Se på karta
Badhusgatan 2453450 Vara

Jubels Golv är ett anrikt företag som funnits i Lidköping sedan 1870. Idag är vi ett familjeföretag som erbjuder heltäckande tjänster inom golv och kakel, med butik och entreprenadverksamhet. Vi står även till tjänst med kompletta lösningar för fasadrenovering.

Skaragatan 6853140 Lidköping

Erbjuder allt inom golventreprenad. Vi arbetar mot både företag, organisationer och privatpersoner. Entreprenaddelen utgör basen i verksamheten men du hittar också en stor och välsorterad butik med det mesta inom golvmaterial. Även uthyrning av maskiner.

Järnvägsgatan 871130 Lindesberg

I vår butik finner du bl.a. heltäckningsmattor, altanmattor, parkettgolv, laminatgolv, plastgolv, vinylklick, kakel, klinker, badrumsinredningar, duschhörnor och mängder av tillbehör.Stor utbud avpassade mattor och handknutna mattor.Vi har entreprenadavdelning som hjälper till med inläggning om så önskas.Titta gärna in på vår hemsida www.gpgab.se för mer info.Varmt välkommen!

Norrlandsgatan 744157 Alingsås

1 (1)

Alingsås Golvtjänst kan hjälpa till med det allra mesta inom golvläggning och alla våra uppdrag genomförs alltid av professionella och erfarna yrkesproffs – oavsett vad du behöver hjälp med.

Gillbergagatan 458273 Linköping

Vi kan erbjuda allt inom golventreprenader. När du vänder dig till oss, erbjuder vi arbeten med kvalitet och ansvar.

Personnevägen 10212949 Hägersten

Vi hjälper dig med sportgolv, linjemarkeringar, golvläggningar, parkettläggningar och mycket mer. Välkommen!

Kängsövägen 1995531 Råneå

5 (1)

Lindströms Golv & Bygg AB utför ny- om och tillbyggnader. Vi har även en butik där vi säljer Flugger Färg och byggmaterial.Välkommen!

Lättorp 11139595 Rockneby

5 (1)

Vi kan hjälpa dig med allt från våtrumsarbeten och flytspackling till linoleumgolv, textilmattor, parkett och allt där emellan.

Kungsängsvägen 1575323 Uppsala

Företaget Golv Finish AB startade med många års erfarenhet av golvbranschen under år 1995. Vi är idag verksamma i Uppsala och Stockholm med omnejd. I våra lokaler på Märstagatan 12 har vi ett visningsrum för dig som letar nytt golv eller behandling till ditt befintliga golv. Välkommen!

Hysingsviks Brygga 576193 Norrtälje

Vi erbjuder golv av plast, linoleum, textil och trä och är återförsäljare av golvprodukter från de större golv grossisterna i landet. 

Vi slipar och behandlar trägolv och trappor. 
Vi slipar även betonggolv med diamantslip. 
 
Företaget är GVK-auktoriserat ( golvbranschens våtrumskontroll ) 
och utför golv och väggarbeten i våtrum.

Byrumsvägen 15638774 Löttorp

Vi säljer, lägger in, sätter upp och monterar mattor, golv, kakel och klinker av olika slag.Välkommen att kontakta oss!

Sylveniusgatan 375450 Uppsala

Vi hjälper dig med golv- och mattläggning samt andra inom branschen relaterade tjänster. Lägger alla typer av golv. Välkomna.

Stensbergsvägen 1757236 Oskarshamn

5 (1)

Kustbygg är ett företag i Oskarshamn som inriktar sig på de flesta förekommande arbeten i branschen. Välkommen att kontakta oss!

Östra hindbyvägen 26B21374 Malmö

Förvandla ditt utrymme med vår golventreprenör! Vi erbjuder skräddarsydda golvlösningar med högkvalitativa material och expertinstallation. Skapa ett vackert och hållbart golv med vårt erfarna team idag.

Idrottsvägen 437330 Nättraby

Vi erbjuder kakel, klinker och badrumsinredningar i alla kategorier; lyxigt, stilrent men också det lite billigare alternativet.Kom in till vår butik i Nättraby och låt Er inspireras av våra välfyllda utställningar eller prata med någon av vår kunniga personal för hjälp med byggnation, plattsättning, etc. Välkommen till oss!

Fjädervägen 1614252 Skogås

Freddys Golvservice AB är ett etablerat fullserviceföretag som erbjuder hjälp med alla typer av trägolv. Företaget grundades 2002 och har sedan dess utfört entreprenader åt andra företag och privatpersoner. Idag tillsammans med våra underentreprenörer ser vi till att ha nöjda kunder genom att erbjuda hög kvalitet och helhetslösningar för din bostad.

Vera Sandbergs gata 234131 Ljungby

0

Ljungby Golv AB är ett kvalitetsmedvetet fullserviceföretag för stora och små beställare. Vi utför de flesta typer av underarbeten, golvbeläggningar och golvbehandlingar samt våtrumsarbeten och plattsättning. Vi kan erbjuda er allt inom golvläggnings- samt plattsättningsentreprenader. Vi säljer och monterar plast, linoleum, kakel, klinker samt trägolv. Slipar och behandlar trägolv med lack, olja, lut och såpa.

Kungsparksvägen 5443439 Kungsbacka

Några av de tjänster vi erbjuder är totalentreprenad innefattande allt från måleri, VVS och montering av kakel, samt badrumsrenovering och plattsättning. Med bakgrund som renodlat entreprenadföretag är det enkelt för oss att erbjuda tjänster kopplat till butiken och en styrka i att kunna montera allt vi säljer.

Bäckedalsvägen 254171 Timmersdala

2.33 (3)

Helhetslösningar inom Golv & Badrum.

Sörviksvägen 15B57236 Oskarshamn

I över 20 år har vi på Ostkustens Golvtjänst AB utfört golvläggning, kakling och golvrenovering åt såväl privatpersoner som bygg- och fastighetsbolag runt om i Kalmar län.Under våra många år i branschen har vi skaffat oss bred kompetens - vi hjälper våra kunder med allt som har med golv att göra. Vi är måna om att ha en nära dialog med våra kunder och att hålla en hög servicenivå i allt vi gör.Välkomna att kontakta oss för kostnadsfri offert eller om Ni har några frågor!

Maskingatan 1623166 Trelleborg

Vi utför alla typer av golvbeläggningsarbete t.ex. parkettläggning, gummigolv, plastmattor, textilgolv, slipning av trägolv.

Åkerslundsgatan 626273 Ängelholm

Vi kan erbjuda allt inom golventreprenader och arbetar med några av de mest kända leverantörerna i branschen. Besök vår butik!

Strandpromenaden 1623439 Lomma

Golvläggarna J&D AB arbetar med golvläggning och utgår från Lund, Skåne. Oavsett om du vill lägga nytt golv i ett enskilt rum eller på större ytor kan vi med vår erfarenhet och kompetens hjälpa dig till ett så perfekt resultat som möjligt. Vi som äger och driver Golvläggarna J&D AB heter Johannes och David och har arbetat professionellt med golvläggning i över 10 år för såväl större som mindre företag. Erfarenheten har gett oss möjligheten att kompetensutveckla både inom nybyggnation och service