Se på karta

fastighetsbolag stockholm 

gav 26728 företag inom detta område

Malmgårdsvägen 1611638 Stockholm
logo

Vi är en liten och modern fastighetsförvaltare och tillsammans har vi runt 250 års branscherfarenhet.

Johannesfredsvägen 516869 Bromma
logo

Novorent Modul AB hyr ut toppmoderna moduler för skola, förskola och kontor. Modulerna är svensktillverkade med nordisk design. Energioptimering och hållbarhet står i fokus.

Bollmorabacken 1513538 Tyresö
logo

Hyr ut 3400 lägenheter i Tyresö - allt från centrala flerfamiljshus till radhus i natursköna lägen.

Rågsvedstorget 12465 Bandhagen
logo

Konferens stockholm kongress stämma hyra lokal möte förening fest service mässa företagsevent födelsedagsfest minnesstund studentskiva café kök bullar lunch fika frukt middag buffé arrangemang event evenemang tillgängligt teknisk utrustning mötesrum ljud ljus scen musik konsert pausförtäring förtäring dans utbildning Rågsvedssalen Snösätrasalen Nylandersalen Kräppla Perssons Betong kaffe te smörgåsar frukost paj Folkets Hus Södra stockholm Kultur Konst Konsthall Möteslokal Möteslokaler firmafest Konferenslokal Konferenslokaler festlokal festlokaler caféer konferensrum Konferenser helgkonferens kickoff konferensanläggning Möjligheterna Mötesplats mötesplatser

(4)

Hökarvägen 812941 Hägersten
logo

Välkommen till Berglund & Ginell Byggmästare HB. Kontakta oss för mer information om våra tjänster.

Strandpromenaden 2613150 Saltsjö-duvnäs
logo

Saltsjö-Dufnäs Båttransporter tillhandahåller sommar- och vinterplatser för båtar i Stockholmsområdet. Även kajakuthyrning. Välkommen att kontakta oss för ytterligare information!

Linnégatan 7611523 Stockholm
logo

Hellströms Förvaltning är ett mindre privat bolag som förvaltar ett antal fastigheter belägna i Stockholm. #nl#Vår ambition är att se till att du som hyresgäst känner dig hemma hos oss och att du bor i en fastighet som alltid upplevs som trivsam och är välskött.

Industrivägen 2115138 Södertälje
logo

Vi är ett fastighetsbolag som erbjuder både kontors-och industrilokaler av varierande storlek och funktion. Huvuddelen av vårt fastighetsbestånd utgörs av en av Södertäljes äldsta industrifastigheter, "Skutan", där stolta företagartraditioner förs vidare.

Stureplan 311145 Stockholm
logo

Stronghold owns, develops and invests in the real estate services of tomorrow. Through our deep knowledge in real estate and tech, extensive industry contacts and access to capital we provide an attractive platform for growth for passionate entrepreneurs in Northern Europe.

Kyrkogatan 1176130 Norrtälje
logo

Centrum Fastigheter tror starkt på att bygga långsiktiga relationer med såväl hyresgäster som underentreprenörer. Centrum Fastigheters förvaltningsytor uppgår i dag till ca: 83 600 kvm i form av bostäder, kontor och kommersiella lokaler. I beståndet finns ca: 3.000 kvm outnyttjade byggrättar för framtida projekt.

Observatoriegatan 1511329 Stockholm
logo
Förrådsvägen 1713737 Västerhaninge
logo

Varmt välkommen till Ullmann Contracting Consulting AB.

(1)

Kungsgatan 4811135 Stockholm
logo

1177 Vårdguiden är hela Sveriges samlingsplats för information och tjänster inom hälsa och vård. Vi erbjuder sjukvårdsrådgivning, information, inspiration och e-tjänster. Vi finns på webb och telefon och har öppet dygnet runt.Bakom 1177 Vårdguiden står den svenska sjukvården genom alla landsting och regioner i samverkan.

Landsvägen 5217263 Sundbyberg
logo

Ikano Bostad utvecklar hållbara bostadsområden och bostäder på platser där Sverige växer. Vi grundades 2005 och ingår i Ikanogruppen, en internationell företagsgrupp startad av IKEAs grundare. För att våra kunder ska känna sig trygga och trivas i våra bostadsområden känner vi ett stort ansvar för helheten när vi utvecklar, bygger, äger och förvaltar bostäder.

(5)

Blekingegatan 4611662 Stockholm
logo

Fastighets AB Stockholmia är ett medelstort förvaltningsbolag som förvaltar fastigheter runt om i Stockholm, Solna, Johanneshov och Hägersten. Vår organisation är uppbyggd i linje med vår ambition att söka bästa möjliga förvaltning i enlighet med våra kunders intressen.

Nybrokajen 711148 Stockholm
logo

Frimureriet har i över 275 år varit en vital del av det svenska samhället. Med syfte att verka för mänsklighetens förbättring och förädling, fortplantas orden från generation till generation. Svenska Frimurare Orden är i dag en sammanslutning där män av skilda samhällskategorier, yrken och åldrar träffas för att arbeta på sin personliga utveckling och för att umgås under värdiga former.

Drottninggatan 9711360 Stockholm
logo

Olov Lindgren AB är ett familjeägt fastighetsbolag som grundades 1938. Vi är cirka 90 anställda och förvaltar 113 fastigheter i Stockholm. Affärsidén är att förvärva och bygga samt förvalta och utveckla egna hyresfastigheter med bostäder och lokaler i Stockholmsområdet. Som långsiktig fastighetsägare tar vi ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvar. Vår vision är hållbara miljöer där människor känner tillit till varandra. Välkommen!

Ålstensgatan 1216765 Bromma
logo

Ålstens Fastighetsbyrå är idag en av Brommas ledande lokala fastighetsmäklare och har under åren förmedlat villor och lägenheter på så gott som varje gata i Bromma, Västerleds församling. Vi kan vårt område och är ett naturligt fönster mot Bromma den dagen du står inför en försäljning eller ska investera i en ny bostad.

Västra finnbodavägen 4B13130 Nacka
logo

Leverantör och samarbetspartner för kliniska laboratorier och forskningslaboratorier i Norden. Kontor i Umeå, Stockholm och Skåne. Techtum Lab AB levererar smartare reagens, förbrukningsvaror och instrument till kunder inom forskning och diagnostik. Dessutom levererar Techtum en egen plattform för provpreparation vid screening av MRSA vid sjukhus.

Wedtorpsvägen 1918434 Åkersberga
logo

Monru AB, etablerat 2023, är ett framstående företag inom fastighetsbranschen, specialiserat på drift och underhåll av fastigheter samt energioptimering. Vårt team av erfarna drifttekniker erbjuder en rad tjänster, från grundläggande underhåll till avancerade tekniska lösningar, med ett särskilt fokus på energieffektivitet. Genom att implementera smarta energioptimeringar strävar vi efter att minska driftskostnader och öka hållbarheten för våra kunders fastigheter.

Norrlandsgatan 1811143 Stockholm
logo

Uthyrning och förvaltning av lokaler

Centralvägen 25E18432 Åkersberga
logo

Actionova AB är konsult i Golv-, Städ- och Entréteknik. Vi utför analys, utredning, besiktning, problemlösning, utbildning för hela branschen. Vi utför själv, men också via nära partners i hela Sverige ett flertal tjänster/service inom våra områden. Till Actionova hör också www.widborg.com där vi tillhandahåller våra tjänster men också specialprodukter för våra arbetsområden. Vi har partnerskap med flera stora leverantörer såsom www.rekola.com, www.rovamatto.fi, www.ownwell.fi mfl.

Sprängarvägen 413238 Saltsjö-boo
logo

Vi är grossistföretag i metallhalvfabrikat där 90% av produkterna importeras från Europa och distribueras till våra ca 1500 kunder i hela landet. CGT Metallvaruhusets målsättning är alltid svara upp mot våra kunders önskemål,samt mot marknadens och våra leverantörers krav.