Se på karta
Jakobsdalsvägen 1913152 Nacka Strand

Vi fixar det. Inte bara för att vi kan, utan för att vi vill.Habitek – en varm och vass aktör inom bygg, utemiljö och fastighetsförvaltning.

Långåkersvägen 2842837 Kållered
Gamla Väsbyvägen 376197 Norrtälje

Dovander VVS AB är ett mindre VVS-företag i Norrtälje som utför de flesta arbeten inom rörmokeri, mindre arbeten inom byggnation och fastighetsskötsel.Vi jobbar åt såväl privatkunder, föreningar och företag.

Fjärilsvägen 234233 Alvesta

Vi utför det mesta inom fastighetsjour och teknisk hjälp. Vi är först på plats och gör en bedömning på åtgärd. Det mesta kan vi lösa på egen hand men behövs extern hjälp av exempelvis spolbil m.m så görs den bedömningen på plats. Vi har snabb respons och kunnig personal. Vi utgår från Alvesta men kan utför även jobb i Växjö och Ljungby med omnejd. Vi nås på telefon och mail dygnet runt.

Första tvärgatan 880284 Gävle

Hos ILA Städ & Fastighetsservice AB får du hjälp med allt inomfastighetsservice, fastighetsreparationer och lokalvård.Vi erbjuder bland annat gräsklippning och trädgårdsskötsel samt snöröjning och halkbekämpning.Välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp med städning, elreparationer eller VVS. Vi har även jourservice!

Propellervägen 2739241 Kalmar

Välkommen att kontakta oss på J P Fastighetsservice! Fastighetsförvaltning och fastighetsservice.

Sångspelsgatan 342241 Hisings Backa

El, Styr & Regler, Fastighetsservice.24 timmars El-jour.Mer än 20 års erfarenhet.

Skogvaktarevägen 353153 Lidköping

Agena Förvaltning AB är en modern och flexibel helhetsleverantör inom fastighetsförvaltning. Vår utgångspunkt är idag från Lidköping och vi tar uppdrag runt om i Skaraborg samt kringliggande områden.

Långängsvägen 9012556 Älvsjö

Hos oss kan du få hjälp med bl a VVS-arbeten, renovering av kök och badrum, mindre reparationer och stamrensningar. Företaget etablerades redan 1974 och vi är auktoriserade VVS-installatörer. Med vår långa och breda erfarenhet inom fastighetsunderhåll hjälper vi såväl fastighetsägare, bostadsrättsföreningar som privatpersoner. Välkommen att kontakta oss för mer information eller en offert!

Orrlidsvägen 378091 Sälen

Våra tjänster bestor bland annat av golvvård, regelmässig städning, flyttstäd, storstädning Trappstädning, hushållsnära tjänster, byggstädning, fönsterputsning och personaluthyrning.

Danderydsvägen 14618236 Danderyd

Välkommen till Kasama Fastighets och Trädgårdsservice AB. Vi arbetar med allt inom fastighetsskötsel, markskötsel entrepenader mm.

Vasaloppsvägen 7112945 Hägersten

Vi jobbar med fastighetsservice och trädgårdsskötsel. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Fiskängsvägen 1081132 Sandviken

Vi utför drift, underhåll av bostadsrättföreningar, förvaltningsbolag, kommersiella hyresfastigheter och enskilda fastighetsägare.

Klarbärsgränden 1425375 Helsingborg

1 (1)

Vi har lång erfarenhet av det mesta inom trädgårdsskötsel och trädgårdsanläggning.Vi hjälper bland annat med gräsläggning, trädfällning och häckklippning, men även fasadmålning och stensättning.

Älvsborgsleden 1150431 Borås

Vi är ett komplett serviceföretag, med det lilla extra. Vi hjälper dig till en väl fungerande helhet med individuellt anpassade lösningar för dig och ditt företags behov.Vi kan erbjuda våra tjänster inom fastighetsförvaltning, fastighetsservice, städ och fönsterputs. Vi arbetar även med helhetslösningar för bostadsrättsföreningar.Vi utför även det mesta inom entreprenad samt kan erbjuda energitjänster.

Ornö Enebacken13055 Ornö

Välkommen att kontakta oss när du behöver hjälp med elinstallationer samt el service. Vi är även auktoriserade servicepartner åt Fritidstoa och därmed säljer samt installerar cinderella toaletter och förbränningstoaletter.

Kvartettgatan 2327192 Ystad

Vi utför det mesta inom fastighetsskötsel, reparationer och underhåll. Målning, snickerijobb, VVS-jobb, trädgårdsarbete m.m.

Grev Turegatan 2711438 Stockholm

AKIFA Förvaltning AB startade sin verksamhet 1994 och har sedan dess utvecklats till att idag ha ett hundratal förvaltningsobjekt.

Källvägen 181833 Valbo

Vi hjälper privatpersoner, föreningar och företag till bättre grönytor och vackrare områden.

Fallhammargatan 3B72133 Västerås

Utöver all typ av lokalvård kan du nu få hjälp med fastighetsskötsel både utvändigt och invändigt. Med över 25 år i branschen har vi skaffat oss en bra bild av vad man som fastighetsägare vill ha hjälp med.

Kanslihusvägen 896143 Boden

Vi utför skötsel, projektering och etablering samt vård av större och medelstora parker och markanläggningar åt ägare och förvaltare av fastigheter i Boden / Luleå - området. För att kunna erbjuda våra kunder kompletta driftslösningar samarbetar vi med företag inom andra områden.

Box 8627522 Sjöbo

Sjöbo Anläggning & Trädgård AB är en anläggnings och trädgårdsfirma. Vi anlägger allt från schakt till färdig trädgård, så vi finns med dig från spadtag till rosenbuske. Sjöbo Anläggning & Trädgård präglas av de egenskaper man ofta hittar hos familjeföretag - personlig service och personal som bryr sig!