Om Karlskoga GK

Hos oss hittar ni en naturskön golfanläggning av högsta klass där vi utöver vår 18 håls park- och skogsbana även erbjuder en 9 håls par3-bana. Utöver våra golfbanor och träningsområden kan ni även hitta vår shop där ni hittar allt ni behöver inför rundan samt vår restaurang som smakfullt ser till att ni slipper gå hungriga. Hos oss kommer ni trivas - det vågar vi lova!

Gäst

Välkommen att spela golf på Karlskoga Golfklubb! Hos oss kan spela en naturskön 18-håls park- och skogsbana som lovordas av våra gäster samt en 9-håls Pay&Play korthålsbana.

Klubben

Karlskoga Golfklubb bildades i mitten av 1970-talet med stor hjälp av en grupp medlemmar som hjälptes åt att samla stenar och grus från makerna bara några hundra meter från sjön Möckeln. Första nio hålen invigdes 1978 av dåvarande Boforschefen Claes-Ulrik Winberg och 1981 var anläggningen komplett med 18-hål.

Klubben består idag av ca 1 730 medlemmar och förfogar över en 18-hålsbana samt en 9-håls Pay&Play korthålsbana som sedan öppningen 2004 används flitigt av såväl erfarna golfare som nybörjare.

Klubben har sedan 2010 ett lyckat samarbete med Mikael "Bumle" Karlsson från Lannalodge Golf Resort med både Pro och shopverksamhet.

Hos oss kommer ni trivas - det vågar vi lova!

Restaurang

I år kommer både restaurangen och kiosken att drivas av föreningen Funkis. Föreningen Funkis är ett socialt företag med syfte att skapa arbete och sysselsättning för personer som av någon anledning har haft svårt att komma in på arbetsmarknaden eller drabbats av någon ohälsa som gjort återgången till arbetslivet lång. För att en organisation skall få kalla sig ett socialt företag så skall all eventuell vinst i företaget återinvesteras i ny verksamhet, fler tjänster, komptensutveckling, etc.

Vi är mycket glada för att fått Karlskoga golfklubbs förtroendet att driva golfresturangen och vår personal, med kockarna Jörgen Flood och Magnus Eriksson i spetsen, ser fram emot att få erbjuda klubbens medlemmar och gäster god mat och dryck.

Välkomna!!

Karlskoga GKs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Karlskoga GK Golfbanor, golfklubbar, golfhallar, Karlskoga - 1
  • Karlskoga GK Golfbanor, golfklubbar, golfhallar, Karlskoga - 2
  • Karlskoga GK Golfbanor, golfklubbar, golfhallar, Karlskoga - 3
  • Karlskoga GK Golfbanor, golfklubbar, golfhallar, Karlskoga - 4
  • Karlskoga GK Golfbanor, golfklubbar, golfhallar, Karlskoga - 5
  • Karlskoga GK Golfbanor, golfklubbar, golfhallar, Karlskoga - 6
  • Karlskoga GK Golfbanor, golfklubbar, golfhallar, Karlskoga - 7
  • Karlskoga GK Golfbanor, golfklubbar, golfhallar, Karlskoga - 8
  • Karlskoga GK Golfbanor, golfklubbar, golfhallar, Karlskoga - 9
  • Karlskoga GK Golfbanor, golfklubbar, golfhallar, Karlskoga - 10

Karlskoga GK, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Karlskoga Golfklubb

Bolagsform

Ideell förening

Datum för upprättande

01.01.1976

Org.nr:

8764001874

Arbetsgivaravgift

Nej

Aktiekapital

0

Omsättn.intervall

1500 - 2999

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

93112 Drift av golfbanor, 73119 Övrig reklamverksamhet, 77290 Uthyrning och leasing av andra hushållsartiklar och varor för personligt bruk, 68203 Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade, andra lokaler

Exekutiva befattningar/Administration

Finansiell information

Omsättning

-

Vinstmarginal

-

Anställda

0