Om Von Feilitzen & Partners

Rekrytering av specialister och generalister inom juridik. Välkommen till von Feilitzen & Partners med mer än 15 års erfarenhet av och över hundratalet utförda juristrekryteringar.Vi är specialisterna som erbjuder kvalificerat stöd inom områdena rekrytering och karriärutveckling. Vi bidrar till kundens utveckling i olika faser genom att tillföra, utveckla och/eller frigöra kompetens.

Vi är specialisterna som arbetar på uppdrag av företag, advokatbyråer och organisationer från olika branscher som vill ha ett kvalitetssäkrat, snabbt och kostnadseffektivt genomfört uppdrag. Vi vet att rätt kompetens är en kritisk framgångsfaktor och vi hjälper er att hitta rätt kompetens genom en effektiv rekryteringsprocess. Vi arbetar både med search och urvalsrekrytering och kan erbjuda ett flertal testverktyg. Flexibiliteten innebär att vi tillämpar olika rekryteringsmetoder, ofta i kombination med varandra, och förstärker kunden just när och där denne vill och behöver. Det sistnämnda betyder att vi också tar oss an avgränsade delar i en rekryteringsprocess.

Vi på von Feilitzen & Partners har alla en gedigen bakgrund, med akademiskutbildning och arbetslivserfarenheter från olika branscher. Som konsulter har vi mångårig erfarenhet av yrkesområdet och vi är alla utbildade och licensierade för att arbeta med förekommande tester och arbetspsykologiska formulär.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Von Feilitzen & Partners Rekrytering, Stockholm - 1
  • Von Feilitzen & Partners Rekrytering, Stockholm - 2

Von Feilitzen & Partners, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnVon Feilitzen & Partners AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande16.11.2009
Org.nr:5567935746
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall3000 - 4999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch78100 Arbetsförmedling och rekrytering

Exekutiva befattningar/Administration

P Rosita C Lindquist von FeilitzenVerkställande direktör
P Rosita C Lindquist von FeilitzenLedamot
Magnus Ivar von FeilitzenSuppleant