Se på karta

marmorering 

gav 10000 företag inom detta område

Ekström Måleri AB, Leif

(5)

Krusegatan 2421225 Malmö
logo

Vi utför alla förekommande målningsarbeten för offentlig och privat miljö inne som ute. Vi är auktoriserade på fönsterunderhåll.

Carlsson Handel o. Måleri AB, Valter

Backa bergögata 642246 Hisings Backa
logo

Valter Carlsson Måleri AB är en målerifirma som utför högkvalitativa måleritjänster åt kunder i Storgöteborg. Vi satsar på framför allt fyra områden: fasadmåleri, interiörmåleri, dekormåleri, samt i vårt dotterbolag: fönsterrenovering.

Bröderna Siljendahl Måleri AB

Stängt

(2.75)

Västertorpsvägen 13512944 Hägersten
logo

Ett gott resultat är ett väl utfört jobb, en nöjd kund och en tillfredsställd målare. Här är resultat alltid det viktigaste. Vid ombyggnation, nybyggnad, fönster- och dekorationsarbeten.

Garbovs Finmåleri /Finkam Mal AB

Stängt

Nedre Gatan 10626161 Landskrona
logo

Traditionellt måleri av hög kvalitetmed specialkompetens inom restaurering & dekormålning

Andrés Måleri - Golv - Bygg

Stängt

(5)

Bolandsgatan 15, G275323 Uppsala
logo

Andrés Måleri är ett familjeföretag som sedan 1994 utför alla slags målningsarbeten. Vår största kundgrupp är bostadsrättsföreningar och vi betjänar kunder i hela Mälardalen. Vårt huvudkontor ligger i Uppsala.

Engbergs Måleri AB

Stängt

Verkstadsgatan 2B75323 Uppsala
logo

Välkomna till ett förstklassigt måleri! Kvalité, service och miljötänkande.

Engbergs Måleri AB

Urbergsterrassen 280262 Gävle
logo

Välkomna till ett förstklassigt måleri! Kvalité, service och miljötänkande.

Engbergs Måleri AB

Kvarngatan 474832 Österbybruk
logo

Välkomna till ett förstklassigt måleri! Kvalité, service och miljötänkande.

SIVHED Dekorationsmåleri

Stängt

(5)

Östersjögatan 92B27238 Brantevik
logo

SIVHED är företaget som specialiserat sig på dekorationsmåleri, exklusiva heminredningar, miljöer och konsten att sammanföra dessa. De jobbar utifrån kundens önskan och skräddarsyr alla lösningar. Grundaren Ola Sivhed har under sina 25 år i fantastiska miljöer, med stora projekt inom konst, dekorationsmåleri och arkitektur utvecklat ett starkt sinne för helhetskänsla, komposition, färg och form. Vilket de idag använder för att ge sina projekt den personliga touch företag och kund söker.

Flatås Måleri AB

Traneredsvägen 4342677 Västra Frölunda
logo

Vi är ett måleriföretag med huvudsaklig inriktning på byggnadsmåleri samt lägenhetsrenovering. Vi kan även erbjuda dekorationsmålning.

Paintman I Helsingborg, AB

Drivhusgatan 1025474 Ödåkra
logo

Paintman består av Hans Hervén, född och bosatt i Helsingborg, samt Lars Ekstrand, som varit anställd hos Paintman i många år. Tillsammans har de över 50 års erfarenhet av målning och tapetsering, både ute och inne. Inget jobb är för svårt, ingen utmaning för tuff! Kontakta oss för mer information.

L. Lundhs Måleri

Överboda Budgattu 3879390 Leksand
logo

Vi utför allt inom måleri, specialité: ådring och marmorering, illusionsmåleri, lasyrmålning m.m. Färdiga färgförslag, totalentreprenad i samband med målning. El, belysning, stuckatur, snickeri, blästrat glas.

claes Svanbergs Måleri

Stängt

Industrivägen 1045338 Lysekil
logo

Vi utför utvändig husmålning, målning och renovering av fönster och tapetsering. Vi utför även byggnadsmåleri vid renovering och nybyggnation t.ex. lägenheter, utbyggnader eller de enklaste rummen. Hög servicegrad och väl utförda jobb. Välkommen att kontakta oss.

DALARNAS Förgyllning & Måleri

Stängt

Stora ornäs 278478 Borlänge
logo

Vi utför allt inom förgyllning - måleri - dekorationsmåleri - målerikonservering. Kompetens och breda hantverkskunskaper i äldre tekniker. Anpassar objektet utifrån status och ålder på ett hälso- och miljömedvetet sätt. Arbetsobjekten är allt från koja till slott.

Malmköpings Målarna AB

Hästskovägen 7A64542 Strängnäs
logo

Färnlidens Måleri AB

Österhammar 26773272 Fellingsbro
logo

Välkommen till Färnlidens Måleri AB! Invändig och utvändig målning och tapetsering. Egen skylift. Kulturhus, ådring, marmorering, stänkmålning, murescomålning, kyrkmålning, målning av K-märkta hus. Lämna gärna meddelande på mobilsvar när jag inte kan avbryta arbetet och ta samtalet.

Bröderna Larsens Måleri AB

Nykroppagatan 1912332 Farsta

Proffsmåleri I Skåne AB

Stängt

(4.5)

Snäckgränden 423138 Trelleborg
logo

Vi är ett familjeföretag som arbetat med måleri i drygt 20 år.

SK Måleri & Skulptering

Vilkhyttan 6459190 Tjällmo
logo

Jag arbetar som målare och motorsågsskulptör. Jag tog min lärlingsexamen som målare 1981. Jag har sedan dess arbetat som målare. På 80-talet började jag att göra tomtar med motorsågen…

B & M Måleri AB

Stängt

Skrittgatan 4B43132 Mölndal
logo

Vi har de bästa målarna för ditt måleriprojekt. B & M Måleri har erfarna målare som utför måleritjänster efter önskemål! Professionella målare i Göteborg med omnejd med start 2006. Här hittar du stolta, erfarna och nogranna målare som åtar sig uppdrag stora som små. B & M Måleri hjälper dig som företag, fastighetsägare eller privatperson med eller utan . Våra ledord är: Kvalité, Professionalism & Kundnöjdhet.

EME Måleri - Målare Sundsvall

Stängt

Nybyggarvägen 2786431 Matfors
logo

EME Målare, din kompletta målare i Sundsvall med omnejd! Vi hjälper dig med allt inom måleri, stort som litet; spackling, målning & tapetsering vid renovering & nybyggnation samt målning invändigt som utvändigt. Kontakta oss via mail eller telefon för ditt nästa projekt!

Målarmästarna Sverige AB - Målare Uppsala

Stängt

Fyrislundsgatan 3675446 Uppsala
logo

Målarmästarna Sverige AB, din kompletta målare och fasadrenoverare i Uppsala! Vi har lång erfarenhet gällande allt inom måleri och hjälper dig med både mindre och större projekt. Vi utgår från Uppsala men hjälper dig från Gävle ner till Stockholm. Kontakta oss för ditt nästa projekt!

Sjöviks Måleri & Puts

Stängt

(5)

Lindåsvägen 644345 Sjövik
logo

Sjöviks Måleri & Puts är en enskild firma som ska bedriva verksamhet inom bygg, måleri samt puts och därmed förenligt verksamhet.

Contreras Måleri AB

Stängt

Östra Promenaden 3160243 Norrköping
logo

Contreras Måleri- din målare i Norrköping! Vi utför allt inom måleri och hjälper både dig som privatperson och företag. Vi utgår från Norrköping men åker dit du är för ditt nästa projekt. Kontakta oss via telefon eller mail!

J-O Nyans AB

Stängt

Smuttenvägen 843081 Köpstadsö
logo

Söker du efter en målare i Göteborgs södra skärgård?Då har du kommit rätt.J-O Nyans AB är en målarfirma som utför måleritjänster och tapetsering av hög kvalitet inom nybyggnation och renovering i Göteborgs södra skärgård med omnejd.Vi arbetar bara med duktiga och erfarna målare och utför små som stora och kvalificerade måleriarbeten åt privatpersoner, föreningar och företag.