kan våra mediala rådgivare vägleda dig mot ett bättre liv, och hjälpa dig framåt för att uppnå dina mål.

TarotTvs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • TarotTv Astrologi, tarot, spådom - 1

TarotTv, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Hypnotic Machines Group AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

03.03.2011

Org.nr:

5568443625

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

50000

Omsättn.intervall

5000 - 9999

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

62030 Datordrifttjänster

Exekutiva befattningar/Administration

Ledamot

Amir-Pasha Lars Mikael Pettersson

Suppleant

Ulrika Degler

Revisor

Kumar Thirugnanam

Finansiell information

Omsättning

9 043 tkr

Vinstmarginal

8,6 %

Anställda

20