Se på karta

idrottsorganisation 

gav 14429 företag inom detta område

Simvägen 213539 Tyresö
logo

Tyresö Fotboll 50 år 2021Tyresö FF startade som fotbollssektion i Tyresö IF. I samband med att den dåvarande moderföreningen delades kring slutet av 1960-talet blev fotbollssektionen egen förening från 1971 under namnet Tyresö FF.

Övre Kaserngården 841527 Göteborg
logo

Parasport Göteborg samordnar och organiserar bland annat uppsökande verksamhet samt utbildnings- och tävlingsverksamhet för sina 32 föreningar.

Högevallsgatan 122229 Lund
logo

Simklubben Poseidon skall:erbjuda kvalificerad sim- och simhoppsträning för barn, ungdomar och vuxna simidrottare.erbjuda simidrottare möjlighet att nå landslagsnivå.ha en bred bas genom hela livet från babysim till elitgrupper där möjlighet finns till utveckling för simidrottare, individ och ledare.

Är du synskadad och vill prova på motionsaktivitet eller någon gren inom Parasport?Vill du förena nytta med nöjet att träffa andra synskadade?Då ska du gå med i MIS!

S:t Göransvägen 3155454 Jönköping
logo

Smålands Innebandyförbund är ett av Sveriges SDF inom innebandy, vi administrerar tävling, utbildar ledare och domare, bedriver spelarutveckling och anordnar Fair Play Cup sedan 1998. Kansliet är beläget i Jönköping och nås på 036-34 54 00 under vardagar.

Munkhättegatan 15121574 Malmö
logo

Vi vill utveckla vår ekonomi till svensk handbolls stabilaste och mest välskötta. Vi vill att vår nyligen uppstartade damverksamhet skall ha fått en positiv utveckling, och att laget är ”bäst i stan”. Vi vill att ungdomarna i vår verksamhet för funktionshindrad ungdom (BOUF) fortsätter att känna glädje och stimulans genom sin idrott.

Lärkvägen 2B91335 Holmsund
logo

Välkommen till Sandviks Idrottsklubb!

Bynomsgatan 184591 Hallen
logo

Hallens sportklubb har sitt säte i byn Hallen i Åre kommun. Medlemmar från hela Hallenbygden med omnejd.

Emil göranssons väg 29423842 Oxie
logo

Oxie SK bildades under 2013 då Oxie IF och BK Vången bestämdes att bilda en gemensam förening.

Torbornavägen 425368 Helsingborg
logo

GF Fram erbjuder truppgymnastik för alla åldrar och kunskapsnivåer, för både flickor och pojkar!

Idrottsorganisationer Sökord

GF Fram erbjuder truppgymnastik för alla åldrar och kunskapsnivåer, för både flickor och pojkar! Vi är Helsingborgs största gymnastikförening.

Visa mer
Säteriallén 43532 Mölnlycke
logo

Välkommen till Råda Ridklubb! Vi gillar hästkraft och vi värnar om att klubben ska vara en mötesplats för alla oavsett ålder, kön eller etnisk bakgrund. Inför hästen är vi alla lika!

Råbyvägen 7775460 Uppsala
logo

RF-SISU Uppland är en av Riksidrottsförbundets och SISU Idrottsutbildarnas 19 regionala organisationer. Vårt uppdrag är att stödja, leda, företräda, utveckla, bilda och utbilda idrottsföreningar och specialidrottsdistriktsförbund.

Stationsgatan 4197233 Luleå
logo

Luleå Handikappidrottsförening (LHIF) är en idrottsförening för funktionshindrade, främst barn och ungdomar. Vår förening bildades 28 februari 1978.Utbudet för den som vill delta är en mängd spännande och trevliga idrotter att välja av boccia, bowling, fotboll, innebandy, kälkhockey. Av våra medlemmar deltar merparten på träning och tävlingar. Vi har idag 209 medlemmar.

Skolgången 623633 Höllviken
logo

Kämpinge GF är en internationellt känd förening i gymnastik- och hopprepsvärlden. Vi erbjuder gymnastik och motion för alla. Aerobics, familje- och barngympa, akrobatik, motionsgympa, hopprep och truppgymnastik.

Idrottsorganisationer Sökord

Vi erbjuder gymnastik och motion för alla. Aerobics, familje och barngympa, akrobatik, motionsgympa, hopprep och truppgymnastik.

Visa mer
Ulvsundavägen 10616867 Bromma
logo

Vårt motto är TRÄNA, TÄVLA, TRIVAS. Stockholm Top Gymnastics strävar alltid efter att uppnå trivsel i vår verksamhet, med gemenskap och glädje för alla på både träning, tävling, läger och andra aktiviteter.

Vasaloppets hus 79232 Mora
logo

Vasaloppet är världens äldsta och största långlopp på skidor. Första loppet arrangerades 1922 och den klassiska 90 km långa sträckan mellan Berga by i Sälen till Mora var länge det enda loppet. I dag finns sexton olika lopp inom disciplinerna cykling, löpning och längdskidåkning som årligen lockar 100 000 anmälda deltagare. Alla lopp går längs den historiska sträckan mellan Sälen och Mora.

Västeråsvägen 17463223 Eskilstuna
logo

Rally Folkrace CrosscartVi är en förening som håller på med motorsport.Vi anordnar tävlingar, träningar och har olika möten.Hos oss är alla välkomna!

Folkparksvägen 3459337 Västervik
logo

Hos Korpförening Västervik kan du gå på dansgrupper, vattenträning och gympa. Vi har grupper för både barn och vuxna.Vi erbjuder även aktiviteter för dig som fått fysisk aktivitet på recept - Fyss.

Sportvägen 486141 Sörberge
logo

Föreningen bildades 11:e maj 1928 som Wifstavarvs IK med ishockey på programmet från 1937.