Om Pronova AB

På Pronova utvecklar, tillverkar och säljer vi JOKER® förpackningssystem bestående av förpackningsmaskiner och påsar. Vi erbjuder flexibla förpackningslösningar åt alla som har en produkt som kan packas i påse. Vi kan produktanpassa våra maskiner och påsar så att de passar era produkter och uppfyller de önskemål och krav ni har i er produktion.

Pronova förpackningsmaskiner

Pronovas förpackningssystem är kostnadseffektiva och unika system som gör det möjligt för företag med mellanstora volymer att förpacka även de mest svårpackade produkterna i antingen standard eller produktanpassade påsar.

Konstruktionen bygger runt ett koncept bestående av en kontinuerlig kedja av förtillverkade påsar. Kedjan löper längs med två öppningsarmar som utan rörliga delar stöder och öppnar varje påse för fyllning. Innan påsarna lämnar maskinen svetsas de ihop.

Vi erbjuder maskiner för manuell, semi- eller helautomatiska packstationer. Vi har maskiner med horisontell fyllningsvinkel för de produkter som kräver extra varsam behandling, samt avspolningsbara maskiner i rostfritt utförande för en extra hygienisk packning.

Dessutom erbjuder vi en mängd tillval och utrustning - allt för att våra kunder ska få den optimala förpackningslösningen för just deras produkter.

Påsar & material

Vi erbjuder förtillverkade länkade påsar som enbart kan användas i förpackningsmaskiner från Pronova, samt tryckt film på rulle. För mer information om våra tjänster kring tryckt rullmatat material besök pronovaprint.

Utöver våra Joker Classic™ påsar tillverkar vi vår tredje generation påsar för våra förpackningsmaskiner - Joker Line™ - som ger större valmöjligheter när det gäller material, tjocklek, storlek och utföranden.

Vi erbjuder även film på rulle, tryckt eller otryckt. Med vår senaste investering, en tryckpress från Comexi, har vi möjlighet att trycka upp till 8 färger på flexibla material. Vi tillverkar själva mono- och co-extruderad PE och via samarbetspartner även PP och diverse andra material.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Pronova AB Maskiner, maskinverktyg, Halmstad - 1
  • Pronova AB Maskiner, maskinverktyg, Halmstad - 2
  • Pronova AB Maskiner, maskinverktyg, Halmstad - 3

Pronova AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnPronova Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande31.03.1971
Org.nr:5561453548
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital5000000
Omsättn.intervall20000 - 49999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch13922 Tillverkning av presenningar, tält, segel o.d., 28290 Övrig tillverkning av maskiner för allmänt ändamål

Exekutiva befattningar/Administration

Johan Jan Patrik JostlerVerkställande direktör
Johan Jan Patrik JostlerLedamot
Lena Sara Margareta JostlerSuppleant
Per Gustav StenhamreExtern vice verkställande direktör
Jessica Margareta HerrlinRevisor