Se på karta

idrottsorganisation 

gav 14480 företag inom detta område

Bosjökloster slott 24395 Höör
logo

GodsJakt Sveriges ledande Jägarexamens utbildning.Hjälper er med Jaktresor & Jaktliga äventyr. Mixa jägarexamen med konferens/kickoff/teambuilding.

J A Linders väg 5390363 Umeå
logo

Välkommen till en dag med spa och träning! En dag på IKSU spa är en upplevelse för både kropp och själ. Njut av skön avkoppling och inspirerande träning i vacker konstsmyckad miljö. Du kan delta i några av våra gruppträningsklasser och få tillgång till gym- och konditionsrum. För att ditt besök ska bli komplett, boka en behandling och besök vårt trevliga café som har ett utbud av lättare rätter.

Fatburs kvarngata 4011864 Stockholm
logo

Velodrom är svenskdesignade sportglasögon för trafik, sport och fritid. Lika bra i bilen, på sjön, på golfbanan, i luften… Med en unik kombination av hudnära design och smarta materialval har vi skapat en serie glasögon som skyddar dina ögon och ger dig bättre sikt på färden.

Madängsbacken 1243835 Landvetter

Våra odlingar är Krav och MSC certifierade. Vi säljer flest musslorna till Scanfjord men säljer vi själva och säljer till affärer och restauranger i närområdet. En del säljs också direkt till konsument från vår anläggning på Gåsholmen i Hunnebostrand. Vi saluför både färska och rökta musslor.

Karlavägen 56730 Vaggeryd
logo

Välkommen till Waggeryds Idrottsklubb!

Badvägen 2821854 Klagshamn
logo

KRF – ska vara en naturlig mötesplats för härliga upplevelser för alla och envar, efter bästa förmåga, som vill samverka med hästar, människor och natur. Vi vill skapa upplevelser och minnen för livet och lägga grunden till ett livslångt hästintresse. KRF verkar för glädje, entusiasm och hälsosamma upplevelser med ridsporten och ideellt föreningsarbete som grund.

Högskolegatan 1579131 Falun
logo

Vi erbjuder kurser för alla. Från nybörjare till mer erfarna, för barn till pensionärer. Även tennisskola under sommarmånaderna.

Kungsbyn 1672598 Västerås
logo

Välkommen till Din/Er professionella fiskeguide. Jag tar med dig/er ut på fiske efter gädda,gös och abborre i Mälaren,och Trosaskärgård. Jag erbjuder dig/er som kund (privatperson eller företag) att fiska med mig. Jag tar maximalt fem fiskande kunder i min båt. Skulle ni vara fler som vill fiska ordnar jag givetvis med det genom att anlita andra duktiga guider ur mitt kontaktnät.

Jordhammar 44495 Ödsmål
logo

Hej!Vill du börja rida hos oss?Läs informartion under -medlem och föreningsliv samt -om ridskolan på vår hemsida. Där hittar du medlemsinformation, detta förväntas av dig som medlem, säkerhetsinformation, priser, gruppindelning och scheman. Ring oss 0303773937 eller mejla [email protected]

Skatan 494291 Vistträsk
logo

Boende till självhushåll i Norrbottens vackraste omgivningar.

Granebovägen 682431 Hudiksvall
logo

Friskis&Svettis är en idrottsförening med ett för idrottsvärlden ovanligt mål: ett leende. Leendet känns. Ofta syns det. Det sitter i maggropen som en känsla av lycka. Lustfylld träning är för Friskis&Svettis att kombinera kompetens om träning med en avslappnad attityd. Ingen behöver mer kroppsfixering, men behovet av lustfylld träning är stort. Därför är leendet målet. Och dit leder bara den sortens träning som har plats för själen.

Hestra jon olofsgården 251792 Bollebygd
logo

Vi på Wärnå Racing har lång erfarenhet av Amerikanska muskelbilar bilar, Dragracing och Motorsport.

Ängsvägen 7B44431 Stenungsund
logo

Hej och välkommen till Mot Önskat Läge som drivs av mig, Magnus Mattsson. Här hittar du information och bokar mig som föreläsare, coach, mentor och massör. - Min vision är att hjälpa så många som möjligt att få verktyg och leva ett så bra liv som möjligt!

Steninge Kustväg 3030572 Steninge
logo

I havets närhet kan du njuta av sköna, kravlösa aktiviteter som kustvandringar, MTB-eller fatbike-turer på egen hand eller med lokala guider och skön yoga utomhus eller i vår nybyggda yogastudio. Steningekustens naturreservat ligger ett par hundra meter från vår trädgård och Skipås naturreservat med bokskog och öppna ängar börjar en kilometer bort. På Steninge kuststation finns det alltid någon naturupplevelse att njuta av!

Träna din jakthund i vildsvinshägn Vi kan i kontrollerade former erbjuda hundträning på vildsvin oavsett om din hund är erfaren eller inte. Vi tränar din vildsvinshund på vilda vildsvinsgaltar. Tack vare olika biotoper, skiftande miljöer och varierade omständigheter ger vi hunden de bästa förutsättningarna att växa in i rollen som fungerande vildsvinshund.

Mårtensdalsgatan 212030 Stockholm
logo

Välkomna till Fryshuset Stockholm Skatepark. Fryshuset har haft skateboardverksamhet sedan 1989 och idag består Stockholm Skatepark av två stycken hallar om totalt 1500 kvm med street, miniramp, pool och vertramp.

Karlslundsvägen 2026142 Landskrona
logo

Vi är klubben med härlig positiv stämning, glädje och gemenskap. Vi ger barn, ungdomar, personer med funktionsnedsättning och vuxna möjlighet till att utvecklas i egen takt. Verksamheten bedrivs från skridskoskolan Bambi upp till konståkning på tävlingsnivå. Landskrona Konståkning grundades 121212 med visionen att skapa förutsättningar för alla att träna konståkning genom att främja mångfald, integration och tillgänglighet.

Gräfstavägen 4976173 Norrtälje
logo

Välkommen till Memo Production AB, din fullservice däck- och bilverkstad. Vi erbjuder expertis inom däckservice, biloptimering och bilreparationer. Våra kunniga tekniker ser till att dina däck är i toppskick för säker körning året runt. Med avancerad biloptimering ökar vi prestanda och bränsleeffektivitet. Vår moderna bilverkstad hanterar allt från rutinmässig service till avancerade reparationer. Lita på oss för pålitliga tjänster som tar hand om ditt fordon med precision och professionalism.

Grönås Ivarsvägen 382752 Järvsö
logo

Vi är ett företag med lång tradition och stor kunskap inom byggnationer, stora som små. Vi gör alla former av byggarbeten samt projektering, konstrtuktion och bygglovsritningar. Bas-P och Bas-U

Reftelevägen 6133236 Gislaved
logo

Lejonen Speedway, Gislaved. Svenska Mästare 2008 & 2009!Sen Lejonen körde sig till en plats i Elitserien 2008 har resultatet inte kunnat varit bättre, Svenska Mästare två år i rad. Medlemsantalet ökar, intresset från sponsorer det samma och inte minst publikmässigt. Där Lejonen 2009 var det bästa laget inte bara sportsligt utan även publikmässigt. Det två första åren har varit lärorika och vi utvecklas hela tiden till att bli bättre och bättre.

Gottåsa Kärrsholm 134255 Grimslöv
logo

Vi erbjuder upplevelse med hästkrafter alternativt en härlig avkopplande stund med god fika/mat i lantlig miljö. En härlig tur med häst och tandemvagn/ Rockardvagn. En mysig avkopplande stund med gosaker i picknickkorg alternativ lunch för två personer. FÖRETAGSEVENT, MÖHIPPA/SVENSEXA, BARNKALAS & KICK-OFF. VI ANPASSAR OSS EFTER ERA ÖNSKEMÅL! För mer info, vänligen kontakta oss!

Torsvägen 289138 Örnsköldsvik
logo

Sportsgym Örnsköldsvik är ett företag i friskvårdsbranschen som erbjuder ett modernt träningsutbud i motiverande miljöer. Vår primära målgrupp är kvinnor och män som gillar att umgås i en trevlig social miljö, där inte träningen fokuseras på storleken av musklerna. Naturligtvis arbetar vi aktivt mot doping och tar därför ett klart avstånd från alla dess former.