Om fischer Sverige AB

Fischer Sverige AB är en del av den tyska koncernen fischerwerke GmbH Co KG. med en omsättning på 5,5 miljarder kronor – och med dotterbolag i hela världen är fischer en av de ledande producenterna och distributörerna av infästningsmaterial.I Sverige är fischer en av de ledande leverantörerna av infästningsmaterial till järnvaru-, byggvaru-, elektro- och VVS-branscherna. Vi samarbetar med återförsäljare i hela Sverige och det är aldrig långt till närmsta butik som har våra produkter.

Infästningssystem

Kärnan och tyngdpunkten inom fischer är området infästningssystem. Det är det som är vår speciella kompetens. Med över 14 000 artiklar har vi en lösning på alla slags infästningsproblem. Vi är en av ledarna på marknaden inom viktiga områden.

Vår styrka inom detta företagsområde ligger i att kunna erbjuda rätt produkt i teknisk perfektion åt ett brett spektrum av kunder, från gör-det-självare över hantverkare till våra nyckelkunder. Och precis som vi alltid gjort utmärker vi oss med vår kompetens för att utveckla nya produkter, med 13,2 patentansökningar per 1 000 medarbetare.

fischertechnik och fischerTiP

Våra verktygslådor inom området fischertechnik är klassiker i segmentet konstruktionsleksaker. Dessa kvalitetsleksaker Made in Germany hittar sina fans över hela världen.

Kreativmaterialet fischer TiP, tillverkat av potatisstärkelse och naturliga livsmedelsfärger, inspirerar lekfullt kreativiteten och fantasin hos barn från tre år och uppåt. Verktygen är framställda av en resursskonande biologisk plast.

fischer automotive systems

fischer automotive systems är en ledande fullserviceleverantör för kupélösningar som ger föraren och passagerarna en helhetsupplevelse av välbefinnande. Från enkla, prisvärda till högkomplexa och komfortabla kupélösningar, bilindustrin litar på att fischer levererar högsta kvalitet och differentierande och känsloförmedlande lösningar för fordonskupén.

fischer Consulting

fischer Consulting är en internationellt agerande företagsrådgivning, som ger företag, institutioner och myndigheter råd inom sina respektive marknader gällande utformning av processer och implementering av Lean Management.

Vi erbjuder våra kunder genomgående processrådgivning längs hela värdekedjan – inte bara inom produktionen, utan även inom de indirekta, administrativa områdena. Vår helhetliga approach hjälper våra kunder och partner att öka sin konkurrensförmåga samt att uppnå sitt mål att arbeta så effektivt och resurssnålt som möjligt.

fischer Sverige ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • fischer Sverige AB Byggvaror, Norrköping - 1
  • fischer Sverige AB Byggvaror, Norrköping - 2
  • fischer Sverige AB Byggvaror, Norrköping - 3
  • fischer Sverige AB Byggvaror, Norrköping - 4
  • fischer Sverige AB Byggvaror, Norrköping - 5
  • fischer Sverige AB Byggvaror, Norrköping - 6
  • fischer Sverige AB Byggvaror, Norrköping - 7
  • fischer Sverige AB Byggvaror, Norrköping - 8
  • fischer Sverige AB Byggvaror, Norrköping - 9
  • fischer Sverige AB Byggvaror, Norrköping - 10

fischer Sverige AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

-

Bolagsform

-

Datum för upprättande

-

Org.nr:

-

Arbetsgivaravgift

-

Aktiekapital

-

Omsättn.intervall

-

F-skatt

-

Registrerad för moms

-

SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Finansiell information

Omsättning

-

Vinstmarginal

-

Anställda

-