Om Lindfjäll Hundpension & Hunddagis AB

I halvlantlig miljö i södra Onsala öppnar vi upp vårt ute-dagis för hundar. Är vädret otjänligt så finns det vindskydd och isolerade hundkojor i varje hage, tillräckligt för de 5 hundar per hage som vi tänkt oss. Vi tar emot kastrerade hanhundar, tikar och unghundar från 6 månader, de behöver vara försäkrade och vaccinerade, inklusive mot kennelhosta. Hundarna har alltid tillgång till friskt vatten, behöver någon hund äta under dagen ordnar vi det i en lugn miljö.

I halvlantlig miljö i södra Onsala öppnar vi upp vårt ute-dagis för hundar. I fyra stycken 20 x 60 meter hagar kommer hundarna att kunna springa runt, leka och socialisera. Är vädret otjänligt så finns det robusta vindskydd och isolerade hundkojor i varje hage, tillräckligt  för de 5 hundar per hage som vi tänkt oss. Vi tar emot kastrerade hanhundar, tikar och unghundar från sex månader, de behöver vara försäkrade och vaccinerade, inklusive mot kennelhosta.

Hundarna har alltid tillgång till friskt vatten, behöver någon hund äta under dagen ordnar vi det i en lugn miljö.

Vi är mycket måna om att få ihop fungerande grupper för hundarna, och därför vill vi gärna träffa dig/er och hunden för ett samtal om era förväntningar på hundens vistelse hos oss. Successivt kommer vi att lägga till lekaktiviteter i hagarna som passar för alla hundarna och för de hundägare som vill ha enklare lydnadsträning  erbjuder vi även detta.

Välkomna att höra av er till oss via mail eller telefon.

Sophia & Pieter.

Pensionatet

Sedan våren 2022 har vi även byggt upp en pensionatsdel för hundarna. Här finns fyra enkelboxar, med siktglas emellan boxarna, samt två dubbelboxar för antingen hundpar eller stora hundar. Huset är fullisolerat, vi håller behagliga 19C året om tack vare värmepumps -uppvärmning/kylning.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in

Lindfjäll Hundpension & Hunddagis AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

-

Bolagsform

-

Datum för upprättande

-

Org.nr:

-

Arbetsgivaravgift

-

Aktiekapital

-

Omsättn.intervall

-

F-skatt

-

Registrerad för moms

-

SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Finansiell information

Omsättning

-

Vinstmarginal

-

Anställda

-