Om KÅ-Spedition AB

KÅ-Spedition AB - Åkeri och speditör samt specialist på termotransporter!

KÅ-Spedition AB

KÅ-Spedition AB är ett familjeåkeri- och speditionsföretag i Ängelholm. Vi kör med ca 30 egna lastbilar och är specialister på termotransporter där vi har en geografisk täckning över hela Västeuropa. Vi har ständig kontakt med våra fordon ute i Europa genom ett positioneringssystem via satelit. Därför kan vi direkt ge Dig svar på var Ditt gods befinner sig vid varje tillfälle.

Transport

KÅ Spedition är totalentrepenör när det handlar om transporttjänster där vi erbjuder åkeri- & speditionstjänster med primär speciallitet på termotransporter.

Då godset är vanligtvis mycket ömtåligt och det är viktigt att vi håller utlovad temperatur har vi har temperaturregistrering i samtliga av våra fordon. Utöver detta har våra chaufförer mångårig erfarenhet av tempererade transporter.

Vi har ständig kontakt med våra fordon ute i Europa genom ett positioneringssystem via satelit. Därför kan vi direkt ge Dig svar på var Ditt gods befinner sig vid varje tillfälle.

Termotransporter

KÅ-Spedition AB är har mångårig erfarenhet av- och är specialist på termotransporter.

Då godset är vanligtvis mycket ömtåligt och det är viktigt att vi håller utlovad temperatur varför vi har temperaturregistrering i samtliga av våra fordon.

Utöver detta har våra chaufförer stor och lång erfarenhet av tempererade transporter.

Kvalitetspolicy

I vår verksamhet är kvalitet ett centralt begrepp. Vi har hela tiden en strävan att gemensamt utvecklas med våra kunder och nå lite längre än "rätt från början" och "just in time". För att nå detta bygger våra kundrelationer på ömsesidig förståelse och samverkan.

De viktigaste kvalitetsfrågorna för vår verksamhet är:

- att ständigt söka efter förbättringar som minimerar evt kvalitetsbrister

- att utföra våra tjänster ett "snäpp" över våra kunders krav

- att utföra våra tjänster till konkurrensmässiga priser

Miljöpolicy

Företag i transportbranschen är och kommer även i framtiden att bidra till en negativ påverkan av vår miljö. Alla i vår verksamhet måste känna sig delaktiga till att positivt bidra till en minskning av vår miljöpåverkan.

Företagets tankar om en bättre miljö skall ske genom:

- att minimera tomkörningar

- att minimera energiförbrukning genom ständig uppföljning av drivmedelsåtgång

- att minimera utsläpp av avgaser och partiklar från fordonen genom att använda nya fordon med Euro-4 och Euro-5 motorer samt bränsle av absolut högsta kvalitet

- att vid service och underhåll anlita märkesverkstäder med certifierad verksamhet

KÅ-Spedition ABs utvalda länkar

Bildgalleri

  • KÅ-Spedition AB Åkeri, Ängelholm - 1
  • KÅ-Spedition AB Åkeri, Ängelholm - 2
  • KÅ-Spedition AB Åkeri, Ängelholm - 3

KÅ-Spedition AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Aktiebolaget Kå-Spedition

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

23.12.1971

Org.nr:

5561558643

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

500000

Omsättn.intervall

50000 - 99999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

49410 Vägtransport, godstrafik

Exekutiva befattningar/Administration

Kategorier

Sökord

fraktfirmorspeditiontransportåkerifraktåkeribolagcementtransporterhjullastaretransportertransportlösningarlastbilstransporterbiltransporterblomtransporterasfaltstransporterfraktlösningarbergtransportlastmaskinstransportercontainertransporterbred last-transportertungtransporterbetongtransporterbitumentransportermaskintransporterlogistiklösningarsliperstransporterträtransportertidningstransportertimmertransporteradr-transportergodsåkeriföretagmodultransporterflistransporterkranbilstransporterkemikalietransportertransportfirmorlånggodstransporterrundvirkestransportersnabbtransportervärmetransporterbudbilstransporterhusbilstransporterflakensillagetransporterinrikestransporteråkeritjänsterpelletstransporterkonfektionstransporteråtervinningstransportervolymtransporterfystransporterstyckegodsfraktbolagstentransportermiljötransporterlivsmedelstransporterhustransporterbulktransporterstyckegodstransporterrenhållningstransporterföretagsflyttningartransportledareskogsmaskinstransportertanktransportermöbeltransportersoptransporterbudtransportertempererade transporterspecialtransporterkärrtransportergrävmaskinstransporterbiobränsletransporteråkerifirmortransportbolagpakettransportervirkestransporterdirekttransporterintermodala transporteråkareanläggningstransporterpulvertransporterTermotransporterindustritransportergrottransporterskogstransportersandtransportertrailertransporterspårtransporterristransportervedtransporterflyttransporterstolptransporterflaktransporterexpresstransportentreprenadtransporterexpresstransporterpapperstransporteråkerietschakttransporteråkeriergodstransporterstubbtransporterlogistikbredtransporterlantbrukstransporterpartigods

Möjliga telefonnummerformat

04312540004-312 54 00043-12 54 000431-254 00