Se på karta

grundskola 

gav 3833 företag inom detta område

(3)

Damsdalsvägen 1664392 Vingåker
logo

Dammsdal i Vingåker är en internatskola som specialiserat sig på ungdomar med autism/Aspergers syndrom, och som behöver en helhetslösning med boende och skola. Landstinget Sörmland driver verksamheten som tar emot elever från hela landet. 38 platser i åldrarna 13-21 år.

Mellbygatan 2153151 Lidköping
logo

Välkommen till Broholmskolan, en fristående skola för elever i åk f - 9. Vi inriktar oss på friskvård, natur och miljö.

Kommendörsgatan 3111458 Stockholm
logo

Tillsammans har vi roligt och lär oss för livet. Från skolan går du ut i världen med ett öppet och nyfiket sinne. Carlssons Skola är en fristående skola. Vi ägs av föreningen för Carlssons Skola, en ideell förening där föräldrar som har barn i skolan är medlemmar.

Döbelnsgatan 911140 Stockholm
logo

Vi följer svensk läroplan men har en fransk profil.Undervisningen är på svenska, men alla elever studerar franska på olika nivåer.

Storgatan 957631 Sävsjö
logo

En F-9 skola som erbjuder alla elever en lugn och trygg lärandemiljö. Vi har engagerade och behöriga lärare. Vällkommen till oss!

Hjälmshultsgatan 6-825441 Helsingborg

Vår förskola är belägen i ett modernt bostadshus i stadsdelen Tågaborg och verksamheten är väl inarbetad sedan starten 1992. Vi bedriver Maria Montessoris pedagogik med tonvikt på det svenska språket kompletterat med stora inslag av musik och motorik. De styrmedel vi arbetar efter är Skollagen, förskolans läroplan Lpfö 98 samt vår egen Verksamhetsplan och Likabehandlingsplan. Vi har 75 platser och har öppet mellan måndag-fredag kl. 7:00-17:15.

Virkesvägen 2112030 Stockholm
logo

Du märker direkt när du kommer in genom våra dörrar att Kulturama Grundskolor är fyllda av kreativa människor. Du får klasskamrater som delar samma intresse som du och under skoltiden kommer ni få arbeta med föreställningar, redovisningar, musikaler, konserter och utställningar – allt utifrån den inriktning ni valt.

Oldevigsgatan 365231 Karlstad
logo

Stellatus startade år 2000 och är en friskola som undervisar från förskoleklass till och med år 6. Klasserna är små och verksamheten personaltät. Skolan finns i en inspirerande miljö med vacker omgivning på Rosenborgs herrgård i Karlstad. En miljö som skapar trygghet hos barnen, föräldrarna och för oss som arbetar på skolan.Vår förskola finns i Härtsöga gamla skola och bedriver verksamhet för barn mellan 1-5 år.

Yttereneby 2115391 Järna
logo

Välkommen till Solvikskolan! Trygga relationer, självständiga elever Våra lärare har en unik och speciell relation med varje elev! Vårt fokus är att bygga starka, trygga och långvariga relationer med våra elever. Vi arbetar med utveckling av hela människan – inte bara akademiskt utan också kreativt socialt och emotionellt. Vår skola är en plats där eleverna kan känna sig säkra, stöttade och uppmuntrade att utforska och växa. Positiva och trygga relationer mellan lärare och elev är gör att vi uppnår alla skolans mål. Önskar du en unik och kvalitativ utbildning med fokus på trygghet och relationer är Solvikskolan ett utmärkt val.

(4)

Sankt Lars väg 422270 Lund
logo

LMG har sedan starten 1990, drivits som en framgångsrik ideell förening med stark förankring i Montessoris pedagogik och värderingar.

Tegnebyvägen 16855 Bromma
logo

Stefanskolan är en fristående skola på kristen grund. Skolan, som är belägen i Norra Ängby, Bromma i nordvästra Stockholm, har verksamhet för barn i grundskolans alla årskurser - fr.o.m. förskoleklass t.o.m. årskurs 9.Skolan präglas av trevlig atmosfär, goda kunskaper och personlig omsorg för barnets bästa. Det är en helt avgiftsfri skola som finansieras med den kommunala skolpengen.

Slagsta gårdsväg 214574 Norsborg
logo

Freinetskolan Kastanjen ligger i det natursköna Slagsta i Norra Botkyrka utanför Stockholm. Skolan ligger i naturen med närhet till Mälaren med ett ypperligt läge förr olika uteaktiviteter och att använda verkligheten som lärobok. Freinetskolan Kastanjen är en mångkulturell skola, med kulturer från olika världsdelar som berikar vår verksamhet och där vi lär oss av varandra. För oss på Kastanjen är det självklart att jobba med både handen och hjärnan.

Skabersjövägen 38823392 Svedala
logo

Välkommen till oss, Vi är två fristående förskolor och en friskola med fritidshem som arbetar med Friluftsfrämjandets pedagogik I Ur och Skur. Pedagogiken är utvecklad för att nå läroplanens mål genom utomhuspedagogik, friluftsliv, upplevelsebaserat lärande och medvetet ledarskap. Vår vision är nyfikna, trygga och friska barn. Vi erbjuder en trygg miljö och ett kreativt och lustfyllt lärande.

N P Skölds väg 2423841 Oxie
logo

Välkommen till oss, vi är två fristående förskolor och en friskola med fritidshem som arbetar med Friluftsfrämjandets pedagogik I Ur och Skur. Pedagogiken är utvecklad för att nå läroplanens mål genom utomhuspedagogik, friluftsliv, upplevelsebaserat lärande och medvetet ledarskap. Vår vision är nyfikna, trygga och friska barn. Vi erbjuder en trygg miljö och ett kreativt och lustfyllt lärande.

Storängsallén 2061432 Söderköping
logo
Ängkärrsgatan 917170 Solna
logo

Vi är Sveriges enda grundskola med specialinriktning mot dyslexi och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

Onsjövägen 1126831 Svalöv
logo

Hos Svalövs Montessori finner du ett riktigt arbetsmateriel på hyllor i barnvänlig höjd och barn i olika åldrar som arbetar med något. Ensamma, i par eller i grupp. Vid arbetsbord eller på golvet.Precis som i förskolan väljer varje barn själv sin sysselsättning. Ett barn kan koncentrera sig på ett ämne en hel dag eller vecka. Friheten ställer krav på att barnen tar del av ansvaret för att täcka in alla ämnesområden på terminens kursplan.

Hälsingegatan 23-2511331 Stockholm
logo

Vi driver förskola, skola och fritidsverksamhet med Montessoripedagogiken som grund.

Vallmovägen 8698235 Gällivare
logo

Malmens friskola är en liten skola som har funnits sedan 1998 och vi tar bara in 20 elever varje läsår. Idag finns här 80 elever i årskurserna sex till nio. Här möter du också en sammansvetsad och engagerad grupp på 12 lärare som brinner för sin uppgift. För oss är det viktigt att eleverna får de utmaningar de behöver för att växa och utvecklas. Vi satsar på att ge dem verktygen de behöver för att nå sina egna högt satta mål.

(1)

Campingvägen 398135 Kiruna
logo

Välkommen till Rymdgymnasiet! Nu kan Du börja på Sveriges nordligaste och högst belägna gymnasieskola med två rymdprogram, Rymdvetenskapsprogrammet och Rymdteknikprogrammet. Programmen bygger på NA- resp TE-behörighet. Vi är en liten skola med duktiga pedagoger. Hos oss blir Du inte en i mängden.