Light Your Fire e-cigarett

Om företaget

Välsorterad vejpbutik med brett sortiment e-cigaretter. Hos oss hittar du kunnig och hjälpsam personal som hjälper dig med allt vejprelaterat - från att välja ditt första sluta-röka-kit, hitta din nya favoritsmak i ejuicebaren...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
079-056 55...
Adress

Hisingsgatan 28

41703 Göteborg

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Om oss

Välsorterad vejpbutik med brett sortiment e-cigaretter. Hos oss hittar du kunnig och hjälpsam personal som hjälper dig med allt vejprelaterat - från att välja ditt första sluta-röka-kit, hitta din nya favoritsmak i ejuicebaren eller få svar på dina frågor om coilbygge.

Vårt mål är att erbjuda driftsäkra och välbeprovade vejpprodukter till bra pris, men först och främst att ta hand om dig - vår kund! - med utförlig, saklig och lättillgänglig information för att vägleda dig genom dina val.

Light Your Fire är en av Sveriges äldsta e-cigg återförsäljare, med en gedigen erfarenhet som grund till ett genomtänkt utbud av elcigg, e-juice och tillbehör. Produkterna i vårt sortiment är noga utvalda - utöver driftsäkra och välbeprövade startpaket har vi ett stort urval av reservdelar och accessoarer till din vape.

Utöver coils, pods, batterier, kits, MODs, engångs vapes och ett par hundra vejpsmaker att välja bland, erbjuder vi ett komplett DIY sortiment till den som vill blanda egen e-vätska eller bygga egna coils till RDA/RTA/RDTA. Hos oss hittar du även trevliga och praktiska tillbehör, inklusive Sveriges största utbud av drip tips & munstycken.

Vi utvärderar samtliga produkter innan de tillåts i sortimentet för att din vejp ska vara enkel att använda och möta din förväntan.

Hitta Rökglädje utan Rök hös LYF!

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Light Your Fire e-cigarett

Omsättning

6 344 tkr

Vinstmarginal

-6.80 %

Anställda

6

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Light Your Fire e-cigarett finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

LYF AB

Org.nr:

5592260557

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

47789 Butiker med övrigt specialsortiment

47919 Postorderhandel och detaljhandel på Internet med övriga varor

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

08.11.2019

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 5
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

0790565595

07-905 655 95

079-056 55 95

0790-56 55 95

079-0565595