Om Gränna Taxi Buss

VÄLKOMMENVi på Kimmehed hälsar nya och gamla besökare välkomna. Kvalitet, säkerhet och service är våra ledord. År 2011 förvärvade vi även Gränna Taxibuss AB.Vi bryr oss om miljön. Därför sätter vi stort värde på vårt miljöarbete. Det finns en tydlig miljömedvetenhet på alla nivåer i företaget. Miljödiplomeringen borgar för att vi arbetar aktivt med miljöfrågor.

Busstrafik

Vi har över 30 års erfarenhet av transporttjänster inom busstrafiken. Till största delen arbetar vi med samhällsbetalda transporter, men tillhandahåller även moderna mindre och större bussar med plats för 8 till 50 personer för beställningstrafik. Med ett 40 tal fordon och ca 40 anställda har vi uppdrag inom Vaggeryd, Jönköping inkl. Gränna och Visingsö, Ödeshög, Vetlanda och Nässjö kommun. Uppdragsgivare idag är bland annat Länstrafiken samt kommunerna där vi är aktiva.

Vi erbjuder även uthyrning av mindre bussar med eller utan chaufför

Skolskjuts

Idag erbjuder vi skolskjuts i Vaggeryd, Jönköping, Gränna, Ödeshög samt Visingsö, där kommunen är vår uppdragsgivare. Förutom punktlighet, pålitlighet och god service erbjuds barnen en säker transport med erfaren och pålitlig personal. Alla våra bussar är utrustade med trepunktsbälten samt alkolås.

Färdtjänst

Vi tillhandahåller tjänster inom färdtjänst samt särskild kollektivtrafik. Målet är leverera transporttjänster till människor i deras vardag samt ge dem personlig service. Vi är mycket måna om att hålla tidsplanen och säkra en hög servicenivå för våra kunder. Alla våra färdtjänstbussar är utrustade med bakgavellyft. Länstrafiken är en av våra sammarbetspartners.

Om oss

Thomas Kimmehed AB grundades 1980. Företaget har sin bas i Vaggeryd och Jönköping, med en vagnpark på 20 fordon och ca 25 anställda. År 2011 förvärvades även Gränna Taxibuss AB där vi idag har kontor med ett 15-tal anställda och fordon. Största delen av dagens verksamhet består av samhällsbetalda transporter.

Gränna Taxi Buss utvalda länkar

Bildgalleri

  • Gränna Taxi Buss Taxi, Jönköping - 1
  • Gränna Taxi Buss Taxi, Jönköping - 2

Gränna Taxi Buss, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Gränna Taxibuss Aktiebolag

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

14.05.1986

Org.nr:

5562757723

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

5000 - 9999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

49320 Taxitrafik, 49390 Annan landtransport av passagerare

Exekutiva befattningar/Administration

reviews aboutName

Wolf

moreThanAYearAgo

skitbra!