Se på karta
Glaciärgatan 290727 Umeå

Minervagymnasium är en fristående gymnasieskola som funnits sedan 2002. Skolan erbjuder naturvetenskapliga, samhällsvetenskapliga och ekonomiska utbildningsprogram. Välkommen!

Döbelnsgatan 911140 Stockholm

Vi följer svensk läroplan men har en fransk profil.Undervisningen är på svenska, men alla elever studerar franska på olika nivåer.

Baldersgatan 1476150 Norrtälje

5 (1)

Rodengymnasiet i Norrtälje är Roslagens största gymnasieskola, en skola med god stämning, gott rykte och brett utbud. Välkommen!

Kavelbrovägen 1754136 Skövde

Gymnasium Skövde erbjuder ett brett utbud av gymnasieprogram med flera unika inriktningar och profiler. I Gymnasium Skövde ingår två kommunala gymnasieenheter, Kavelbro och Västerhöjd som tillsammans har ett stort utbud av praktiska och teoretiska gymnasieutbildningar där flera av dem är unika i sitt slag i Skaraborgsregionen. Några exempel är: Bygg, El, VVS, Hantverk (frisör), Barn och Fritid, Restaurang, Fordon, Natur, Ekonomi, Samhäll, Estetisk, Vård och omsorg, Handel samt Gymnasiesärskola.

Campingvägen 398135 Kiruna

1 (1)

Välkommen till Rymdgymnasiet! Nu kan Du börja på Sveriges nordligaste och högst belägna gymnasieskola med två rymdprogram, Rymdvetenskapsprogrammet och Rymdteknikprogrammet. Programmen bygger på NA- resp TE-behörighet. Vi är en liten skola med duktiga pedagoger. Hos oss blir Du inte en i mängden.

Hjälmshultsgatan 6-825441 Helsingborg

Vår förskola är belägen i ett modernt bostadshus i stadsdelen Tågaborg och verksamheten är väl inarbetad sedan starten 1992. Vi bedriver Maria Montessoris pedagogik med tonvikt på det svenska språket kompletterat med stora inslag av musik och motorik. De styrmedel vi arbetar efter är Skollagen, förskolans läroplan Lpfö 98 samt vår egen Verksamhetsplan och Likabehandlingsplan. Vi har 75 platser och har öppet mellan måndag-fredag kl. 7:00-17:15.

Storgatan 82C35227 Växjö

3 (2)

Vi erbjuder ekonomi-, vård- och omsorg-, naturvetenskaps- och samhällsvetenskapsprogrammet med olika inriktningar.På alla våra program erbjuder vi nationellt godkänd idrottsutbildning (NIU) inom ishockey, fotboll, innebandy. Det finns även möjlighet att välja till en profilidrott.

Storgatan 264530 Strängnäs

Europaskolan Strängnäs riktar sig till studiemotiverade elever som gillar höga krav ifråga om studieinsatser. Eleverna förväntar sig att i skolan möta kamrater med positiva attityder till kunskap och bildning samt lärare med höga krav och förväntningar på dem. Elevtrivsel förutsätter att verkligheten motsvarar den bild av skolan som lockat eleverna att söka till skolan. Vi tar inte ut elevavgifter.

Karl gustavsgatan 541125 Göteborg

GTI grundades år 1927. Vi finns i Vasastaden i centrala Göteborg, i närheten av Vasaplatsen.På GTI får du en bra utbildning av behöriga och engagerade lärare. Undervisningen är modern och präglas av ett ämnesövergripande synsätt.Skolan är omgiven av charmiga byggnader och mysiga cafér. På några av de närliggande restaurangerna kan du som elev på GTI äta lunch med ditt matkort. Välkommen till en utbildning mitt i stan!

Hesselmans Torg 1413154 Nacka

Vår skola är en idéburen skola som erbjuder gymnasieskola, gymnasiesärskola, folkhögskola, komvux och yrkeshögskola.

Industrileden 5B66732 Forshaga

0

Välkommen till ForshagaAkademin. Här finns spännande gymnasieutbildningar och yrkeshögskoleutbildning med fokus på naturturism, friluftsliv, besöksnäring och naturbruk.Skolan har funnits sen 1997 och hit kommer elever från hela Sverige och övriga nordiska länder. Vi har riksintag på alla våra utbildningar.

Magasinsgatan 341118 Göteborg

Välkommen till Kitas, mitt i centrala Göteborg. Kitas består av tre små skolor med bara 250 elever per skola. Det gör att du som elev får en lugn och trygg studiemiljö med nära kontakt med dina lärare. Skolorna är små men tillsammans är vi Göteborgs största friskola. Det gör att vi ger den lilla skolans fördelar och samtidigt den stora skolans valmöjligheter.

Trekantsvägen 711743 Stockholm

Djurgymnasiet - Stockholms ledande gymnasieskola inom djurutbildningar.

Hjortstigen 117071 Solna

Ingridskolan är en vanlig grund- och gymnasieskola anpassad för elever med Asperger Syndrom/ASD (Autism Spectrum Disorder).

Surbrunnsvägen 127140 Ystad

Varje elev kan nå sin fulla potential! Ystad Gymnasium - Park & Österport

Surbrunnsvägen 127140 Ystad

Varje elev kan nå sin fulla potential! Ystad Gymnasium - Park & Österport

Industrigatan 627139 Ystad

Ystad Gymnasium har varit ett högre allmänt läroverk i mer än 100 år. Ett tryggt gymnasium som därför kan erbjuda många olika program och som står stabilt.

Lillskogsvägen 276231 Rimbo

I hjärtat av Roslagen, i den gamla järnvägsknuten Rimbo, verkar Viby friskola. Vi startade HT 1998 med målet att erbjuda våra elever en undervisning som utgår från elevens förutsättningar, och att skapa en plats för kreativa lärare med en professionell inställning till yrket och ett personligt engagemang för våra elever.

Nordvik 10887298 Noraström

Du hittar oss 10 minuter norr om Höga kustenbron.Vid Nordvik Utbildningar AB bedrivs utbildning för Naturbruksprogrammet, Gymnasiesärskola, samt Vuxenutbildningar. Här finns ett fint konferenscentrum med flera konferensrum i olika storlekar. Dagens lunch serveras i restaurangen varje vardag. Vi hjälper er att skräddarsy er konferens! Vi har en stor anläggning som även är lämplig för stora evenemang.Är du intresserad av att besöka Nordvik? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Anders Personsgatan 1841664 Göteborg

Amerikanska Gymnasiet är en svensk gymnasieskola som kombinerar det bästa från det svenska och amerikanska skolsystemet, baserat på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Amerikanska Gymnasiet är grundat av rektorer. Vår ledstjärna är att utveckla varje elev mot att kunna nå sin fulla potential. Hos oss kan du studera naturvetenskapsprogrammet, samhällsvetenskapsprogrammet och ekonomiprogrammet.

Frescati hagväg 911419 Stockholm

I en unik miljö i nära anslutning till universitetet hittar du en ny gymnasieskola med en traditionell ”campus-känsla”- liknande den man kan möta på internationella universitet. Välkommen till en skola med fokus på självkänsla och extra engelska.

Segelbåtsvägen 911264 Stockholm

Amerikanska Gymnasiet ligger vackert beläget på Segelbåtsvägen vid Mälarens strandkant på Stora Essingen. Det centrala men ändå avskilda läget, i kombination med den moderna och spännande miljön, skapar känslan av high school. Våra klassrum är stora, de flesta med utsikt över vattnet. Inredningen är stilren med rogivande färger och efterliknar de moderna kontor du möter i arbetslivet. På AG Stora Essingen har vi ett särskilt fokus på idrott och klubbverksamhet.

Sysslomansgatan 3975227 Uppsala

Amerikanska Gymnasiet är en skola för dig som vill studera akademiskt med en skolmiljö som påminner om ett Amerikanskt High School. Hos oss kand u studera Naturvetenskap, Samhällsvetenskap eller Ekonomiprogrammet. Nyfiken på skolan? Ring oss så bokar vi in dig som elev för en dag.

Linjegatan 1230250 Halmstad

Amerikanska Gymnasiet ligger i en fantastisk skolbyggnad på Linjegatan 12, vid Campus Halmstad. Skolan har moderna klassrum som är utrustade med den allra senaste digitala tekniken. Att studera i en högskoleliknande miljö på campus skapar stora möjligheter till att få en stark akademisk förankring redan under gymnasietiden. Amerikanska Gymnasiet ligger dessutom centralt i Halmstad med drygt 5 minuters avstånd från centralstationen med buss eller cykel.