Se på karta
Simvägen 213539 Tyresö

Tyresö Fotboll 50 år 2021Tyresö FF startade som fotbollssektion i Tyresö IF. I samband med att den dåvarande moderföreningen delades kring slutet av 1960-talet blev fotbollssektionen egen förening från 1971 under namnet Tyresö FF.

Övre Kaserngården 841527 Göteborg

Parasport Västra Götaland samordnar och organiserar bland annat uppsökande verksamhet samt utbildnings- och tävlingsverksamhet för sina 105 föreningar.

Högevallsgatan 122229 Lund

Simklubben Poseidon skall:erbjuda kvalificerad sim- och simhoppsträning för barn, ungdomar och vuxna simidrottare.erbjuda simidrottare möjlighet att nå landslagsnivå.ha en bred bas genom hela livet från babysim till elitgrupper där möjlighet finns till utveckling för simidrottare, individ och ledare.

S:t Göransvägen 3155454 Jönköping

Smålands Innebandyförbund är ett av Sveriges SDF inom innebandy, vi administrerar tävling, utbildar ledare och domare, bedriver spelarutveckling och anordnar Fair Play Cup sedan 1998. Kansliet är beläget i Jönköping och nås på 036-34 54 00 under vardagar.

Munkhättegatan 15121574 Malmö

Vi vill utveckla vår ekonomi till svensk handbolls stabilaste och mest välskötta. Vi vill att vår nyligen uppstartade damverksamhet skall ha fått en positiv utveckling, och att laget är ”bäst i stan”. Vi vill att ungdomarna i vår verksamhet för funktionshindrad ungdom (BOUF) fortsätter att känna glädje och stimulans genom sin idrott.

Lärkvägen 2B91335 Holmsund

Välkommen till Sandviks Idrottsklubb!

Bynomsgatan 184591 Hallen

Hallens sportklubb har sitt säte i byn Hallen i Åre kommun. Medlemmar från hela Hallenbygden med omnejd.

Torbornavägen 425368 Helsingborg

GF Fram erbjuder truppgymnastik för alla åldrar och kunskapsnivåer, för både flickor och pojkar!

Idrottsorganisationer Sökord

GF Fram erbjuder truppgymnastik för alla åldrar och kunskapsnivåer, för både flickor och pojkar! Vi är Helsingborgs största gymnastikförening.

Emil göranssons väg 29423842 Oxie

Oxie SK bildades under 2013 då Oxie IF och BK Vången bestämdes att bilda en gemensam förening.

Säteriallén43532 Mölnlycke

Välkommen till Råda Ridklubb! Vi gillar hästkraft och vi värnar om att klubben ska vara en mötesplats för alla oavsett ålder, kön eller etnisk bakgrund. Inför hästen är vi alla lika!

Sportvägen 486141 Sörberge

Föreningen bildades 11:e maj 1928 som Wifstavarvs IK med ishockey på programmet från 1937.

Ulvsundavägen 10616867 Bromma

Vårt motto är TRÄNA, TÄVLA, TRIVAS. Stockholm Top Gymnastics strävar alltid efter att uppnå trivsel i vår verksamhet, med gemenskap och glädje för alla på både träning, tävling, läger och andra aktiviteter.

Västeråsvägen 17463223 Eskilstuna

Rally Folkrace CrosscartVi är en förening som håller på med motorsport.Vi anordnar tävlingar, träningar och har olika möten.Hos oss är alla välkomna!

Stationsgatan 4197233 Luleå

Luleå Handikappidrottsförening (LHIF) är en idrottsförening för funktionshindrade, främst barn och ungdomar. Vår förening bildades 28 februari 1978.Utbudet för den som vill delta är en mängd spännande och trevliga idrotter att välja av boccia, bowling, fotboll, innebandy, kälkhockey. Av våra medlemmar deltar merparten på träning och tävlingar. Vi har idag 209 medlemmar.

Råbyvägen 7775460 Uppsala

RF-SISU Uppland är en av Riksidrottsförbundets och SISU Idrottsutbildarnas 19 regionala organisationer. Vårt uppdrag är att stödja, leda, företräda, utveckla, bilda och utbilda idrottsföreningar och specialidrottsdistriktsförbund.

Skolgången 623633 Höllviken

Kämpinge GF är en internationellt känd förening i gymnastik- och hopprepsvärlden. Vi erbjuder gymnastik och motion för alla. Aerobics, familje- och barngympa, akrobatik, motionsgympa, hopprep och truppgymnastik.

Idrottsorganisationer Sökord

Vi erbjuder gymnastik och motion för alla. Aerobics, familje och barngympa, akrobatik, motionsgympa, hopprep och truppgymnastik.

Folkparksvägen 3459337 Västervik

Hos Korpförening Västervik kan du gå på dansgrupper, vattenträning och gympa. Vi har grupper för både barn och vuxna.Vi erbjuder även aktiviteter för dig som fått fysisk aktivitet på recept - Fyss.

Vasaloppets Hus79232 Mora

Vasaloppet är världens äldsta och största långlopp på skidor. Första loppet arrangerades 1922 och den klassiska 90 km långa sträckan mellan Berga by i Sälen till Mora var länge det enda loppet. I dag finns sexton olika lopp inom disciplinerna cykling, löpning och längdskidåkning som årligen lockar 100 000 anmälda deltagare. Alla lopp går längs den historiska sträckan mellan Sälen och Mora.

Bondegatan 1811633 Stockholm

Utbudet av biljard, dart och flipper tillsammans med en välfylld bar skapar en perfekt stämning och lägger grunden för en perfekt kväll. Ta med vännerna och visa vem som är bäst i biljard eller beställ din favoritdrink och ta det bara lugnt, du bestämmer!

Järnavägen 1478633 Vansbro

Vansbrosimningen är en av Sveriges största öppet vatten-tävlingar och en del av En Svensk Klassiker. Varje år deltar över 10 000 personer i de olika simloppen som pågår under en vecka i juli i ett somrigt Vansbro i det vackra Dalarna. Vansbrosimningen är en folkfest både för deltagare och för åskådare. Utöver lopp i öppet vatten-simning finns utmaningar i Vansbro Triathlon och det arrangeras även årligen ett Vansbro Nattsim och Vansbro Vintersim.