Se på karta

familjepizza 

gav 2320 företag inom detta område

Café Restaurang 22:an

Öppet

(3.82)

Gamla revsuddevägen 339594 Rockneby
logo

Pizzeria Drop In

Öppet

Optimusvägen 2119434 Upplands Väsby
logo

Vi hälsar Er välkomna till Pizzeria Dropin. I Pizzeria Dropin kan du sitta ned och avnjuta våra pizzor med riklig fyllning. Kom in och smaka våra goda pizzor och vi lovar en härlig smakupplevelse. Vi erbjuder en trevlig och välkomnande restaurangmiljö som en naturlig mötespunkt för alla. (Pizzeria Dropin) personal önskar alla våra gäster en smaklig måltid.

Jungfruplatsens Pizza & Kebab

Öppet

Jungfruplatsen 243148 Mölndal
logo

På Jungfruplatsen Pizzeria and Kebab erbjuder dem mat som Pizza, Vegetariska rätter. Om det låter bra föreslår vi dig att boka ett bord och prova maten själv. Restaurangen har ingen setup för bordsbokning online Vi föreslår att ni skickar ett e-post eller ringer för bordsbokning.

Vedugnspizzeria il Palazzo

Öppet

(3.67)

Gustav III:s Boulevard 4116973 Solna

La Pizza Tågaborg

Hjälmshultsgatan 2125441 Helsingborg
logo

Kan pizza vara något annat än skräpmat? Ja, absolut! Med tunna, frasiga degar, färska råvaror och en hel del kärlek kan pizzor bli både näringsriktiga och goda. Faktiskt så goda att vi blivit Nordiska Mästare! Du kan välja mellan 30 olika pizzor med allt från parmaskinka till tigerräkor.

La Casa Pizzeria

Öppet

Masthuggstorget 341327 Göteborg
logo

År 1982, öppnade Francesco Piadine restaurangen med en sak i åtanke - att laga den bästa italienska maten i stan.

Victoria Grillköket & Pizzeria

Öppet

Valstavägen 171531 Odensbacken
logo

Vi inbjuder dig till vår pizzeria.

Kvarngatans Pizzeria

Öppet

Badhusgatan 668630 Sunne
logo

Våra pizzabagare har många års erfarenhet av pizzabranchen och därför kan vi alltid kvalitetssäkra vår mat. Vi är som konstnärer, vi tar emot en beställning och istället för målarduken så bakar vi, och konst har nog aldrig smakat så bättre. Därför är det viktigt för oss att vi bakar alla våra maträtter med kärlek och passion, men viktigast av allt att vi använder kvalitativa råvaror från Arla, Kungsörnen, Scan, Cityfood, Kronfågel, Felix, Sun Valley och Santa Maria.

Pizza Butik Arena

Öppet

(5)

Ripagatan 1323152 Trelleborg
logo

Erfarna händer som bakar era pizzor. #nl#Vi finns i Trelleborg sedan 1981. #nl#Välkomna! #nl#

pizzeria kantarell

Öppet

(3.27)

Vigfastgatan 258278 Linköping
logo

Grimmereds Pizzeria

Öppet

Smithska vägen 2542166 Västra Frölunda
logo

Grimmereds Pizzeria fyller 20 år och har ändrat namn till Grimmereds Krog. I samband med namnbytet har vi renoverat och utökat restaurangen med sittplatser och fullständiga rättigheter. Tony som äger och driver restaurangen har drivit verksamheten i 20 år. Han välkomnar er alla med kärlek och god mat!

Haga Pizzeria

Öppet

Engelbrektsgatan 30A78432 Borlänge
logo

Haga pizzeria är en pizzeria i Borlänge. Från centrum av Borlänge så är det cirka 0.63 kilometer till Haga pizzeria.

Gabos Restaurang & Pizzeria

Öppet

Brunnsängsvägen 2315242 Södertälje
logo

Välkommen till Gabos Pizzeria. Vi är en anrik pizzeria i Södertälje och serverar utsökt pizza med dom bästa råvarorna. Vi serverar också kebab i alla dess former samt härliga grillrätter! Välkomna!

Milano Pizzeria & Grill

Öppet

Sjukhusvägen 468333 Hagfors
logo

Välkommen till Pizzeria Grill Milano!

tre kronor pizza

Öppet

(5)

Annastigen 2493170 Skellefteå
logo

Restaurang Tre Kronor är en välkänd och omtyckt restaurang i Skellefteå belägen i närhet till camping och Skellefteå Kraft Arena. Restaurangens rymliga lokaler rymmer 60 sittplatser, ytterligare 30 sittplatser tillkommer sommartid i.o.m. tillgången till uteserveringen. Restaurangens kunder har tillgång till en timme avgiftsfri parkering i anslutning till restaurangen. Utöver servering av mat tillhandahåller Tre Kronor även fullständiga öl- och vinrättigheter.

Kronoparkens Pizzeria

(3.5)

Tranbärsliden 2265635 Karlstad

Pizzeria Franco Milano Centrum

Öppet

(3.71)

Magasinsgatan 344130 Alingsås
logo

Franco Milano har funnits i över 30 år, men efter renoveringen 2016 lämnade Franco Gibo officiellt över pizzerian till sina 2 söner som stolt har fortsatt i samma anda som sin far. Franco Milano serverar Alingsås godaste pizzor och kebab enligt Alingsåsarna själva. Efter renoveringen har restaurangen vuxit från en liten pizzabutik till en mysig och modern pizzarestaurang med 50 sittplatser. Vi är ett glatt gäng som jobbar här och trivs verkligen i den här fina orten.

Pizzeria Babylon

Öppet

Kungsgatan 671331 Nora
logo

Aneby Grill & Pizzeria

Storgatan 5157832 Aneby

Pizzeria Milano

(4)

Prebendegatan 254247 Mariestad
logo

Pizzeria Pinan

Öppet

(4.33)

Göteborgsvägen 347540 Hönö
logo

Pizzeria Pinan ligger på vackra Hönö i Öckerö kommun strax utanför Göteborg. Här blandas lukten av saltvatten och sol med doften av nybakt pizza och kebab. För att uppnå Era högt ställda krav försöker vi ständigt att utveckla vår restaurang i form av nya sorters pizzor och nya maträtter. För oss är du i centrum och vi välkomnar Er alla, gamla som nya kunder att uppleva de tio öarnas godaste pizzor.

Restaurang & pizzeria Ljunghusen

Öppet

(4.29)

Falsterbovägen 109A23641 Höllviken
logo

Vi bakar pizzor med svenska råvaror av högsta kvalité. Hos oss kommer hygien och kvalitè i första hand. Vårt mål är att ha nöjda kunder till 100% , och det tror vi att vi kan nå genom, bra service, hög kvalité och rimliga priser.

Pizzeria Dacke AB

Öppet

Lundbygatan 12A59532 Mjölby
logo

Välkommen till Pizzeria Dacke. Hos oss kan du beställa pizza, kebab, kyckling, falafel och sallad.På vår hemsida kan man, utöver hemkörning, även beställa för avhämtning. Vi har dessutom öl och vinrättigheter. Varmt välkommen!

Ljusstadens Pizzeria

Öppet

Norrlidsvägen 839357 Kalmar
logo

Bästa pizzorna i Kalmar stad, vi har Specialpizzor samt veganska pizzor, falafel, hamburgare samt sallader och dryck.

BellaRoma Restaurang & Pizzeria & Bar

Öppet

Visbyvägen 35B62254 Romakloster
logo

Reasturan & Pizzeria. En fantastisk matupplevelse