taxi 

gav 10000 företag inom detta område

Taxi Skavsta

Öppet

(1.75)

Hinzens gränd 5F61139 Nyköping
logo

Öppet dygnet runt, året om, vardag som helgdag. Vår fordonspark består, förutom av 1-4 pass. bilar, även av 6-8 pass. Turistbussar och specialfordon. Vårt utbud är brett: privatresor, företagsresor, skolresor, seniortaxi och färdstjänst. Vi kör även godstransporter och våra största bilar lastar 2-3 pall och ca 600 kg. Skavsta flygplats är vårt hemmaområde, ring så hämtar vi dig. Åk tryggt med oss - ALLA våra fordon är utrustade med alkolås! Välkommen.

Kerstins Taxi och Buss AB

Stängt

(4)

Segersängsvägen 214896 Sorunda
logo

Vi skall vara ett bussbolag med utmärkt service, hög kvalitet och vänligt bemötande gentemot våra kunder. Vårt mål är att kunden alltid är nöjd med oss, både före och efter resan, samt att vi infriar de förväntningar som kan ställas på oss.Välkommen att kontakta oss!

Karlstad Taxi AB

(1)

Bidevindsgatan 365221 Karlstad
logo

TaxiKurir är Skandinaviens ledande taxiorganisation med tillgänglighet, punktlighet och säkerhet som ledord. Genom franchiseavtal och ägande finns vi representerade på över 230 orter i Sverige, Norge (Norgestaxi) och Danmark (Dantaxi).

Arvika-Eda Taxitransporter AB

Järnvägsgatan 2767131 Arvika
logo

Vi utför transporter åt privatpersoner och företag. Vi har Arvikas trevligaste chaufförer och alkolås i alla bilar! Välkomna.

Åhus Taxi -Taxi 24

Öppet

(1)

Smattervägen 329691 Åhus

Kristianstad Taxi / Åhus Taxi - ditt taxibolag i Kristianstad och Åhus! Boka din taxi hos oss och få en trygg och bekväm resa dit du vill. Chaufförens fokus ligger på att göra din resa så enkel som möjligt. Våra ledord är punktlighet, service och säkerhet.

Linköping 013 Taxi AB

Öppet

Roxviksgatan 1458273 Linköping
logo

Genom oss beställer du enkelt taxi till fasta priser, per telefon via vår kundtjänst alla dagar dygnet runt. Ladda ner gripen taxi App. Du bokar smidigast taxin direkt på webben eller genom vår taxi app vilken du laddar ner genom APP store för IOS (Iphone, Ipad) eller Play butiken för Android. Det blir dessutom billigare för dig! Vi är stolta av våra bilar, du får gärna kolla in de i vårt galleri! På hemsidan har vi även ett kontaktformulär du kan höra av dig på!

Sverige Taxi Piteå AB

Öppet

Storgatan 8294162 Piteå
logo

Vår växel svarar dig dygnet runt! Våra tjänster är vanlig taxi, färdtjänst, skoltransporter, bogsering och starthjälp m.m.

Luleå Taxi AB

Öppet

Nordkalottvägen 4B97254 Luleå
logo

Luleå Taxi är stadens mest erfarna taxibolag. Hos oss kan du känna dig trygg. Vi har välutbildade chaufförer, säkra bilar och en beställningscentral som är öppen dygnet runt. Vi är medlemmar i Svenska taxiförbundet. Varmt välkommen att kontakta oss.

Taxi Ängelholm AB

Transportgatan 9A26271 Ängelholm
logo

Välkommen till Taxi Ängelholm!Vi kör taxi dygnet runt, sju dagar i veckan året om.Vi kör i hela nordvästra Skåne med Bjärehalvön som naturlig utgångspunkt. I Ängelholm med omnejd åker du tryggt med oss vart du än önskar. Låt Taxi Ängelholm vara ditt naturliga val när du ska åka taxi.

Taxi Rätan

Öppet

Skolvägen 584595 Rätan
logo

Utförande av taxitrafik till dom flesta behov. Samt även gods/bud. Tack vare mina specialfordon, kan rullstolstaxi & liggande/bår transport erbjudas.

Taxi Båstad

Ängelholmsvägen 26326942 Båstad
logo

Välkommen till Taxi Båstad!Vi kör taxi dygnet runt, sju dagar i veckan året om.Vi kör i hela nordvästra Skåne med Bjärehalvön som naturlig utgångspunkt. I Båstad med omnejd åker du tryggt med oss vart du än önskar. Låt Taxi Båstad vara ditt naturliga val när du ska åka taxi.

Vejbystrand Taxi AB

(5)

Vejby byaväg 4626655 Vejbystrand
logo

Vejbystrands Taxi AB är familjeföretaget som startade 1978 av Monica och Claes Wejdrup. Idag är även sonen Magnus med i företaget. Totalt är vi cirka 10 personer anställda. Vår utgångspunkt är Vejby, ca 12 km norr om Ängelholm. Vi erbjuder utöver privat taxitrafik även budtransporter där vi är klart konkurrenskraftiga både när det gäller pris och effektivitet. Dessutom har vi bilar och bussar som kör färdtjänst och sjukresor för Skånetrafiken.

Taxi Sökord

Låt Vejbystrands Taxi vara ditt naturliga val när du ska åka taxi. Välkommen att åka med oss!

Visa mer

Taxi Drakstaden

Öppet

(2.86)

Bergsgatan 11885350 Sundsvall
logo

När du åker med Taxi Drakstaden får du en kundupplevelse i världsklass. Genom att alltid utföra våra resor enligt gammal taxietikett och med ett miljötänk i framkant är vi tillsammans med våra trevliga chaufförer inte bara Sundsvalls enda lokala taxibolag utan också det självklara bolaget.

TaxiDennis

Öppet

Alexandras väg 1729192 Kristianstad
logo

Det lilla familjeföretaget med lokal anknytning, som alltid sätter kunden i centrum och har lång erfarenhet inom transportbranschen. Vi kör Peugeot 5008, med plats för gott om bagage, alternativt 6 passagerare

Taxi 30 Skåne

(4.33)

Solistvägen 10722468 Lund
logo

Med Taxi 30 Skåne reser du miljövänligt, tryggt och säkert. Vi håller en hög servicenivå. Din resa ska vara bekväm och behaglig med minsta möjliga stress. Vi kör nya, komfortabla och säkra bilar av kombimodell. Gällande barnsäkerhet finns barnkudde i varje bil och vid behov kan man beställa en barnstol med extra kostnad.

Vimmerby Taxi AB

Stängt

Turbingatan 859840 Vimmerby

Taxi AB, Varbergs

Öppet

(2.22)

Kardanvägen 2143232 Varberg
logo

Vi kör dygnet runt året runt. Vi har vår egen växel placerad i Varberg där vår personal alltid är redo att ta emot Er bokning.

Björklinge Taxi

Öppet

(1)

Gävlevägen 33074372 Björklinge
logo

Boka taxi. Öppet dygnet runt, Vi har fasta priser till och från flygplatser, Uppsala, Gävle, Tierp. För övriga resor kontakta oss för prisuppgift

Taxi Höganäs

Öppet

Järnvägsgatan 626338 Höganäs
logo

Taxi Höganäs är ditt bästa val för transporter av alla slag. Vi utför, förutom vanliga taxiresor, även budleverans, telegramtransporter. För Höganäs kommuns räkning kör vi skolskjuts och färdtjänst. Vi har bilar för att köra sällskap upp till 8 personer.Våra chaufförer som du känner igen på deras uniform har god lokalkännedom över hela skåne och gör allt för att du som kund ska känna dig säker när du åker med oss.

Taxi Alingsås

Öppet

(3)

Stationsgatan 544130 Alingsås
logo

Taxi Alingsås är ett av stadens äldsta serviceföretag med anor från 1925. Du kan även boka taxi via hemsidan! Välkommen!

Jokkmokks Taxi

Stängt

Forsnäsvägen 496231 Jokkmokk
logo

Taxiföretag med både personbilar och handikappanpassade bussar. Vi kör främst persontransporter men också bud.För taxiresa natt och helg, förbeställ din resa mellan klockan 08 och 19, måndag till fredag.

Söderhamns taxi ab

Kungsgatan 1782630 Söderhamn
logo

Taxi Ljugarn AB

Öppet

Strandvägen 5162365 Ljugarn
logo

Taxi Ljugarn är ett seriöst året runt taxibolag på Gotland. Vi erbjuder moderna och bekväma bilar som uppfyller höga säkerhetsstandarder, och våra förare är erfarna, licensierade och välutbildade för att erbjuda säker och effektiv transport för våra kunder. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för både privatpersoner och företag, inklusive flygplats- och hamntransport, stadstransport, beställningstjänster, företagsavtal och mer. Vi erbjuder även guidade turer på Gotland för grupper om 1-4 personer eller 5-8 personer. På Taxi Ljugarn sätter vi alltid kundservice främst och strävar efter att leverera en högkvalitativ och bekväm upplevelse för alla våra kunder. Taxi Ljugarn har också ett starkt samhällsengagemang och stödjer lokala initiativ och organisationer. Vi är stolta över att vara en del av Gotlands samhälle och att kunna erbjuda högkvalitativ och pålitlig transport för alla som behöver det.

Skellefteå Taxi AB

Öppet

(2.25)

Löftesgränd 293150 Skellefteå
logo

Åk inte hem med vemsomhelst. Ring oss!Vi har öppet dygnet runt året om och du får din taxi när du behöver den.Vi har som målsättning att erbjuda dig de taxitjänster du önskar och är i behov av.Vi har ca 87 st fordon varav ca 30 st storbilar för sjuktransporter och stora sällskap. Våra storbilar tar upp till 8 antal personer.Vi erbjuder alla typer av transporter för privatpersoner, företag och offentliga förvaltningar.

Taxi Trollhättan AB

Öppet

Industrigatan 546137 Trollhättan
logo

Välkommen till Taxi Trollhättan. Ditt lokala taxibolag sedan 1923. Vi satsar på kvalitet och service.