Se på karta

kiropraktorer - legitimerade 

gav 138 företag inom detta område

Leg. Kiropraktor Jonas Svensson AB

(4)

S:ta Annagatan 353232 Skara
logo

Besvär i ryggen kan störa din hälsa på många olika sätt. En kiropraktor är specialist på att hitta och behandla dessa störningar.

TR Motion & Hälsa (Tjust Rehab)

Öppet

Edholmsgatan 1559361 Västervik
logo

Vi bedriver träning individuellt och i grupp, sjukgymnastik, viktkontroll & företagshälsovård. KLASSER Hos oss på TR hittar du alltid en klass som passar dig. Välj någon av våra populära Les Mills-klasser som till exempel Bodypump, body balance, Sh’bam. I den stora salen kör vi även grymma klasser med Easy Line och Core.Du hittar hela vårt utbud av klasser och kommande nyheter på den här sidan. Klicka runt, inspireras och läs mer om passen. OBEMANNADE ÖPPETIDER ALLA DAGAR 05.00-24.00

Varbergs Kiropraktik

Stängt

Monarkvägen 143240 Varberg
logo

Välkommen till Varbergs Kiropraktik! Kliniken finns till för dig, för att du ska må så bra som bara du kan! Ung som gammal, kiropraktik passar alla!

Kiropraktorkliniken I Helsingborg AB

Sundstorget 325221 Helsingborg
logo

Vi på Kiropraktorkliniken vet att det inte finns en universell lösning på alla problem. Vissa kan behöva en kiropraktor, vissa en massör och några kan behöva bägge delar. Andra kan få bäst hjälp hos den traditionella vården. Det viktigaste är att man börjar med en noggrann undersökning för att se vad som är fel. Hos oss får du en noggrann undersökning där vi använder den senaste teknologin och samtidigt har vi möjlighet att remittera dig till röntgen om det bedöms nödvändigt. #nl# #nl#

Muskelvärksta'n

Stängt

Drottninggatan 574534 Enköping
logo

Välkommen till oss, Monica Gabrielson och Ann Ulmstedt, legitimerade kiropraktorer. En kiropraktor undersöker och behandlar funktionella besvär och smärttillstånd i muskler och leder. Vi är återförsäljare av Tempur-produkter.Hos oss kan du betala med swish eller kontant. Företag kan faktureras. Vi är medlemmar i Kiropraktiska Föreningen. Välkommen till oss.

Luleå Kiropraktorklinik AB

Stängt

(2.5)

Hermelinsgatan 23A97231 Luleå
logo

Kliniken är centralt belägen i Luleå och erbjuder behandlingar för dig med besvär i rörelseapparaten.Vi erbjuder säkra och effektiva behandlingsmetoder med mål att återställa funktion, reducera smärta och öka livskvalitén.

Kiropraktor Anders Håkansson

(5)

Järnvägsgatan 24B26132 Landskrona
logo

Jag utför kiropraktiska behandlingar såsom muskelbesvär, ischias, nackspärr, wiplshskador, ryggskott, ryggbesvär, ledbesvär m.m. Välkommen att kontakta mig för mer information.

Kiropraktor Anders Håkansson

(5)

Strömstadsgatan 226358 Strandbaden
logo

Jag utför kiropraktiska behandlingar såsom muskelbesvär, ischias, nackspärr, wiplshskador, ryggskott, ryggbesvär, ledbesvär m.m. Välkommen att kontakta mig för mer information.

Lunds Familjekiropraktik AB

(5)

Trollebergsvägen 122229 Lund
logo

Vi vänder oss till hela familjen, alla åldrar och patientgrupper för att hälsa kommer inifrån och är viktigt för alla! Hos oss i Lund får alla patienter en fullständig konsultation och undersökning av en Leg. Kiropraktor innan vi sätter oss ner och pratar om hur vi ska uppnå dina mål.

Kiropraktorkliniken

Stängt

(5)

Kungsgatan 3868130 Kristinehamn
logo

Välkommen till Kiropraktorkliniken i Kristinehamn och Karlskoga. En kiropraktor är specialiserad på besvär i rörelseapparaten och nervsystemet. De vanligaste problemen en kiropraktor behandlar är ryggsmärtor, ischias, nack- och axelsmärtor, frusen axel, huvudvärk, yrsel, idrottsskador samt arm-, ben- och bäckensmärtor.

Liljehälls Kiropraktorklinik

(5)

Hyttgatan 1481130 Sandviken
logo

Vi behandlar olika funktionsstörningar och smärttillstånd i muskler och leder. Exempel på sådan kan vara nackspärr, utstrålande smärta, domningar i armar och händer, ryggskott eller ischias. Vi letar efter rörelseinskränkningar i kroppens leder och obalans i musklerna. I alla leder finns det känselkroppar, så kallade receptorer, som påverkas av ledernas rörelse, som via nervsystemet kan modifiera musklernas spänning för att vi ska kunna röra oss balanserat.

Kiropraktor Tony Schön

Stängt

(5)

Careliigatan 863219 Eskilstuna
logo

Till oss vänder du dig med huvudvärk, yrsel, nackvärk, ryggvärk, ryggskott, domningar och kraftlöshet. Vi är specialist utbildade på rörelse apparatens alla problem och sjukdomar. Vi undersöker dig för att komma fram till en diagnos, ger behandling och rådgivning. I de fall det behövs har vi ett gott samarbete med övrig sjukvård.

Sveindal Gunnar

Smedjegränd 845236 Strömstad
logo

Vi har över 40 års erfarenhet och klinisk expertis.I en mångsidig kompletterande och vidareutbildning behandlar vi funktionella problem i muskuloskeletala systemet, oavsett om det är i rygg / bäcken eller skallen. Vi deltar ständigt i professionella seminarier för kiropraktorer för att hålla oss uppdaterade om de bästa behandlingsalternativen som kan gynna våra patienter.

Andréns Praktik

Stängt

Linköpingsvägen 2460336 Norrköping
logo

Hos Andréns Praktik i Norrköping får Du hjälp av en erfaren kiroterapeut och idrottsmassör med behandling anpassade utifrån Dig som patient. Med hjälp av massage och kiropraktik lindrar och motverkar vi Dina besvär. Vårt mål är att med så få besök som möjligt lösa det aktuella problemet som finns.Till oss på Andréns Praktik är alla välkomna. Alla våra patienter behandlas med samma värme och personligt engagemang.

Anders Grönqvist Legitimerad Kiropraktor

Stängt

Gamla torget 59730 Åtvidaberg
logo

Hälsofabriken är ett friskvårdscenter med leg. fysioterapeut och kiropraktor, här kan du även få hjälp med trötta muskler av våra massageterapeuter och vill du få hjälp med din träning finns två st personliga tränare.

Ryggrörelsen

Götgatan 1111646 Stockholm
logo

Eastwoods kiropraktik

Stängt

Tideliusgatan 1211869 Stockholm
logo

Arbetar med säkra metoder som har bevisad effekt på ryggbesvär. Patienter upplever ofta förbättringar med sekundära besvär. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Kiropraktorer - Legitimerade Sökord

Välkommen att boka tid hos Eastwoods kiropraktik!

Visa mer

Ryggkompaniet

Stängt

Strömsbrovägen 4580309 Gävle
logo

Vi på Ryggkompaniet tycker att kiropraktik i kombination med massage ger bättre resultat. Normal rörlighet i leder och avslappnade muskler utan ömma punkter är vårt mål. Läs mer på vår hemsida!

Kornbakks Kiropraktik

Stängt

(5)

Danska vägen 84B41659 Göteborg
logo

Många människor går omkring och har ont alldeles i onödan. På Kornbakks Kiropraktik i Göteborg, etablerad 1997, har vi god erfarenhet av att behandla akuta samt kroniska besvär såsom
 ryggbesvär, idrottsskador, muskelbesvär, 
nackbesvär, yrsel, huvudvärk och domningar.Vi samarbetar även med ortopeder, sjukgymnaster samt massageterapeuter.Hos oss är du i trygga händer. Varmt välkommen!

Eslövs Rygg- och idrottscentrum AB

(5)

Vasagatan 2C24138 Eslöv
logo

På Eslövs Rygg- och Idrottscentrum arbetar professionella terapeuter med gedigen utbildning inom olika områden av rörelseapparatens problematik. Tillsammans har vi mycket bred kompetens och kan kan hjälpa dig med de flesta besvär som kommer ifrån från muskler, leder och nerver. Vi vidareutbildar oss kontinuerligt för att ge våra patienter den bästa vården.

Carlings Hälsocenter

Sveagatan 5266433 Grums
logo

Carlings Hälsocenter arbetar för att öka ditt välmående på fysisk, emotionell, mental och energetisk nivå.

Leg.Kiropraktor Kent Skogström

Stängt

(5)

Eriksgatan 234330 Älmhult
logo

Välkommen att behandla dina problem i rörelseapparaten. Vi hälsar patienter i alla åldrar välkomna!

Kiropraktorkliniken AB

Vätterviksgatan 559137 Motala
logo

Zinkernagel Jan Leg. Kiropraktor

Stängt

(4.8)

Regementsgatan 1421142 Malmö
logo

Malmö Kiropraktorklinik fokuserar på orsak-orienterad behandling. Vi annalyserar kroppen och gör en grundlig kiropraktisk, neurologiska och ortopediska undersökning.

Rygghälsan i Motala

Stängt

Repslagaregatan 859130 Motala
logo

Kiropraktor på mottagningen är Jimmy Mathiasen som genomgått fem år heltidsstudier på internationellt ackrediterat universitet i England, där han efter avklarad utbildning examinerats till Doctor of Chiropractic. Efter att ha genomfört ett års AT-tjänst (som bl.a. inneburit att på heltid arbeta tillsammans med kirurgöverläkare, distriktsläkare och sjukgymnaster) har han erhållit legitimation av Socialstyrelsen.

0