Om företaget

Vi erbjuder fri hemleverans inom närområdet och skickar varor även inom hela Sverige, Finland och Danmark mot en liten fraktkostnad. Besök gärna våran webbshop, www.wonderhome.se

Läs mer om företaget
Telefonnummer
073-947 89...
Adress

Fågelviksvägen 5

14553 Norsborg

Senaste årsredovisning

Årsredovisning saknas


Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image

Om oss

Vi erbjuder fri hemleverans inom närområdet och skickar varor även inom hela Sverige, Finland och Danmark mot en liten fraktkostnad. Besök gärna våran webbshop, www.wonderhome.se

Om Wonder Home

Wonder Home är butiken med unika varor som har det där lilla extra och vi erbjuder ett brett sortiment med det mesta för ett hem.

Vi grundade företaget år 2013 och inom 1 år expanderade vi företaget genom att flytta till en större yta och nu till att även erbjuda webbhandel.

Vi har erfarenhet och öga för att kombinera och färgsätta rum med möbler samt inredning och erbjuder tjänster även inom homestagening.

Vi har en stark passion inom branchen och det präglar vårt urval av sortiment vi erbjuder. Vår ambition är att vår webb butik ska ge ett nöje att

besöka och saknar ni någott blir vi mer än glada om ni kontakar oss för ändamålet. Vi hoppas ni följer med oss på våran resa och njuter av det som vi gör.

Wonder Home ABs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

0739478900

07-394 789 00

073-947 89 00

0739-47 89 00

073-9478900