Se på karta

hundinackordering 

gav 229 företag inom detta område

Stora Skogens Hundpensionat

Kärråkra Skogen 10652377 Blidsberg
logo

Litet lugnt hundpensionat i lantlig hemmiljö med God Omvårdnad.

Hundtema Hunddagis - Hunddagis Sollentuna

Stängt

(5)

Domherrevägen 919255 Sollentuna
logo

Vi är ett hunddagis beläget i Sjöberg/Sollentuna. Här är din hund trygg i hemmaliknande miljö med mycket aktivering och långa promenader i skogen. Dagiset är uppdelat på två våningar, en för små hundar och en för stora. 

Lottas Hundsalong

Stängt

(5)

Stora ringvägen 5043363 Sävedalen
logo

Välkommen till Lottas Hundsalong - med hunden i centrum. Ett hundtrim som utför trimning, klippning, bad, tandskrapning, klo- och öronvård. Välkommen att kontakta mig för mer information och tidsbokning.

R4 Djurpensionat

(4)

Brandthovdagatan 2272135 Västerås
logo

Välkommen till oss på R4´s Djurpensionat. Vi är ett familjeägt företag, med inriktning för djurens säkerhet och välbefinnande. Vi har funnits sen 2002.

Husby hundhotell

Öppet

(5)

Husbyvägen 7019791 Bro
logo

Personligt hundpensionat i lantlig miljö. I vår ombonade miljö känner sig våra små gäster snabbt hemmastadda. Vi har specialiserat oss på att möta små/medelstora hundars särskilda behov. Vi erbjuder också boende inne hos oss.

K9 Hundcenter AB

Stängt

(5)

Tritonvägen 1617263 Sundbyberg
logo

Hunddagis och Färskfoderbutik

Lövhyddans Hundcenter & Alltjänst KB

Blista 1614897 Sorunda
logo

Vi driver ett hundpensionat sedan 1997. Vi har ett antal hundkurser varje år, basutbudet är: valpkurs och vardagslydnad. Kurser anordnas även efter önskemål även individuell träning och problemlösningar.

Frid & Fröjd Hunddagis

Stängt

Vallda intagsväg 9843479 Vallda
logo

BFF Hunddagis i Sollentuna

Stängt

Skälbyvägen 1619149 Sollentuna
logo

Vi har tre mysiga hunddagislokaler som ligger i hjärtat av Sollentuna med närhet till grönområden och hundrastgårdar. Två hunddagislokaler ligger i Häggvik och en vid Sollentuna Centrum. Adress 1: Skälbyvägen 16 Adress 2: Skälbyvägen 4 Adress 3: Tingsvägen 28

Hemhumlans Hundpensionat

Öppet

Lauker 293391 Arvidsjaur
logo

Välkommen till Hemhumlans Hundpensionat! Vi erbjuder ett litet och familjärt hundpensionat på landet, 3 mil från Arvidsjaur. Vi tar emot hundar året om med öppettider enligt överenskommelse. Hos oss finns separata hundboxar med egna hundgårdar och ett uppvärmt hundhus. Hundpensionatet är beläget på samma gård som vårt familjehus vilket gör att vi som driver hundpensionatet alltid finns nära till hands för era fyrbenta vänner som är på besök. Varmt välkomna att kontakta oss.

Wädersjö Hundpensionat och Dagis

Vädersjövägen 8213756 Tungelsta
logo

Hundpensionat och dagis i lantlig miljö med ett personligt engagemang för att skapa trivsel och en stressfri miljö för pensionatets gäster.

Bymangården Hundpensionat

Bymans Väg 1238634 Färjestaden

Binagårdens Hund- & Kattpensionat

Öppet

Svartskatavägen 99697592 Luleå
logo

Hund- & Kattpensionat. Vi säljer även Vision X ledbelysning.

Pensionat Tass & Hov

Öppet

(3)

Grönlunds gård Västra Husby 160596 Norrköping

Vårt mål är att driva ett pensionat där vi själva skulle tänka oss lämna våra hundar.

Alexandersson, Firma Björn

(5)

Månslunda 111527392 Skåne-tranås
logo

Välkommen till Alex kennel. Jag driver hundpensionat och kennel i Månslunda, strax söder om Brösarp i Skåne.

Oskarshamns Hundpensionat

Öppet

Herrgårdsvägen 2057237 Oskarshamn
logo

I natursköna omgivningar, med stora fina burar och rastgårdar och med kunnig och medkännande personal kan du tryggt lämna din hund här.Vi tar emot både dagis-hundar och heltidsgäster (pensionat/inackordering).Stora som små - här är alla hundar välkomna!Givetvis är vi godkända av både Svenska KennelKlubben och kommunens Miljö och Hälsa.

Candy Dogs Linköping

Vårdsberg Högsätter 158592 Linköping
logo

Vårat intresse för pudlar började 1995 då vi köpte våran första storpudeltik Muggebigge Candy,Kennel namnet Candy Dogs är efter henne.

Ysbygårdens Hundpensionat & Dagis

Stängt

Perstorpsvägen 3031294 Laholm
logo

Ysbygårdens hundpensionat och hunddagis arbetar för att hjälpa er få en trivsammare tid då ni är borta från er kära familjemedlem. Välkommen till oss! Vi nås på Telefon eller på SMS för kontakt eller bokning! Om jag inte svarar kan ni skicka ett mail till [email protected] . Hundagiset har sin lämning som vanligt vid 6 på morgonen och hämtas 6 på kvällen. Vi ser fram emot att ta emot dig och din familjemedlem!

Rävninge Hundpensionat

Rävninge 215128276 Hästveda
logo

Hej och Rävninge och vårt Hundpensionat/ Hunddagis!

Härkeberga Hund- & Katthotell

(4.67)

Härkeberga valgeby 174596 Enköping
logo

Härkeberga Hund- & Katthotell startades 1988 och är en liten anläggning med 12 hund- och 13 kattboxar med rastgård samt 13 kattboxar med balkong. Vi utgår ifrån att alla djur alltid behöver mänsklig omvårdnad. Hos oss i Härkeberga finns det alltid en person som tar hand om djuren och djurens bästa. Välkomna!

MerryMac Hund- o. kattpensionat

Öppet

Vedbylund 73139590 Kalmar

Vi tar emot hundar och katter för inackordering året om. Vi har bara ett litet pensionat, sex platser för hundar och fem platser för katter. Så det är lugnt här med skogen som närmaste granne.

Lindfjäll Hundpension & Hunddagis AB

Öppet

Smedvägen 2543934 Onsala

I halvlantlig miljö i södra Onsala öppnar vi upp vårt ute-dagis för hundar. Är vädret otjänligt så finns det vindskydd och isolerade hundkojor i varje hage, tillräckligt för de 5 hundar per hage som vi tänkt oss. Vi tar emot kastrerade hanhundar, tikar och unghundar från 6 månader, de behöver vara försäkrade och vaccinerade, inklusive mot kennelhosta. Hundarna har alltid tillgång till friskt vatten, behöver någon hund äta under dagen ordnar vi det i en lugn miljö.

Hofors Hundservice

Stängt

Göskegatan 20A81333 Hofors
logo

Hofors helt egna hunddagis nära dig, välkommen att lämna din hund i en trygg och lekfull miljö, precis som i hemmet! Vi erbjuder också kloklipp (hund, katt, smådjur).

Hunddagis Tusen Tassar

Stängt

Sandavägen 119463 Upplands Väsby
logo

Vad gör din hund när du inte är hemma? #nl#Just nu har vi några lediga platser. #nl#Ring och boka ett platsbesök

Härryda Djurpensionat

Öppet

Risbackavägen 2743894 Härryda
logo

Vi tar hand om era djur medan ni är på semester. Era djur blir väl omhändertagna i en frisk och lantlig miljö. Vi har även uppfödning av dvärg- och mellanpudlar i familjemiljö.