Om Ramona Design

Välkommen till Ateljé RAMONA DESIGN på Lyckorna i Ljungskile OBS: ENDAST TIDSBOKNING LÖRDAG och SÖNDAG KL 11.00-15.00 för brudkläningar och ONSDAG och TORSDAG Kl 15.00 - Kl 17.00 för studentbalklänningar. (Butiken i Göteborg är stängd sedan augusti 2020)Jag har gesällbrev i klänning sömnad, damskrädderi och herrskrädderi och kan därför informera dig vilka tekniska ändringar som går att utföra utifrån klänningens konstruktion och vad som är lämpligt etc.

VI HAR BRUD & BAL & AFTONKLÄNNINGAR I ALLA PRISKLASSER

Välkomnar särskilt mina Tidigare och mina Nya kunder att besöka min ateljé då jag blivit inspirerad av ER att fortsätta min verksamhet i Ljungskile vilket inte var min avsikt när jag stängde ned butiken i Göteborg. TACKAR ER SÄRSKILT FÖR DENNA INSPIRATION vilket gjorde att jag upptäckte hur roligt och glädjande det är med bröllopskläder och aftonkläder för festliga tillfällen med personlig service igen.

Min livsnerv har alltid varit och är fortfarande att hitta just din klänning som lyfter fram Din personlighet och din stil. Efter många års erfarenhet av Bröllop och Aftonklädsel anser jag att personlig service med rådgivning i lugn miljö är helt avgörande då du provar ut din klänning. Du kommer att få prova ut flera klänningar utifrån dina önskemål och jag hjälper dig att lyssna in till Din inre röst som talar om för dig när du känner dig riktigt fin och vacker i klänningen och att du vet att just den är den rätta för dig.

Ramona har arrangerat egna bröllop- och festmässor under 15 år i Göteborg på Sheraton och Park Avenue och där presenterat bröllop och festklänningar som hon har designat. Dessa visades upp av modeller och dansare under koreografi av Ran Hamilton. De främsta inom bröllopsbranchen inbjöds att medverka som utställare. Detta innebar bl.a. att bröllopstidningar, slott och hotell, florister, fotografer, juvelerare, limosinservice m.fl. deltog.

Idag samarbetar Ramona design med världens ledande designers inom fest- och bröllopsbranschen. Ramona design presentera helt unika klänningar i den nya designbutiken. Där kan man boka tid för rådgivning och utprovning.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Ramona Design Uthyrningskläder - 1
  • Ramona Design Uthyrningskläder - 2
  • Ramona Design Uthyrningskläder - 3
  • Ramona Design Uthyrningskläder - 4
  • Ramona Design Uthyrningskläder - 5
  • Ramona Design Uthyrningskläder - 6
  • Ramona Design Uthyrningskläder - 7
  • Ramona Design Uthyrningskläder - 8
  • Ramona Design Uthyrningskläder - 9
  • Ramona Design Uthyrningskläder - 10

Ramona Design, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Sökord

WilworstHyra kläderbröllops klänningarMark LesleyUnderkjolFrackEliza Jane HowellGästbokEmpirklänningPrincessklänningDrop inGino CeruttiEftermiddagsbröllopAccessoarerAftonklänningNobelklädselSincerityBianco EventoCocktailklänningarAsperaBrudslöjaAftonklänningarBröllopskläder Brudklänning Bröllopsklänningar Fest bröllopskläder Klänningar Fest-BrudskorTiaraSweetheartJustin AlexanderSlöjaannorlunda brudklänningStudentbalBrudklänningsbutikfest och bröllopskläderBrudgumFashion New YorkGrenseguidenHögtidsbröllopSophia TolliAftonsmyckenWeddingBalklänningAftonhandskarBrudväskorSpetsbolero TiaraBrudkläderAftonbolerosFestklänningCaper`GalaklänningarKelsey RoseFrackuthyrningUthyrning smokingFest bröllopskläderDrömklänningFestkläderHerrkläderTärnklänningarbröllopskläder Bröllopsklänning Brudkläder Bröllopsbutik Brudklänningsbutik Bröllop Wedding Drömklänning Brudskor Brudslöja Högtidskläder BrudgumskläderEnkel brudklänningVett och EtikettBrudnäbbskläderaustralian bohoFest-Lillian WestBröllopsklänningarCavaliereBalkläderDavid TuteraHögtidskläderAvenue´ DiagonalTuroFest-BröllopskläderSirSpetsslöjaBröllopsbutikFrackklänningarlånga eleganta klänningarBrudboleroFrackklädselvintage klänningDiademModecaLilian WestsmokingJulklänningFörmiddagsbröllopAftoncape´rStrumpebandDakoNäbbklänningarBallila klänningar för tärnorSjöjungfruklänningKostymfestkläder för gravidaParty LineRingkuddeprom dress mermaidBrudgumskläderGrand SoirSvandunscape´

Möjliga telefonnummerformat

070517958207-051 795 82070-517 95 820705-17 95 82070-5179582