Om Asteberg Inredningssnickeri AB

Alla byggnader och människor har sin unika personlighet. Därför kommer våra kök och inredningar bara i ett exemplar. Vi på Asteberg skapar platsbyggda och skräddarsydda lösningar som utgår från byggnadens karaktär och individens smak och intressen.Allt vi gör skapas av stilsäkra kreatörer och skickliga hantverkare i vårt snickeri i Hyssna, Västergötland. Vi hanterar hela processen, från val av stil och funktion till produktion och montering.

Platsbyggt

Med passion för hantverket och med ett genuint intresse för byggnadens och individens behov, skapar vi platsbyggd inredning som förgyller helgen och underlättar vardagen. Våra stilsäkra kreatörer och hantverkare producerar allting från grunden i vårt snickeri i Hyssna.

Vi har inget sortiment – allt skapas i ett exemplar

Varje byggnad har sin egen karaktär, storlek och planlösning. Varje individ har sin personlighet, favoritstil, specifika intressen och krav på funktion. Inget standarsortiment i världen kan därför mäta sig mot en platsbyggd och skräddarsydd lösning. Vi har byggt kök och inredningar i alla stilar, material och funktioner. Därför kan du vara säker på att du får en stilsäker inredning du kan ha nytta och glädje av länge.

Enklare kan det inte bli

När du väljer Asteberg sparar du tid. Du slipper hela processen med att måtta och rita upp, besöka en kökstillverkare och ta beslut om oändliga detaljfrågor. När du väljer Asteberg kommer vi hem till dig för att lyssna in dina behov och känna av byggnadens karaktär. Om du inte redan valt en stil kommer vi att föreslå en och i samråd med dig diskutera igenom alla tänkbara behov som kan vara viktiga – och tro oss när vi påstår att vi varit med om det mesta. Antingen ger du oss en budget eller så kostnadsberäknar vi utifrån dina önskemål. Efter godkänd ritning och offert tar våra snickare vid och ansvarar för att leverans och montering sker i överenskommen tid.

Hållbarhet in i minsta detalj

Hantverket är en förutsättning för att garantera en hög klass – varje detalj hanteras för säker hand och med ett mänskligt ögonmått. Materialet i alla våra produkter är utvalda för att hålla länge, men också för att de är hänsynsfullt framtagna – för sociala och klimatmässiga förhållanden. Allt produceras i vårt egna snickeri i Hyssna.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Asteberg Inredningssnickeri AB Badrumsinredning, Mark - 1
  • Asteberg Inredningssnickeri AB Badrumsinredning, Mark - 2

Asteberg Inredningssnickeri AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnAsteberg Inredningssnickeri AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande23.01.2009
Org.nr:5567767271
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall20000 - 49999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch16102 Hyvling av trä

Exekutiva befattningar/Administration

Leif Stefan AstebergOrdförande
Martin Krister MählVerkställande direktör
Anders SörliLedamot
Leif Stefan AstebergLedamot
Martin Krister MählLedamot
Albin Thomas AnderssonLedamot
Peter-Olof PetterssonRevisor

Möjliga telefonnummerformat

03203942003-203 94 20032-03 94 200320-394 20