jeans stockholm 

gav 1932 företag inom detta område

Sturegatan 1211436 Stockholm
logo

Lund & Lund store in Stockholm represents an eclectic mix of Made-to-Measure, heritage and contemporary menswear, since 1963.

Hornsgatan 5311849 Stockholm
logo

En liten men välsorterad sybehörsbutik på söder i Stockholm. Vi har symaskiner, tyger och allt av sytillbehör. Här får du god service! Varmt Välkommen!

Golfvägen 5-718231 Danderyd
logo

Tidlösa Maya erbjuder mode med personlig service så att du hittar något som passar just din stil. Jag är duktig på att se vilka färger och former som passar just dig och som bäst lyfter fram din personlighet. Vi har noga utvalda märken som är kända för stil och kvalitet. Brax, Laurie, Ribkoff, Oui, ParaMi, Toni, Tinta, Micha, Stehman, Lebek, Erfo, Rabem.fl. Det finns sjalar och smycken. Kortälskare hittar tanterna från Inge Löök, härliga kort från Originella Original och Pia Malmros

(2.45)

Storängsvägen 2311542 Stockholm
logo

Zoovillage är en svensk grundad e-handel inom retail. Vi har ett brett utbud av moderna och tidlösa kläder av hög kvalitet från de främsta nordiska och internationella varumärkena. Sedan starten 1998 har vår vision varit att förse kunder med långlivade plagg, skor och accessoarer. Vi riktar oss till kvinnor, män och ungdomar.

Karlavägen 6111449 Stockholm
logo

Östermalms Handskaffär etablerades 1893 på Karlavägen i fastigheten Rådjuret 15 där den än i dag ligger i samma lokal.

Biblioteksgatan 1611146 Stockholm
Stockholm Quality Outlet Barkarby 177 39 Barkarby
Klarabergsgatan 5011121 Stockholm
Sjötullsgatan 476130 Norrtälje
logo

Vår butik har funnits i samma lokaler i ca 45 år och vi erbjuder snygga jackor och väskor till både herr och dam och barn. Vi har även resväskor från kända varumärken. Handskar, plånböcker och paraplyer finns också, och annat mycket snyggt!

(4)

Ryttarhalsvägen 1514175 Kungens Kurva
logo

Handelsboden är störst i Sverige på MC-kläder. Vi har sju butiker och omfattande webbshop. Bra produkter till rätt priser! Vi är störst i Sverige på MC-kläder och personlig utrustning. Hos oss hittar du allt du behöver för att åka säkert och snyggt till ett bra pris. Mycket stort utbud av Kevlar-förstärkta plagg. www.handelsboden.com. Våra sju butiker finns i Karlstad, Gävle, Göteborg, Linköping, Malmö, Stockholm och Västerås. Huvudkontor och lager ligger i Karlstad. Korrekta öppettider hittar du alltid på www.handelsboden.com/butiker-oppettider Hos Handelsboden hittar du världsledande märken som Draggin, Bering, Segura, Arai, Shoei, Richa, Lindstrands, Halvarssons, m fl. Vårt eget märke heter 4BiKERS och det är så vi jobbar – by bikers, for bikers. Ride safe!

Danderydsvägen 4C18268 Djursholm
logo

Joanna Holst Åberg och Kattis Murray driver café och restaurang i det charmiga gamla elverket. Omsorgsfullt hemlagad lunch mellan 11:30-14:00 med öl- och vinrättigheter. Fika och shoppa kanman göra till kl 18:00. Vi inspirerar dig med noga utvalda detaljer, alltifrån råvaror, kläder, accessoarer och leksaker. Välkommen!

Drottninggatan 71D11136 Stockholm
logo

Vi på Chambers of Love erbjuder ett komplett sortiment av erotiska produkter, från den sensuella erotiken till fetischer och BDSM. Vi är en vuxenbutik med väl utvalt sortiment och välutbildad personal

(2.33)

Kungsgatan 3811135 Stockholm
logo

I mer än hundra år har Ströms försett stockholmarna med stil. I vår butik hittar du ett fantastiskt brett sortiment, där varje enskilt plagg är valt med omsorg av våra inköpare. Men vi har mer än kläder, skor och accessoarer. Ja, vi har kanske framför allt en ovanligt god service, lika goda råd samt svar på alla frågor du kan tänkas ha om kläder och klädsel.

Birger Jarlsgatan 5811429 Stockholm
logo

År 1949 etablerades AB Hans Allde. Butiken ligger på Birger Jarlsgatan 58, samma lokaler som vi befinner oss i idag. Hans Alldes filosofi har alltid varit att tillhandahålla hög kvalitet, kompetens och personlig service. Detta har sonen Lars Allde valt att föra vidare. En filosofi som vi hoppas, och har märkt, skapar förtroende och en bra relation till våra kunder.

Råsundavägen 3516967 Solna
logo

Välkommen till Trikåbasaren!

Karlbergsvägen 1611327 Stockholm
logo

Vi erbjuder ett brett sortiment av kläder för alla tillfällen - arbete, fest, semester och det som vi har mest av allt - vardag!

Hamngatan 18-2011147 Stockholm
logo

NK Hattbar erbjuder ett klassiskt och stilsäkert sortiment från internationella märken som Stetson, Borsalino, Mayser och Tonak.

Odengatan 9811322 Stockholm
logo

Vår butik är fylld med tweedkavajer, kostymer, jackor, överrockar, jaktkläder, skor, manchesterbyxor, lammullströjor, paraplyer, hängslen och mycket mer i engelsk stil. I butiken och i vår webshop säljer vi ett antal nogrannt utvalda brittiska varumärken bland annat Albert Thurston, Baracuta, Bladen Tailoring, Chrysalis, Corgi, Dents, Drake's, Fox Umbrellas, Gloverall, Lavenham, Private White V.C., Rayner & Sturges, Sanders, Sunspel, Tricker's och William Lockie.

Näsby allé 118355 Täby
logo

Hos oss ska Du känna Dig hemma! Vi säljer mode, inredning & presentartiklar. Välkomna!

Varuvägen 912530 Älvsjö
logo

Eftersom ditt hem eller ditt kontor är vår arbetsplats är det mycket viktigt för oss att du som kund blir nöjd. Vi tycker om det vi gör, och vi gör det med glädje. Välkommen till Innova!

Fiskarnas gata 15413662 Brandbergen
logo

När det kommer till personlig hälsa är det inget som slår lite avkoppling. På Chom Wellness Spa Beauty är vi dedikerade till att hjälpa dig att få en känsla av sinnesfrid. Vi erbjuder en mängd olika traditionella behandlingar. Du hittar oss på baksidan av byggnaden.

Södermannagatan 2111640 Stockholm
logo

Vi erbjuder ett noga utvalt och kurerat sortiment av mode och livsstil, med tidlös design, hög kvalitet och höga krav på hållbarhet. Det vi säljer skall tålas att slitas på med både öga och hand. Vi uppskattar kontrasterna i livet och ser oss som en länk mellan mode och storstad och friluftsliv och natur.