Se på karta
Stockholmsvägen 60B18142 Lidingö

Garbo Interiors är ett Stockholmsbaserat inredningsföretag som sedan 2002 erbjuder kreativa premiumlösningar inom inredningsdesign.

Tegnérgatan 411358 Stockholm

G.A.D tillverkar möbler för dem som bryr sig om form, kvalitet och hållbarhet. Möblerna år tillverkade på Gotland. Alltid i massiva material av finsnickare. En möbel från oss är en investering för många år framåt.Besök butiken och känn på material, ytor, sammansättningar och beställ en möbel du kommer att trivas med i många år.

Tornbyvägen 358273 Linköping

5 (1)

I Juni 2021 bytte Lindholms ägare. Mikael och Johanna Svenfelt fick chansen att förvalta arvet i Lindholms och ta företaget in i framtiden med nya satsningar både i butik och digitalt. Uppskattar du design och kvalité så är ett besök hos oss ett måste. Varmt välkommen.

Karlavägen 7211459 Stockholm

"The Eye has to travel" menade Diana Vreeland, chefredaktör för den amerikanska utgåvan av Vogue. I en inredning av Bert Van Hoecke bjuds ögat in till att göra precis det - och att bli frestad och stimulerad.

Bondegatan 411623 Stockholm

4.5 (2)

Hos oss hittar du ett brett sortiment av produkter som inspirerar och kryddar kärlekslivet:*Sensuella Oljor*Stimulerande Leksaker*Sköna Glidmedel*Spännande Lustapotek*Förföriska Underkläder*Inspirerande Filmer*Busiga Spel

Sunnangränd 813540 Tyresö

5 (1)

Hos oss hittar du det mesta inom textil, kök, badrum, belysning, det dukade bordet, möbler och annat dekorativt till ditt hem. Etablerat sedan 1972. Vi har starka varumärken som bl.a MATEUS, Pappelina, Gynning design, Iittala, Bruka, Sagaform m.m. Välkommen in till oss!

Fågelviksvägen 514553 Norsborg

Vi erbjuder fri hemleverans inom närområdet och skickar varor även inom hela Sverige, Finland och Danmark mot en liten fraktkostnad. Besök gärna våran webbshop, www.wonderhome.se

Sibyllegatan 3111442 Stockholm

Showroom för ASPLUND Collection och inredningsbutik med ett exklusivt urval av möbler och inredningsdetaljer.

Trädgårdsvägen 1B13242 Saltsjö-boo

Naturen-I ditt hem- Brickor&Brädor av alla de slag!Härliga energirika vackra unika brickor och brädor med naturen som motiv. Jag har tillbringat sköna stunder och härliga möten i naturen! Några av dessa har velat bli motiv till bilder, brickor och brädor i olika storlekar och former. Allt beställs i små serier, hantverksmässigt tillverkat i Sverige av miljöcertifierat naturmaterial som björkfaner och MDF.

Björnskogsvägen 5013435 Gustavsberg

Fleur & Kulör, din inredare & trädgårdsdesigner med fokus på funktionell estetik inne & ute. Fleur & Kulör skapar gröna miljöer och inredning med fokus på kvalitet, hållbarhet och funktion. Vi jobbar med naturliga material och kvalitet, med ett stort fokus på estetik & känsla. Vi skräddar syr projekten och lösningarna utefter din målbild. Kontakta oss via telefon eller mail för ditt nästa projekt!

Sandtorpsvägen 10E14945 Nynäshamn

Vita Verkstan är en mysig butik i den vackra skärgårdsstaden Nynäshamn som bland annat säljer produkter från varumärken som Bruka Design, Himla, Tine K Home och House Doctor men även flera väl utvalda varumärken. Vita Verkstan säljer även möbler tillverkade i det närbelägna, lokala finsnickeriet AR Snickeri & Lackering, samt håller vernissage och konstutställningar. Varmt välkomna!

Illerbacken 218145 Lidingö

Våra tomtar (hustomtar) Denna tomte som vi även kallar hustomte är en handgjord och svensktillverkad produkt med sitt ursprung från Årefjällen och idag även kallad Åretomten. Tomtarna skapas i flera kulörer under produktnamnen, Gordon, Vidar, Frost och Santa. Klädseln består utav vackert renskinn och skägg i äkta fårskinn. Varje tomte/hustomte är unik då renpälsen och fårpälsen skiljer sig lite för varje exemplar.

Pilstugetorget 418440 Åkersberga

Välkommen till Vilda Blommor & Sköna Formers värld. Vi är i grunden en blomsterbutik med allt ifrån snittblommor och krukväxter, till binderier av begravningsblommor och bröllop till blomsterbud. Men då intresset för färg, form och det unika alltid funnits så har vi även en del inredning, kläder etc. Dessutom så samarbetar vi med en rad olika lokala förmågor som säljer sina varor här i butiken. Hoppas vi ses!

Sankt eriksgatan 2311239 Stockholm

Hos oss hittar du dina favoriter för alla tillfällen av de finaste varumärken. Skäm bort dina sinnen med dofter från oss.Vår WEBBSHOP är ny och här fyller vi varje dag på med nya härliga produkter.Hjärtligt välkomna in ska ni också vara till vår butik på Sankt Eriksgatan 23, Stockholm, där inne har vi tusentals produkter för alla smaker.

Enebybergsvägen 1418236 Danderyd

0

Franssons glasmästeri är ett traditionellt glasmästeri som är grundat år 1910. Vi hjälper dig med t ex fönsterglas, energi- och isolerglas, inredningsglas, stänkskydd i kök, hyllor och duschsystem. Konstinramning och uppspänning av oljor. Konstnärsmaterial och konstförsäljning.

Vasaplatsen 717757 Järfälla

Välkommen till Ljusexperten Järfälla! Jakobsbergs Centrum Hos oss hittar du ljus för hela hemmet, välkommen in och prata ljus med oss. Vi erbjuder ett brett sortiment och massor med inspiration och kunskap! Vi har även en verkstad där vi lagar gamla armaturer.

Enbacken 4D13236 Saltsjö-boo

Vi är ett familjeföretag som har sålt produkter till hotell, restaurang och storkök på nätet sedan 2012 och är återförsäljare av restaurangutrustning av hög kvalitet från företag i Sverige och övriga Europa.Tillsammans har vi mer än 25 års erfarenhet inom restaurangverksamheten.Vårt stora sortiment med välkända varumärken är därför väl utvalda och gör oss idag till en av Sveriges största e-butik inom branschen.Produkterna är av hög kvalitet och mycket prisvärda!

Stockholmsvägen 4018132 Lidingö
Fleminggatan 3111226 Stockholm

Arvidsons Glas & Ram är en charmig och trivsam inramningsverkstad belägen centralt på Kungsholmen i Stockholm. Här får du hjälp med alla typer av inramningar och tack vare lång yrkeserfarenhet får du även professionell rådgivning och god service.

Säby Torg 1714430 Rönninge

Din Blomstertid finns här för dig i alla tillfällen i livet. Dop, bröllop, födelsedagar, trädgård, omplantering av krukväxter, skötselråd, begravning. You name it. Med över 15 år i branschen och ett leende på läpparna så hjälper vi dig i butik, per mail samt per telefon. Inga frågor är för dumma. Vi har snittblommor, krukväxter, krukor, näring och jord, choklad, produkter från Torplyktan, handgjorda smycken och så mycket mer. Välkomna in!

Bromskärsvägen 476017 Blidö

4 (1)

Näsby allé 118355 Täby

Slottsbutiken Näsbypark är en lifestylebutik som säljer senaste modet, inredning, accessoarer & presentartiklar! Butiken är även ett galleri. Hos oss ska Du känna Dig hemma! Alla åldrar hittar spännande och snygga saker här!Välkomna!

Sköllerstagatan 4512465 Bandhagen

Jag målar i lyrisk abstraktion, vilket är en smal gren inom abstrakt måleri som uppkom ur den franska abstrakta expressionismen