Om I Ur och Skur Skabersjöskolan

Välkommen till oss, vi är två fristående förskolor och en friskola med fritidshem som arbetar med Friluftsfrämjandets pedagogik I Ur och Skur. Pedagogiken är utvecklad för att nå läroplanens mål genom utomhuspedagogik, friluftsliv, upplevelsebaserat lärande och medvetet ledarskap. Vår vision är nyfikna, trygga och friska barn. Vi erbjuder en trygg miljö och ett kreativt och lustfyllt lärande. Vårt mål är att barnen ska tycka det är lustfyllt att vara på förskolan. De ska känna trygghet och glädje och känna sig omtyckta för den de är. En god självbild är en förutsättning för allt lärande och vidare personlig utveckling.

Förskola, skola och fritidshem i Svedala

Välkommen till oss, vi är två fristående förskolor och en friskola med fritidshem som arbetar med Friluftsfrämjandets pedagogik I Ur och Skur. Pedagogiken är utvecklad för att nå läroplanens mål genom utomhuspedagogik, friluftsliv, upplevelsebaserat lärande och medvetet ledarskap. Vår vision är nyfikna, trygga och friska barn. Vi erbjuder en trygg miljö och ett kreativt och lustfyllt lärande.

Barnet i fokus:

Vårt mål är att barnen ska tycka det är lustfyllt att vara på förskolan. De ska känna trygghet och glädje och känna sig omtyckta för den de är. En god självbild är en förutsättning för allt lärande och vidare personlig utveckling.

Eleven i fokus:

Vi vill att eleverna ska tycka det är viktigt med skolan och känna arbetslust och motivation. För att kunna se hela eleven och lära känna eleven och dess olika utvecklingsnivåer är det samma pedagoger som arbetar med eleverna hela dagarna. Det är viktigt att varje elev blir sett utifrån sin personlighet och sina styrkor och svagheter. Pedagogerna kan då lättare stärka barnets självförtroende, vilket är grunden till lärande och personlig utveckling. Vi möter eleven på dess kunskaps- och mognadsnivå och arbetar ibland åldersblandat. Varje barn har en individuell planering för sitt arbete och målet är att eleven med stigande ålder ska utöka sitt ansvar för arbetet. Att lära känna barn i olika åldrar ger en större trygghet och större ansvarstagande, det ger också möjligheter för barnen att inse vikten av samarbete, hjälpsamhet och självständighet.

Naturen

Här delar vi med oss av vår fantastiska natur som också är en del av vår lärmiljö. Vår undervisning sker växelvis inomhus och utomhus. Beroende på aktivitet, väder och elevgrupp väljer vi plats. Utemiljön öppnar våra sinnen och vi njuter i vårt lärande.

I Ur och Skur Skabersjöskolans utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • I Ur och Skur Skabersjöskolan Skola, Svedala - 1
  • I Ur och Skur Skabersjöskolan Skola, Svedala - 2
  • I Ur och Skur Skabersjöskolan Skola, Svedala - 3
  • I Ur och Skur Skabersjöskolan Skola, Svedala - 4
  • I Ur och Skur Skabersjöskolan Skola, Svedala - 5
  • I Ur och Skur Skabersjöskolan Skola, Svedala - 6
  • I Ur och Skur Skabersjöskolan Skola, Svedala - 7
  • I Ur och Skur Skabersjöskolan Skola, Svedala - 8
  • I Ur och Skur Skabersjöskolan Skola, Svedala - 9
  • I Ur och Skur Skabersjöskolan Skola, Svedala - 10

I Ur och Skur Skabersjöskolan, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnSkabersjöbygdens Skola Ek. För.
BolagsformEkonomisk förening
Datum för upprättande11.04.1997
Org.nr:7696021513
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital0
Omsättn.intervall-
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsNej
SNI-bransch85100 Förskoleutbildning

Exekutiva befattningar/Administration

Maria Helena Irene AlmOrdförande
Sofia Matilda LindströmLedamot
Maria Helena Irene AlmLedamot
Linda Marie KristenssonLedamot
Tindra Miranda Tordsdotter SkarinLedamot

Möjliga telefonnummerformat

04044424404-044 42 44040-44 42 440404-442 44