Se på karta
Finvids väg 219447 Upplands Väsby

Vi utför beställningsarbeten och legotillverkning i rostfritt samt i de flesta förekommande metaller. Vår tillverkning sker genom stansning, kantpressning, bockning och svetsning. Vi konstruerar och utvecklar prototyper och specialarbeten men även mindre arbeten för privatpersoner.Välkommen med Din beställning.

Vikingavägen 217561 Järfälla

Fromm Sverige AB har ett komplett sortiment för bandning samt emballering av produkter inom stål, trä, pall m.m.

Ringåsvägen 228635 Örkelljunga

Vi tillverkar industrimaskiner anpassade efter kundens behov och önskemål.

Ynglingavägen 6224565 Hjärup

Lundgren Machinery AB tillverkar förpackningsmaskiner och annan maskinutrustning till främst livsmedel- och läkemedelsbranschen. Med våra hundra år på nacken så kan vi med gott samvete säga att vi är en trygg partner. Hos oss kan du förvänta dig högt tekniskt kunnande, korta ledtider, hög kvalitet, säkra leveranstider och inte minst en pålitlig leverantör. Du hittar oss i Hjärup, mellan Lund och Malmö. Vårt andra affärsområde är kontraktstillverkning. Vi tillverkar, monterar och sluttestar era maskiner och moduler med ett helhetsansvar.Under alla våra verksamma år har vi hunnit skaffa oss stor kunskap och många erfarenheter kring kontraktstillverkning. Vår styrka ligger i hantera små till mellanstora serier med många komponenter och korta ledtider där den tekniska nivån och toleranserna är tuffa. Vi utför allt från ax till limpa i egna verkstäder med maskinbearbetning till sluttestning.

Olofsdalsvägen 2630241 Halmstad

På Pronova utvecklar, tillverkar och säljer vi JOKER® förpackningssystem bestående av förpackningsmaskiner och påsar. Vi erbjuder flexibla förpackningslösningar åt alla som har en produkt som kan packas i påse. Vi kan produktanpassa våra maskiner och påsar så att de passar era produkter och uppfyller de önskemål och krav ni har i er produktion.

Fabriksgatan 960223 Norrköping

BL Products AB har sedan 1971 levererat och installerat mer än 500 förpackningsutrustningar i Sverige. Affärsidén är att erbjuda kundanpassade förpackningslösningar.Vi svarar för problemlösningar, försäljning, installation, utbildning, dokumentation, service och reservdelar. Vi tillhandahåller allt från enkla fristående packmaskiner till nyckelfärdiga förpackningsavdelningar. Pulver, granulater och styckprodukter kan automatiskt doseras i olika typer av fyllare.

Gesällgatan 274539 Enköping

Smarta förpackningar för smarta beslutsfattare. På Packsize försöker vi alltid tänka som en verkställande direktör, vilket innebär att vi försöker optimera effektiviteten i hela verksamheten. Traditionella förpackningslösningar involverar omfattande leveranskedjor som kostar företaget stora pengar och använder din tid på ett ineffektivt sätt. On Demand Packaging® främjar ökad funktionalitet och hållbarhet genom att reducera kostnader och skapa ytterligare inkomster för ditt företag.

Storgatan 9036531 Lessebo

Bakers är den ledande tillverkaren av bageri/konditoriutensilier i Norden, med utveckling och tillverkning av framför allt bageriplåt och stickvagnar i Sverige, Finland och Norge.

Åsbovägen 351334 Fristad

Kompletta förpackningslösningar för livsmedel, läkemedel och nonfood. Form fill seal-maskiner så kallade "flowpack", Wrap Around-maskiner, slits lådmaskiner, arrangering och gruppering av höga flöden. Allt från FUJI Machinerys breda produktprogram. Vi kan FUJI och VARIOVAC!

Bergsjödalen 4541568 Göteborg

I över 50 år har vi på Österbergs Förpackningsmaskiner AB utvecklat, tillverkat, monterat och provkört förpackningsmaskiner i våra lokaler belägna i Göteborg. Våra förpackningsmaskiner utmärks av hög tillgänglighet i kombination med flexibilitet, snabbhet och användarvänlighet. Idag har Österbergs Förpackningsmaskiner fler än 30 anställda som bär företagets historia framåt, både i huvudmarknaden Skandinaven och i övriga delar av världen.

Skaraborgsvägen 35C50630 Borås

5 (1)

Allt till bageri och konditori.