Se på karta

inredningsbutik 

gav 10000 företag inom detta område

QPG AB

Öppet

Geijersgatan 141134 Göteborg
logo

Ändamålsenlig, särpräglad och tidlös arkitektur - Välkommen till QPG AB!

Bil & Marin Textil AB

Öppet

Låsblecksgatan 258941 Linköping
logo

På vår verkstad reparerar vi och klär om kompletta inredningar efter original eller efter kundens önskemål. Vi stoppar om nedsuttna bilsäten, byter trasiga elvärmeelement och har även montering av värmeelement med komplett elinstallation i bilar som inte tidigare haft detta.

Inredning & Bygg Mats Cajfeldt AB

Korsgatan 655330 Jönköping
logo

Lectus Produktion

Verkstadsgatan 238336 Mönsterås
logo

Vår huvudsakliga inriktning är avancerad rörbockning, pulverlackering, plastbeläggning och avfettning.Vi arbetar även med excenterpressning, svetsning, montering och packning i egna lokaler.

Garbo Interiör

Öppet

Stockholmsvägen 60B18142 Lidingö
logo

Garbo Interiors är ett Stockholmsbaserat inredningsföretag som sedan 2002 erbjuder kreativa premiumlösningar inom inredningsdesign.

L.E.C. Ljud Ljus & Bild

Rönnviksgatan 1321374 Malmö
logo

Försäljning, uthyrning och istalation av ljud, ljus, bild, scen-produkter mm för shower, koferancer, föreläsningar, underhållning, idrotsarrangemang etc.

Careco Inredningar AB

Modellgatan 9-1128350 Osby
logo

Careco är ett svenskt inredningsföretag som under ledorden funktion, kvalitet, kreativitet och flexibilitet skapar inredningar anpassade efter dina specifika behov.

RUMRUM AB

Gustav Adolfs Torg 10A21139 Malmö
logo

Vi är en inredningsbyrå som utvecklar totala inredningskoncept. Vi skapar spännande och kreativa miljöer som tar ert företag till nya nivåer. Vi stärker ert företag genom att skapa en miljö som speglar verksamheten och kommunicerar rätt signaler kring er företagsidentitet.

Studio Gaselin AB

Fågelbacksgatan 34A21744 Malmö
logo

Studio gaselin är en inredningsbyrå där de anställda och anlitade besitter mer än 20 års kunskap inom möbel, inredning, projektledning och upphandling.

Kakelugnar & Bygg I Arvidsjaur AB

Maskinstigen 1493334 Arvidsjaur
logo

I dag är vi två i företaget som jobbar med pelletskaminer, pelletsbrännare, pelletspannor, vedspisar, vedkamminer, täljstenskaminer, skorstenar, skorstensreparationer, gasolspisar, gasolkylskåp.

ModeLinn AB

(4.67)

Falköpingsvägen 756533 Mullsjö
logo

Vår butik hittar du i Femman affärscentrum mitt i Mullsjö. Vi säljer kläder till dam, barn och herr, inredning, gardiner, garn och mycket mer. #nl#Vi jobbar med ledande märken som Jack&Jones, Storm, Only, Fransa, Strömshaga, Freequent, Triumph, Max Factor, Alfons Åberg, Svarta Fåret m.fl. #nl#Till oss kommer alla åldrar och handlar. #nl#Vi har ett brett unikt sortiment i vår butik på 550 m2. Här finns nåt för alla.

Vandra AB

Grevgatan 3211453 Stockholm
logo

Vandra Rugs offers rugs that combine design and handicraft knowledge. All rugs are woven by hand either with a rag-rug technique or from yarn exclusively using the highest quality natural materials cotton, wool-felt, wool-yarn and linen.

BYASPLUND Interior & Light Designer

Stängt

Frodevägen 618255 Djursholm
logo

Interior Styling - Interior Design - Light Design - Creative Consultant

Tre Inredare AB

(5)

Kosterögatan 1521124 Malmö
logo

Vi erbjuder i princip allt som har att göra med fast och lös inredning. Specialanpassat eller standard. Vi tar på oss alla slags inredningsuppdrag. Växer ni eller minskar ni vi hjälper er med smarta inredningslösningar för era behov, uppritat i 3D och färgsatt där man får positiva signaler och rätt känsla. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss.

Himlen Runt Hörnet AB

Stängt

(5)

Happstavägen 2689491 Själevad
logo

Hos oss hittar du inredning, möbler, lampor, textil och mycket mer, allt i lantlig stil.

BM Design Center

Öppet

Nissavägen 7B37636 Svängsta
logo

BM Design Center är en butik fylld med 500 kvm möbeldesign och inredning från de vassaste designvarumärkena i Europa.

The Home Company AB

Öppet

Parkgatan 337114 Karlskrona
logo

Vi säljer Möbler, belysning, presenter, textil och representerar flera ledande varumärken.Vi är också inredare med uppdrag för både privata hem och kontor, restauranger mm. Vi finns mitt i Karlskrona med över 20 års erfarenhet. Välkommen!

EM Home Malmö

Öppet

(1)

Västra hindbyvägen 421458 Malmö
logo

Hos oss på EM Home hittar du ett stort utbud av genomtänkta soffor, välbyggda matgrupper, sköna sängar och andra inspirerande inredningsdetaljer. Hit kommer du om du efterfrågar kvalitet och samtidigt vill kunna hitta det som är lite mera du.

Lekolar

Öppet

Hallarydsvägen 828336 Osby
logo

Lekolar AB arbetar för att utveckla lärande miljöer i förskola och skola. Sortimentet består av möbler och inredningar, pedagogiska produkter för skolan och förskolan, bild och hobbymaterial, förbrukningsvaror och leksaker.

XL-BYGG Herrljunga Brädgård AB

Öppet

(5)

Verkstadsgatan 952431 Herrljunga
logo

Vi är en modern bygghandel med rötter i tidigt 1900-tal. Bygghandel med brett sortiment och tillhörande butik full med färg, kakel, golv, verktyg m.m. Välkommen till byggbutiken för alla!

Gustavshill Handelsträdgård AB

Öppet

(5)

Björkviksvägen 117998 Färentuna
logo

Hos oss hittar du blommor, interiör, träd, buskar, tillbehör och café. Stor egen odling av årstidens blommande krukväxter.

Blomsterboden Eksjö AB

(5)

Södra Storgatan 957531 Eksjö
logo

En riktig blomsteraffär med blommor för både fest och vardag!

Kontorsvaror i Mellanskåne AB

Öppet

Köpmansgatan 1724130 Eslöv
logo

Hos oss hittar du ett heltäckande, komplett produktsortiment. Noga utvalt och anpassat för en modern, daglig verksamhet.

Nacka Byggnadsvård AB

Öppet

Eknäsvägen 213244 Saltsjö-boo
logo

Nacka Byggnadsvård AB - reservdelar till gamla hus. Från skruv till vedspisar, såpa till tassbadkar och allt annat till gamla hus.

Byggtjänst i Lysekil AB

Stängt

(5)

Verkstadsgatan 1945330 Lysekil
logo

Vi har under årens lopp utfört både stora och små entreprenader för olika företag, kommuner, stat, landsting, försäkringsbolag och privatpersoner. Kunder som väljer att återkomma till oss gång efter gång. Affärsiden är att satsa på hög kvalitet i allt vi gör, inte att skapa största omsättningen.