Se på karta
Stallarholmsvägen 1412459 Bandhagen

5 (4)

VÄLKOMMEN TILL STOCKHOLMS INDUSTRILACK AB - DIN EXPERT INOM INDUSTRILACKERING I STOCKHOLM Stockholms Industrilack AB är lackeringsfirman du vänder dig till när du vill ha blänkande resultat på dina beställningar. Vi lackar allt från smått till stort. Är det dags att få ditt kök att skina sådär vackert som det gör hemma hos grannen? Vill du att din motorcykel ska glänsa som den gjorde i början? Eller behöver ditt företag kanske allt från industrilackering till lackering av ventilationstrummor och grindar? Då har du hamnat på rätt websida. Vi utför nämligen beställningar för både privatpersoner och företag.

Korsholm 708324297 Hörby

Välkommen till Pe-Lack. Vi är experter på bilskador och billackering sedan 1999. Godkänd av försäkringsbolagen!

Blomgatan 659840 Vimmerby

Vimmerby Lackservice AB finns på Blomgatan 6 i Vimmerby. Vi är specialister på billackering och plastreparationer.Vi utför reparationer åt alla försäkringsbolag och på alla bilmärken. Välkommen att kontakta oss!

Dalvägen 11C64153 Katrineholm

Vi erbjuder både metallackering och trälackering. Vi lackerar även plast samt ombesörjer kemisk ytbehandling och blästring.

E A Rosengrens gata 3642131 Västra Frölunda

All Coating har lång erfarenhet och kunskap om olika ytbehandlingsmetoder. Vi arbetar i huvudsak med våt- och pulverlackering.

Stallarholmsvägen 5212459 Bandhagen

3 (2)

Vår vision är att alltid erbjuda våra kunder god kvalitet, flexibilitet och korta leveranstider. I våra två separata fabriker kan vi erbjuda allt ifrån grundläggande tvätt till avancerad detaljlackering. Vår kundkrets består idag av allt ifrån fåmansföretag till större koncerner, likaväl som privatpersoner. Välkommen att höra av dig till oss du med!

Islingbyvägen 2578472 Borlänge

Sprutlackering av dörrar och luckor, tapetsering, fasadarbeten, målning. Vi målar även möbler med mera. Ring oss för offert.

Grevegatan 3281540 Tierp

RHM är ett företag som utvecklades för att tillmötesgå kundens behov genom att sedan 1982 lära sig renoveringens konst och problematik. Vi sammanför renovering och nyproduktion till en ny nivå, anpassad efter miljön. Vi finns i Tierp.

Asmundtorpsvägen 541746 Göteborg

0

När du anlitar Göteborgs Interiörkök är vi med från start till mål. Vi hjälper dig med allt från planering av köket till montering. Vi utgår från dina behov och önskemål när vi börjar rita upp köket. Att det blir rätt för dig är alltid det viktigaste, men vi kommer gärna med tips och ideér på vad som brukar fungera bäst. När vi har satt design och funktion återstår bara montering och eventuellt förarbete.

Albacksvägen 659550 Mjölby

Lackverkstad som lagar plaster jobbar mycket med plåt.Lackar allt från kök till grävmaskiner, men den största fokusen ligger på fritidsfordon.

Lärlingsgatan 2890422 Umeå

4.75 (4)

Vi utför alla typer av lackeringsarbeten; bilar, lastbilar, bussar, båtar, husvagnar, samt även detaljlackering och mindre plåtarbeten. Kontakta eller besök oss så gör vi en snabb kostnadsvärdering.

Industrigatan 1828832 Vinslöv

Kunskap Kompetens Kommunikation Kvalitet Vi skapar mervärde redan i planeringen genom nära samarbete med uppdragsgivaren. Vi tillför kunskap och kompetens, som vi tillgodosett oss med under mångårig produktion, i byggnationen redan från idéstadiet.Genom att vi är med hela vägen, från projektering till färdigt bygge kan vi tillsammans med beställaren, med hjälp av god kommunikation uppnå hög kvalitet genom hela processen och byggnationen.

Vittsjövägen 1328674 Skånes Fagerhult

Industrilackering och pulverlackering av stål och aluminium. Blästring och lackering av varmförzinkat gods. Kontakta oss!

Ståltorpsvägen 667010 Töcksfors

Pulverlackering till industri, lackering av bildelar m.m.Utför även våtlackering.

Returgatan 460238 Norrköping

MBA Lackering AB är ett lackeringsföretag specialiserat på lackering av luckor, dörrar samt snickerier. Vi har även försäljning av nya luckor och stommar.

Snickarevägen 344361 Stenkullen

Vi är ett lackeringsföretag som är specialicerat på pulverlackering, våtlackering och förbehandling med bästa kvalitet.

Bergunda Sörby35593 Växjö

Jönssons Lackering Sörby AB har varit verksam i Växjö sedan 1993 med inriktning mot framförallt lackeringsindustrin. På senare tid har verksamheten breddats och fokus ligger främst idag på gjutning av balkongplattor som levereras och monteras världen över åt Balco AB. Företaget finns beläget ca 1mil Söder om Växjö (Riksväg 23 mot Malmö) och består idag av grundarna Ola Jönsson och Anders Jönsson med anställda.

Flottiljvägen 4039241 Kalmar

5 (1)

Kalmar Bläster & Lack AB ägs och drivs av Johan Eklund & Tobias Johansson. Vi utför det mesta inom lackering. Blästring, industrimålning och lackering av lastbilar och andra nyttofordon. (Ej personbilar) Se gärna våra referenser för arbeten vi utfört tidigare till nöjda kunder! Vi jobbar i Kalmar och Öland med omnejd.

Ursviksvägen 127C17446 Sundbyberg

Vår affärsidé är att utföra professionella arbeten inom lackering och screentryck samt skylttillverkning. Välkomna att ringa oss.

Hjärtlandavägen 2457633 Sävsjö

A-Lackering AB är Skandinaviens största pulverlackerare av aluminiumprofiler. Vi pulverlackerar och bearbetar profiler och detaljer av aluminium. Många av våra produkter kan ses på exempelvis fönster, uterum, fasader och balkonger. Vi finns i småländska Sävsjö. Vår vision är "En färgstark och hållbar värld med aluminium". Vår mission är "Hållbar försörjningskedja av lackerad och bearbetad aluminium". Sedan 2007 ägs A-Lackering AB av Inwido AB, som är Europas ledande fönsterkoncern.

Kumla gårdsväg 3314563 Norsborg

Vi har som specialitet att lackera tyngre fordon, såsom bussar, lastbilar och skåpbilar. Vi lackerar givetvis även personbilar, faktum är att vi också kan lackera båtar då våra lackboxar mäter hela 18 meter långa, 6 meter i bred och har en inkörningshöjd av 4,55 m. Vi ombesörjer även plåtreparationer så att vi kan erbjuda kunder en komplett lösning. Produkterna vi använder kommer från välkända leverantörer som Standox och håller högsta kvalitet.

Kurödsvägen 24C45155 Uddevalla

4 (1)

Vi är ett av Fyrstads större industrilackeringsföretag, nu etablerade i nybyggda och fräscha lokaler på Kuröds industriområde.

Industrivägen 845338 Lysekil

Skadeverkstad med plåt & lack under samma tak. Korta väntetider, korta stillestånd. Godkända av If, Länsförsäkringar, Folksam, Trygg Hansa, Gjensidige

August barks gata 13 C42132 Västra Frölunda

4.6 (10)

Hos oss får du proffsig hjälp med billackering, lackskador, plåtskador, bilvård, rekond, lackskydd, rostskyddsbehandling, solfilm och mycket mer. Vi är Auktoriserad Ditec, Auktoriserad Swrust rostskyddscenter, Certifierad solfilmsmontörer, Certifierad inom avancerad fordonssanering,Certifierad och miljögodkänd lackverkstad.