Om Nordsjö Idé & Design

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Nordsjö Idé & Design, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Nordsjö Idé & Design

Murdocka

mer än ett år sedan

Efter att renoverat snart hela huset har besöken varit täta hos Striddes. Där finns Kakel, klinkers, tapeter,färg och golvmattor.
Personalen är enormt kunniga och bistår med utmärkt service, dessutom snabbt. Gentemot liknande verksamheter får man lämna tillbaka det man köpt för mycket av, bara förpackningen är hel och säljbar. Öppnar man ett konto får man momsfritt på hela sortimentet. Striddes står sig väl i konkurrensen med dess generositet och service. Den kunniga personalen får mig som kund att känna mig betydelsefull. Det känns bra att överlämna sig till dem med vetskap att man åker hem med rätt materiel. Så tillmötesgående, vänliga och generösa tyder på att de har en bra chef/ägare som är mån om sin personal och skapar fin jargong och arbetsmiljö. När jag far därifrån gör jag det med ett leende på läpparna. Det goa med dem är att de också visar oss kunder tilltro genom att vi kan fara därifrån med allt vi köpt medan fakturan kommer vid löningsdags. Tryggt.

Kategorier

Kategorier saknas

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

04701011204-701 01 12047-01 01 120470-101 12