Se på karta

headhunting 

gav 10000 företag inom detta område

IF Metall Halland

Stängt

Älesvägen 230258 Halmstad
logo

Medlemmarna på arbetsplatser, i klubbar, och avdelningar bildar tillsammans fackföreningen IF Metall. Förbundet har 34 avdelningar. Varje medlem, oavsett var han eller hon arbetar, ska alltid lätt kunna få tag på någon facklig företrädare. Välkommen att kontakta oss.

H&P Search & Interim AB

Ringvägen 10011860 Stockholm
logo

Specialister på rekrytering och bemanning inom Life Science i Norden.

Navigio

Stängt

Nybrojaken 11148 Stockholm
logo

We are driven by our mission to develop people and organizations to unleash their full potential and have taken a position as a strong partner for our clients in the exciting 4th Industrial Revolution. We set strategic directions, build capable organizations and develop talented leaders to prepare you and your organization for the future.

Clienta Management Consulting HB

Östra mårtensgatan 1922361 Lund
logo

Genom att kombinera kunskap, erfarenhet och engagemang med systematiska arbetsmetoder får vi en skarp blick för rätt lösning!

Heidrick & Struggles AB

Kungsgatan 611143 Stockholm
logo

For more than 60 years, we have focused on quality service and built strong leadership teams through our relationships with clients and individuals worldwide.

CESAB

Stängt

(2)

Varvsgatan 4997233 Luleå
logo

Cesab Rekrytering AB arbetar sedan 1985 med chefsrekrytering och ledarskapsfrågor. Vi är ett rekryteringsföretag med huvudkontoret i Luleå men arbetar rikstäckande med viss tyngdpunkt på Norrland.Cesab bedriver all sin verksamhet i enlighet med yrkesföreningen ESK (Executive Search Konsulter) och HRK (Human Resource Konsulter) etiska regler. Vi är certifierade testanvändare enligt riktlinjerna av STP (Stiftelsen för Tillämpad Psykologi) och DNV GL (De Norske Veritas).

Skill Executive

(5)

Oxtorgsgatan 355317 Jönköping
logo

Vilka vi ärFrån chefsrekrytering och executive search till interim management – på Skill Executive gör vi allt för att utveckla framgångsrika ledningsteam. För rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt.

Clavic Consulting AB/Anders Rydbacken

Öppet

Östra hamngatan 1641109 Göteborg
logo

Skräddarsydda lösningar inom Rekrytering och Personlighetstester

Personal Roslagen

Stängt

Hantverkaregatan 1876130 Norrtälje
logo

”Vi hyr ut och rekryterar personal till många typer av uppdrag, t.ex. kontorsarbete, ekonomiarbete, fabriksarbete, konferenser, logistikplanering, teknisk konsult, platschef, arbetsledare, CAD-konstruktör m.m. Alla typer av yrken, från chefspositioner till okvalificerade arbeten, och allt däremellan.

Novum Executive AB

Öppet

Sankt eriksgatan 641105 Göteborg
logo

Vårt fokus är Interim och Executive Search/Rekrytering av chefer och specialister inom ekonomi och finans. Vi är det personliga rekryteringsföretaget som alltid levererar!

BESI Blomster Executive Search

Stängt

Rådstugatan 1697238 Luleå
logo

Är ni i behov av en chef eller specialist? Genom lång erfarenhet av ledarrekrytering och branschföreningen ESKs process för Executive Search använder vi en beprövad och strukturerad metodik för våra rekryteringar. Vi garanterar erfarenhet och bred kunskap om näringsliv samt offentlig verksamhet kombinerat med förmåga att analysera individers kompetens och personlighet. Med BESI får ni en långsiktig och hållbar rekryteringspartner.

GA Revision

Karlagatan 554237 Mariestad
logo

GA Revision AB är ett fullserviceföretag inom redovisning, konsult- och revisionsbranschen med inriktning främst mot små- och medelstora företag. Vi är en fristående revisionsbyrå med stark lokal förankring.

Farmartjänst Mariestad AB

(5)

Storegårdsvägen 6254235 Mariestad
logo

Farmartjänst arbetar med alla: från privatpersoner och små företag upp till kommuner och rikstäckande företag – oavsett vem du är, så ger vi dig den service du behöver. Den enskilde entreprenörens kunnande och Farmartjänst ISO-certifierade riksorganisation garanterar högkvalitativa tjänster och trygghet för alla: privatpersoner, företag och kommuner.

Bergmans Alluthyrning, AB

Industrivägen 693832 Arjeplog
logo

Agena Förvaltning AB (Lidköpings Fastighet & Företagstjänst AB)

Skogvaktarevägen 353153 Lidköping
logo

Agena Förvaltning AB är en modern och flexibel helhetsleverantör inom fastighetsförvaltning. Vår utgångspunkt är idag från Lidköping och vi tar uppdrag runt om i Skaraborg samt kringliggande områden.

Skurups Däckservice

Stängt

Verkstadsgatan 127436 Skurup
logo

Välkommen till Skurups Däckservice! Vi ingår i en kedja som heter Superdäck, en kedja med 100-tals fristående däck & bilverkstäder. För att ge dig som kund ett fullgott serviceutbud är vi även en auktoriserad AD-bilverkstad. Vi erbjuder personlig och kompetent service där du som kund alltid står i centrum. Välkommen!

Cura Center AB

Gröndalsvägen 3811766 Stockholm
logo

Cura Center är din partner Tekniskt & Administrativt. Vi förvaltar er Fastighet med största omsorg och erfarenhet.

Begma AB

Stängt

Fagerstagatan 5816353 Spånga
logo

Begma AB är ett litet företag med stora möjligheter.Vi finns här för digVi är här för att se till att du får den bästa upplevelsen av din maskin. Vi har en välutrustad verkstad med kunnig personal som gärna servar och reparerar alla maskiner.

Trädexperterna Biodiversitree AB

Stängt

(5)

Gamla Riksvägen 25843793 Lindome

Vi erbjuder våra kunder ett högt säkerhetstänk, ett stort engagemang samt kvalitet och kunskap kring skötsel och vård av alla typer av trädtjänster – året om.

Örebro Foder & Hästsport AB

Stängt

Gräve 45170593 Örebro
logo

Dalecarlia Crew AB

Stängt

Ritargatan 678170 Borlänge
logo

Dalecarlia Crew är baserade i Borlänge men arbetar över hela Sverige med olika uppdrag. Vi tillhandahåller personal inom event, produktioner och även till ett flertal olika branscher. Vi hyr också ut material så som staket, toaletter m m. Hyr man personal ifrån oss så får man kvalitet, trygghet och framför allt duktig personal som trivs med att jobba i olika miljöer med annorlunda arbetsuppgifter dag som natt! Stagehands, montörer, ställningsbyggare, site crew, publik-, trivsel-, och informationsvärdar, vaccinationskontrollanter, runners och maskinförare med god erfarenhet är bara några av de styrkor vi tillsammans med vår personal har att erbjuda!

Jobb Vadstena kommun

Klosterledsgatan 3559232 Vadstena
logo

People & Solutions Sweden AB

Stängt

Gräsbovägen 174046 Östervåla
logo

Vi hjälper dig att digitalisera och automatisera din verksamhet. Vi tar oss an utmaningar med ett glatt leende och sätter alltid ditt behov i centrum.

Von Feilitzen & Partners

Stängt

Strandvägen 4711456 Stockholm
logo

Rekrytering av specialister och generalister inom juridik. Välkommen till von Feilitzen & Partners med mer än 15 års erfarenhet av och över hundratalet utförda juristrekryteringar.Vi är specialisterna som erbjuder kvalificerat stöd inom områdena rekrytering och karriärutveckling. Vi bidrar till kundens utveckling i olika faser genom att tillföra, utveckla och/eller frigöra kompetens.

SeniorResursen

Stängt

Propellervägen 2A22478 Lund
logo

SeniorResursen är en arbetsgivare för pensionärer i Skåne. Vi tillhandahåller arbetskraft inom de flesta arbetsområden, både till privatkunder och företagskunder. Vi har en databas med närmare trehundra seniora personer med lång och gedigen erfarenhet inom sina områden. Våra Seniorer är flexibla och pga. deras erfarenhet kan de snabbt komma in i arbetet.