Om företaget

Traditionellt måleri av hög kvalitet med specialkompetens inom restaurering & dekormålning

Läs mer om företaget
Telefonnummer
042-400 94...
Adress

Kullagatan 6

25220 Helsingborg

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Traditionellt måleri av hög kvalitet

med specialkompetens inom restaurering & dekormålning

Professionell trapphusmålning av högsta kvalitet i

Garbovs Finmåleri grundades av farfar Einar Garbov i Köpenhamn 1948. Idag sysselsätter firman fyra erfarna målare med fyra generationers förmedlade kunskaper. Lägg till det bred kompetens från en mängd olika uppdrag genom åren. Från traditionellt kvalitetsmåleri, trapphusmålning, historiskt och modernt dekorationsmåleri till antikbehandling, möbelmålning och avancerad tapetsering. Tillsammans behärskar vi de flesta tekniker och önskemål.

Våra uppdragsgivare ställer höga krav på kvalitet och kompetens. De är både privatpersoner som vill målningsrenovera sitt hem utan inslag av dekorationsmålning och fastighetsägare som behöver en specialistresurs vid omfattande fastighetsrenoveringar i såväl vanliga flerbostadshus, fastigheter som slott och andra historiska byggnader.

Vi utför måleriuppdrag på hemmaplan i Malmö, Lund, Helsingborg och Landskrona. Men vi har även målat i London, Bryssel, Moskva, St Tropez, Oslo, Köpenhamn Stockholm och Göteborg.

Charmerande dekormåleri

Vare sig du önskar något unikt och detaljrikt dekormåleri som ger ditt hem det lilla extra eller har behov av dekorrenovering i fastighet eller slott, på företag eller i offentlig verksamhet, kan vi hjälpa dig. Inget arbete är för litet, inget för stort, vi tar oss an alla arbeten med samma breda kompetens och yrkesstolthet. Vi har kunskap och erfarenhet att utföra de flesta önskemål och tekniker. Kontakta oss idag och berätta vad du har tänkt dig!

Kulturbyggnader & skånska slott

Genom våra expertkunskaper som rör slott och andra kulturbyggnader värnar vi om historia och tradition. Dessa byggnader utsätts för stor påfrestningar dels på grund av ålder och slitage dels på grund av yttre åverkan såsom väder, vind och miljöförstöring. Vi är stolta över våra regelbundna uppdrag avseende traditionellt måleri och dekorationsmåleri som rör renovering och bevarande av dessa kulturskatter och historiska byggnader i och västra Skåne.

Garbovs Finmåleris utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Garbovs Finmåleri

Omsättning

5 285 tkr

Vinstmarginal

0.70 %

Anställda

5

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Garbovs Finmåleri finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Finkam mal AB

Org.nr:

5565438826

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

43341 Målerier

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

30.06.1997

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

0424009433

04-240 094 33

042-400 94 33

0424-00 94 33

042-4009433

0733166586

07-331 665 86

073-316 65 86

0733-16 65 86

073-3166586