Se på karta
Ångpannegatan 341705 Göteborg

5 (2)

Eran kompletta leverantör på slipning och nyförsäljning av verktyg för metall, trä, plast. Vi tillverkar även specialverktyg.

Lidsjövägen 133532 Gnosjö

Gnosjö Maskin & Verktyg AB levererar nya och begagnade verkstadsmaskiner för metallbearbetning. Vi har alltid ca 600 industrimaskiner i lager så som t.ex. fräsar, svarvar, slipar, sågar, svetsar, pressar, gradsaxar, kantpressar, rundvalsar etc. Det breda utbudet av både nytt och begagnat gör att vi har något att erbjuda alla. Är det nya eller bra begagnade verkstadsmaskiner du söker så har du hamnat helt rätt. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Havdhem lingvide62341 Havdhem

Vi är ett företag som mixar modern teknik med traditionella smidesarbeten. Vi utför alla inom branschen förekommande arbeten.

Borgens gata 644139 Alingsås

Belano är specialister på nya & begagnade maskiner för alla förekommande plåtslageriarbeten inom bygg och ventilation, plåtisolering samt för plåtindustrin.

Borgens gata 16-1844139 Alingsås

I mer än 60 år har Amada gått i spetsen för tillverkningsindustrin, genom våra produktionslösningar sätter vi standarden för prestanda och tillförlitlighet.