golf 

gav 1974 företag inom detta område

Landeryd Golf AB

Bogestad 58593 Linköping
logo

Två anläggningarLanderyds GK består av två kompletta anläggningar, båda ligger strax utanför Linköping.Landeryd, Bogestad gårdVesterbyTre banorPå Landeryds golfklubb kan du välja mellan tre natursköna 18 håls banor med varierande karaktär.

Båstad Golfklubb

Stängt

Boarpsvägen 21226994 Båstad
logo

Vi erbjuder medlemmar och gäster en välutrustad golfanläggning med intressanta och välskötta banor. Välkommen till oss.

Åkerblads Gästgiveri

Öppet

(3)

Sjögattu 279370 Tällberg
logo

4-stjärnigt hotell intill Siljan i hjärtat av Dalarna med bland annat: konferensanläggning, relaxavdelning, massage, behandlingar, smörgåsbord, dagens lunch, weekend, bröllopsarrangemang etc. Att bo hos oss skall vara en upplevelse utöver det vanliga. Varmt välkommen till oss!

Flommens Golfklubb Falsterbo

Fädriften 23940 Falsterbo
logo

2015 firade Flommens Golfklubb 80 år, endast 18 klubbar i landet är äldre. Det var den 18 januari 1935 som 18 unga män träffades i Falsterbo skolhus för att förverkliga en gemensam dröm: att bilda en egen golfklubb och få spela en egen bana. De kände redan till spelet. Sedan barnsben hade de gått caddie på Falsterbobanan och lärt sig allt om svingen, reglerna och etiketten.

Suderbys Herrgård

Västerhejde Toftavägen 20162199 Visby
logo

Suderbys Herrgård erbjuder en modern och komplett konferensanläggning, festvåning, hotell och ett kunnigt kök. Välkommen!

Flämslätt Stifts- & Kursgård

Stängt

Flämslätt Stifts-Och kursgård 154197 Lerdala
logo

Välkomna till Flämslätt! Vackert beläget i Valle härad mellan Skara och Skövde. Här konfererar du i lugn och harmonisk miljö!

Tofta Strandpensionat

Solbacksvägen 1962266 Gotlands Tofta
logo

Precis ovanför stranddynerna på den välkända Tofta stranden finner du oss - boende på hotell, pensionat eller i stuga. Välkommen!

Torekovs Golfbana AB

Stängt

Råledsvägen 3126976 Torekov
logo

Torekovs Golfklubb erbjuder en golfbana av högsta klass och med en vidunderlig utsikt både ute på banan, på rangen och från golfkrogens veranda. Vår strävan är att alla medlemmar och gäster ska känna sig hemma på klubben och uppleva en linksbana av absoluta toppklass.Vi önskar dig en trevlig golfrunda!

SAGO - En del i PARK i Syd

Fibergatan 326773 Billesholm
logo

SAGO har alla de kompetenser som krävs för att anlägga äventyrsgolfbanor med hög spelkvalitet och lång livslängd. Erfarenheter från mångårigt arbete med minigolf, projektering, anläggning och skötsel av trädgårdsanläggningar har sammanförts i SAGO AB.

Nyköpings Golfklubb

Stängt

(5)

Ärilla Nyköpings golfklubb 61192 Nyköping
logo

En komplett golfanläggning med två mycket omtyckta 18-hålsbanor, modern driving range, shop och restaurang. Klubben har varit värd till många nationella och internationella tävlingar. Golfpaket finns i samarbete med alla lokala hotell, även möjlighet till boende med självhushåll.

Karlskoga GK

Golfvägen 1369194 Karlskoga
logo

Hos oss hittar ni en naturskön golfanläggning av högsta klass där vi utöver vår 18 håls park- och skogsbana även erbjuder en 9 håls par3-bana. Utöver våra golfbanor och träningsområden kan ni även hitta vår shop där ni hittar allt ni behöver inför rundan samt vår restaurang som smakfullt ser till att ni slipper gå hungriga. Hos oss kommer ni trivas - det vågar vi lova!

värmdö golfklubb

Stängt

Torpavägen 5-713940 Värmdö
logo

Wermdö Golf & Country Club är en golfbana i Stockholms skärgård som erbjuder fantastiska greener, en omväxlande golfbana och en kringservice av hög klass.

Bokskogen Golf Academy by ActiveGolf

Stängt

Torupsvägen 408-14023364 Bara
logo

Hos oss hittar du de senaste nyheterna inom golfutrustning och kläder, allt för att du ska kunna utvecklas och ha roligt på banan.

Mjölby GK

Stängt

Miskarp BLIXBERG 59594 Mjölby
logo

En 18-hålsbana i varierande park- och skogsmiljö. Endast ett stenkast från E4:an. Hotell mitt på banan som erbjuder golfpaket.

Mölle Golfklubb

Italienska Vägen 21526377 Mölle
logo

Längst ut på Kullahalvön, ovanför de branta stupen, i den trolska naturen uppe på sagoomspunna Kullaberg, ligger vår golfbana. Den har rykte om sig att ha Sveriges bästa greener. Att den bjuder på en vidsträckt havsutsikt från 16 av 18 hål är ett obestridligt faktum.

Lidingö Golfklubb

Trolldalsvägen 218131 Lidingö
logo

Sveriges äldsta 18-hålsbana, bara 15 minuter från Stockholms city. Varmt välkomna!

Herrljunga GK

Hudene 52492 Herrljunga
logo

Herrljunga Golfklubb erbjuder Nybörjarutbildning, samt medlemskap för 1995 kronor. Alla är varmt välkomna och inga förkunskaper krävs. Som medlem spelar Du fritt på Herrljunga Golfklubb under hela året.Som Greenfeemedlem är Du aktiv medlem i Herrljunga GK och i medlemskapet ingår;Aktivt medlemskap med Golf-IDMöjighet att spela golf mot greenfee såväl i Sverige som utomlandsTidningen Svensk Golf direkt hem i brevlådanNybörjarutbildning, samt medlemskap för 1995 kronor

Eskilstuna GK

Stängt

Römossevägen 63502 Eskilstuna
logo

Eskilstuna Golfklubb - "Klubben mitt i stan".

Dalsjö GK

Stängt

Dalsjö 378478 Borlänge
logo

Strax intill Dalsjö By ligger denna natursköna golfbana som bjuder på 18 fantastiska golfhål med stark variation. Banan är lätt kuperad och bjuder på både parkmiljö och öppna landskap. Här finns även "Lilla Banan" - en sexhåls korthålsbana med pay & play, den har konstgrästeen och greener med naturgräs. Banan kan även spelas av rullstolsburna. På anläggningen finns även en golfstudio med högteknologisk utrustning för sving- och videoanalys och för simulatorspel vintertid.

Älvkarleby Golfklubb

Västanåvägen 581494 Älvkarleby
logo

Söker du något fördin golf. Ring och komförbi så vi får hjälpa dighitta det du söker.

Waldemarsviks GK

Hosum LÖVDALEN 61591 Valdemarsvik
logo

Välkommen att spela golf hos oss i en härlig skogs och parkbana i Gryts Skärgård.Vi har ingen tidsbokning utan ni kan gå ut när det passar er bäst.

Chalmers Golfklubb

(3)

Härrydavägen 5043891 Landvetter

Välkommen till Chalmers Golfklubb!

Årjängs Golfklubb

Snarkil 67295 Årjäng
logo

Välkommen till en av Västsveriges bästa och vackraste banor, enligt våra gäster. Under Riksmästerskapen fick den betyget " En gömd pärla"Banan är en kuperad 18-håls park- och skogsbana ritad av Peter Nordvall. Känd för sina stora ondulerade greener och sin förmåga att forma naturen till en vacker och omväxlande golfbana.

Koberg GK

Stängt

Lagmansered Stora Ekeskogen 246194 Trollhättan
logo

Vår natursköna golfanläggning vid Vanderydsvattnets stränder, strax utanför Trollhättan, är av många ansedd som en av Sveriges absolut vackraste banor. Sjön är i blickfånget på nära nog samtliga hål och på ett flertal av dem kan man se det vackra Koberg slott. Banan är en park/skogsbana med ondulerade greener. Lättvandrad men med utmaningar som passar alla.

Kumla Golfklubb

Högtorp 69292 Kumla
logo

Välkommen som medlem i Kumla GK vare sig du är en etablerad golfare, nyutbildad eller intresserad av att börja spela.