Se på karta

fastighetsbolag eskilstuna 

gav 861 företag inom detta område

Drottninggatan 16B63217 Eskilstuna
logo

Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger, förvaltar och utvecklar hyreslägenheter på tillväxtorter i Sverige. Idag har vi bostäder i Borås, Eskilstuna, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Jönköping, Karlstad, Linköping, Malmö, Skövde, Stockholm, Trollhättan och Västerås. Vår ägare är Första AP-fonden.

fastighetsbolag Sökord

Söker du lägenhet, vi är din privata hyresvärd. Willhem har olika typer av lägen, storlekar & karaktär på boendet.Välkommen att hitta ditt nya hem.

Visa mer
Rademachergatan 1763218 Eskilstuna
logo

Ett privat fastighetsbolag verksamt i Eskilstuna, Nyköping och Strängnäs. Vi har ca 1000 lägenheter plus lokaler för uthyrning.

Kungsgatan 1463219 Eskilstuna

Äger ABF-huset vid Fristadstorget. Där kan man ha konferenser eller gå en studiecirkel. Hyr även ut kontorsrum. Välkommen!

Skiffervägen 655303 Jönköping
logo

Företaget finns i Jönköping men välkomnar kunder från Eskilstuna.

Vi är flyttfirman som hjälper er vid flyttning inom Sveriges gränser. Ska ni flytta till en ny stad, flytta bohag eller ömtåliga och värdefulla varor mellan städer hjälper vi er. Vi samordnar flyttning inom Sverige längs hela E4:an, väg 40 och södra Sverige varje vecka, vilket ger våra kunder förmånliga priser! Skall du t.ex. flytta mellan Stockholm - Göteborg , Stockholm - Malmö , Göteborg - Stockholm eller liknande. June Express har lång erfarenhet av att flytta mellan städer i Sverige.

Kungsgatan 4363217 Eskilstuna
logo

Vi är en av Sveriges största fastighetsägare och experter inom fortifikation, det vill säga skydds- och anläggningsteknik. Vårt huvuduppdrag är att bidra till ökad försvarsförmåga för ett tryggt och fritt Sverige.

Björksgatan 963221 Eskilstuna
logo

Tunafastigheter i Eskilstuna AB är precis som namnet anger ett Eskilstunaföretag verksamt inom fastighetsförvaltning och utveckling. Verksamheten har bedrivits sedan 1983. Vi har grundinställningen att man ska göra det man är bäst på och i första hand "gräva där man står".

Köpmangatan 4663340 Eskilstuna
logo

Arrector AB och Skölden Bostäder AB äger, förvaltar och utvecklar hyresfastigheter i centrala Eskilstuna. Vi har lång erfarenhet av fastighetsförvaltning och arbetar kontinuerligt med att förbättra verksamheten för att våra hyresgäster ska fortsätta att trivas. Här hittar du information om våra fastigheter och det finns möjlighet att anmäla intresse samt lämna felanmälan.

Gap sundins väg 263346 Eskilstuna
logo

Vi är en komplett och flexibel förvaltare med alla tjänster du som fastighetsägare behöver under ett och samma tak. Vi hjälper Brf- bostadsrättsföreningar med förvaltningen av fastigheter. Egeryds Fastighetsförsvaltning utvecklar och förvaltar fastigheter tillsammans med er som kund. Vi är en komplett fastighetsförvaltare med alla tjänster som en fastighetsägare behöver, oavsett om det är en bostadsrättsförening eller kommersiell fastighetsägare.

(4.4)

Gunborg nymans väg 263222 Eskilstuna
logo

Tuna Park handelsområde erbjuder dig bra shopping och trevliga miljöer för mat och fika – den perfekta mixen för att inspireras och umgås hela familjen! Hos oss hittar du en variation av populära varumärken, bra restauranger, unika butiker och service så som frisör, apotek och systembolag.

Munktellstorget 263343 Eskilstuna
logo

Vi är ett ledande fastighetsbolag i ständig utveckling.

Drottninggatan 1363220 Eskilstuna
Hammarby LÖVNÄS 263507 Eskilstuna
Lilla nyby 563349 Eskilstuna
Bosätervägen 463347 Eskilstuna
Verkstadsgatan 263361 Eskilstuna
Älunda Junibacken 63518 Husby-rekarne
Fördelningsgatan 1463341 Eskilstuna
Prästgårdsvägen 1763370 Hållsta
Svista lagerväg 863362 Eskilstuna