Vägbeskrivning

inredningskonsultation

gav 3699 företag
Karta
 • Rullagergatan 9
  41505 GÖTEBORG
  Visa vägbeskrivning
  031-386 68...
  Visa nummer
  Sitek är specialiserade på inredningar för företag. Vi erbjuder kompletta helhetslösningar eller går in och hjälper till där ni har behov. Vi har en bred erfarenhet inom flertalet branscher och jobbar såväl i Sverige som internationellt. Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller vill bolla idéer kring det ni har på gång.
 • Agavägen 52A
  18155 LIDINGÖ
  Visa vägbeskrivning
  08-732 54...
  Visa nummer
  Indoor Professional AB är ett företag som funnits sedan 2004. Vi är ett serviceinriktat och personligt företag som erbjuder tjänster och produkter inom likalvård och hygien. Till oss vänder du dig om du behöver en ny städentreprenör, snyggare och renare entré, snyggare och effektivare hygiensystem på toaletterna.
 • Centralvägen 10
  19476 UPPLANDS VÄSBY
  Visa vägbeskrivning
  08-590 811...
  Visa nummer
  (2
  Öppet
  Vi är två systrar med en stor passion för blommor och inredning, vi tog över Blomsterpinglan i April 2018.Vår vision är att ge våra kunder en blomsterupplevelse för såväl högtid, fest och vardag.
 • Vaddgatan 18
  55446 JÖNKÖPING
  Visa vägbeskrivning
  036-34 17...
  Visa nummer
  ATRIO arkitekter är ett anrikt arkitektkontor beläget i centrala Jönköping. ATRIO har idag 7 anställda varav 2 arkitekter och 3 byggnadsingenjörer samt en ekonomiadminstratör och en receptionist.ATRIO i Jönköping bildades 1955 och har under årens lopp utfört en mängd uppdrag åt både offentliga och privata uppdragsgivare. Vi arbetar med alla typer av uppdrag, från privatvillor till evenemangsarenor.
 • Backagårdsgatan 1
  51157 KINNA
  Visa vägbeskrivning
  0320-20 56...
  Visa nummer
  Stängt
  W8 är designproffs, inriktade på renoveringar och nyetableringar av hotell. Vi är också auktoriserade återförsäljare av badklädestorken Suitmate®
 • Varvsgatan 35
  97232 LULEÅ
  Visa vägbeskrivning
  0920-22 29...
  Visa nummer
  Inredare Irene Aili AB arbetar bl.a. med färgsättning, funktionell inredning och arbetsmiljö. Välkommen att ta kontakt med mig!
 • Industrivägen 31
  33372 BREDARYD
  Visa vägbeskrivning
  0370-37 41...
  Visa nummer
  Vi har samlat design, konstruktion, produktion, montering och logistik under ett och samma tak. Det innebär att vi kan erbjuda dig som produktägare ett helhetskoncept som tar ett skarpare och bredare grepp kring din affär – vare sig det gäller kostnader, ledtider eller ansvarsfrågor.
 • Östergatan 6
  23533 VELLINGE
  Visa vägbeskrivning
  040-42 10...
  Visa nummer
  För oss är helheten i arkitekturen viktig, från idé till genomförande och i ett nära samarbete med beställaren. Vi tar hand om hela projekteringsskedet från idéskiss till bygglov och detaljprojektering.
 • Västergatan 8
  21121 MALMÖ
  Visa vägbeskrivning
  040-23 25...
  Visa nummer
  Beställarens önskemål var att skapa en butiksinredning som förmedlar en säljande dialog med den exklusiva kundkrets som varan vänder sig till. Inredningen i Malmö skulle visa på ett starkt grundkoncept, som skall ligga till grund för etablering av butiker i Köpenhamn, Stockholm och Göteborg.
 • Mariestadsvägen 27
  54145 SKÖVDE
  Visa vägbeskrivning
  0500-65 98...
  Visa nummer
  Ritningen Arkitektbyrå AB har funnits i Skövde sedan 1984 då vi övertog Olofssons arkitektkontor av arkitekt Hilding Olofsson. Inriktningen har varit att utföra arkitektuppdrag inom före detta Skaraborgs län med närhet till Beställare och aktuella projekt.
 • Första långgatan 21
  41327 GÖTEBORG
  Visa vägbeskrivning
  031-762 00...
  Visa nummer
  Stängt
  Rstudio for architecture skapar verklighetsförankrad och visionär arkitektur som förenar kundens önskemål med samhällets krav. Vi är specialiserade på retailarkitektur/handel & stadsutveckling med projekttyper som regionala köpcentrum, citygallerior, kontor, sjukvårdscentrum, bostäder och mycket mer. Välkommen in till oss i norra Masthugget, Göteborg!
 • Kungsholms strand 177
  11248 STOCKHOLM
  Visa vägbeskrivning
  070-398 79...
  Visa nummer
  Hej och välkommen till Igloo arkitekter! Vi kommer att ta väl hand om dig. Vi är bra på det vi gör och vi tar vårt jobb på stort allvar. Vi kommer att förädla din idé och förvalta den genom hela projektet. Hör av dig till oss om du behöver en nybyggnad eller ombyggnad, anläggning, bostad eller kontor, funderar på nyexploatering eller utveckling av verksamheten. Ett smart häpnadsväckande förslag på nya bostäder eller en snabb skiss. Vi arbetar BIM-orienterat.
 • Cigarrvägen 14
  12357 FARSTA
  Visa vägbeskrivning
  08-604 94...
  Visa nummer
  Janax snickeri AB är ett specialsnickeri med målsättning att arbeta hantverksmässigt med moderna tillverkningsmetoder. Vår strävan är att arbeta med material med liten eller ingen miljöpåverkan.
 • Näbbtorgsgatan 2
  70223 ÖREBRO
  Visa vägbeskrivning
  070-752 57...
  Visa nummer
  Kapitän är en arkitekt och formgivningsbyrå. Ett litet kontor med stor bredd där gestaltande och inrednig av offentliga miljöer (inne som ute) tillsammans upptar det mesta av vårt engagemang. Offentlig utsmyckning är en viktig del av detta. Andra typer av arkitektuppdrag, grafisk formgivning samt formgivning av möbler och andra saker arbetar vi också med.
 • Brovägen 1
  18276 STOCKSUND
  Visa vägbeskrivning
  08-755 17...
  Visa nummer
  Stängt
  Living Design är ett svenskbaserat internationellt inredningsföretag med ett enastående rykte i Europa, i en bransch som frodas av perfektion. Genom att erbjuda skräddarsydda tjänster för kunder och alltid söka en progressiv inställning till design erbjuder vi ett brett utbud av innovativa och kreativa tjänster. Living Design skapar positiva relationer och för samman konst, arkitektur och inredning.
 • Lilla sällskapets väg 3B
  12761 SKÄRHOLMEN
  Visa vägbeskrivning
  072-176 96...2
  Visa nummer
  Stängt
  SUITE arkitekter i Stockholm AB is an office of interior design – architecture and project management, based in Stockholm, Sweden and Brussels, Belgium, founded by Aldo Chermanne, Belgian interior architect with more than 20 years of international experience in the discipline accompanied by numerous projects in architecture.​Our philosophy is to imagine unique interiors that speak of the fundamentals: functionality and esthetic.Our objective is to truly understand our clients’ needs to translate them, both small and large budgets, into executable and optimized projects by combining the aspects of light, space and materials.Our function is to make use of our vision and creative ideas to satisfy the client while achieving the desired result.As creator, SUITE designs a tailored project for you.As project leader, SUITE is your sole contact who drives the construction site until the last details.Contact us!
inredningskonsultation gav 3699 företag