Se på karta

feliway 

gav 16 företag inom detta område

Rembackens Djurklinik AB

Öppet

(3.91)

Danmarks-bärby 3775598 Uppsala
logo

Vår ambition på Rembackens Djurklinik är att genom kunskap och engagemang erbjuda smärtfri, funktionell livskvalitet för våra patienter. För att uppnå detta har vi skapat en modern, välutrustad klinik där vi engagerar oss i patienten och fokuserar på bra djurvård och en öppen dialog med djurägaren.

Veterinärgruppen Växjö AB

Öppet

Hejaregatan 1335246 Växjö
logo

Modern trevlig smådjursklinik med inriktning på hundar, katter och exotiska djur.Totalt nio anställda varav fyra veterinärer. Komplett utrustad med laboratorium, operationsavdelning, tandavdelning, röntgen, ultraljud mm. Noggrann, kunnig och omsorgsfull personal med många års erfarenhet tar emot dig och ditt djur med stort engagemang.Väl mött hos Veterinärgruppen Växjö!

Hammarö Smådjursklinik AB

Öppet

Nolgårdsvägen 3966341 Hammarö
logo

Varmt välkomna till Hammarö Smådjursklinik! Hammarö Smådjursklinik är ett privatägt lokalt företag i en nybyggd och modern lokal. Kliniken har ett eget laboratorium, digital röntgen, gasnarkos och ultraljud. Vi har även en specialiserad tandmottagning som tar emot remisser från hela Värmland.

Smulan & Josefin

Öppet

Björknäs Torg 713240 Saltsjö-boo
logo

Sydkustens Smådjurspraktik

Öppet

(5)

Östermarksvägen 5623176 Beddingestrand
logo

Välkommen till Sydkustens Smådjurspraktik - Veterinär med fokus på djuren i en lugn miljö.

Kronobäcks Veterinärklinik

Öppet

Timmernabbsvägen 1638392 Mönsterås
logo

Välkommen till Kronobäcks Veterinärklinik!Här erbjuder vi det allra mesta inom smådjurssjukvård, såsom avancerad mjukdelskirurgi och tandvård, akutkirurgi, internmedicinska utredningar, röntgen, ultraljud och mycket mer.Vi har dagligen tider avsatta för akuta fall, och vi erbjuder givetvis även friskvård och profylaktiska ingrepp. Hos oss jobbar tre veterinärer med olika specialområden.Ni hittar oss i Mönsterås, på bekvämt avstånd från E22.Välkommen att höra av er till oss!

Cat HomeCare

Öppet

(5)

13641 Handen
logo

Hemtjänsten för din katt!Vi hjälper dig med frisk- och sjukvårdsbehandlingar hos din katt i er trygga hemmiljö.

Gustavsbergs Zoo

Öppet

Gustavsbergs Centrum 13430 Gustavsberg
logo

Välkommen till din fristående djurbutik på Värmdö. Kom gärna till oss med dina frågor och funderingar så hjälper vi dig på bästa sätt. Vi har ett brett sortiment till hund, katt, smådjur, fågel, reptil och fisk. Vi erbjuder öppet köp i 30 dagar och smakgaranti på de flesta av våra torrfoder.

Smådjursdepån I Växjö AB

Öppet

Hjalmar Petris väg 3635246 Växjö
logo

Det här är vi!En nybyggd smådjursklinik i Växjö med personligt bemötande, engagemang, och där patientern alltid är i fokus.Vi erbjuder djuren och dess ägare professionell veterinärvård, kirurgi, tandvård, rehab, växjös första hundsim och två inomhusträningshallar samt en butik med brett sortiment.Allt detta under samma tak och i nya fräscha lokaler.Vi finns på Hjalmar Petris Väg 36 här i Växjö.Varmt välkomna till oss!

Ahlbergs Veterinärpraktik

Stängt

(4.76)

Magnus Ladulåsgatan 3311865 Stockholm

Stockholm Renrum Service

Öppet

Bryggavägen 10917831 Ekerö

Evidensia Djursjukhuset Gammelstad

Företagsvägen 595433 Gammelstad

Evidensia Djurkliniken Gefle

Öppet

(3)

Norra gatan 180321 Gävle

Evidensia Djurkliniken Karlskoga

Öppet

Noravägen 1569153 Karlskoga

Evidensia Djurkliniken Nacka

Öppet

Planiavägen 1113154 Nacka

Sjögrens Zooshop

Sälshög 204027393 Tomelilla