Om Pizzeria Franco Milano Centrum

Franco Milano har funnits i över 30 år, men efter renoveringen 2016 lämnade Franco Gibo officiellt över pizzerian till sina 2 söner som stolt har fortsatt i samma anda som sin far. Franco Milano serverar Alingsås godaste pizzor och kebab enligt Alingsåsarna själva. Efter renoveringen har restaurangen vuxit från en liten pizzabutik till en mysig och modern pizzarestaurang med 50 sittplatser. Vi är ett glatt gäng som jobbar här och trivs verkligen i den här fina orten.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Pizzeria Franco Milano Centrum Pizzeria, Alingsås - 1
  • Pizzeria Franco Milano Centrum Pizzeria, Alingsås - 2
  • Pizzeria Franco Milano Centrum Pizzeria, Alingsås - 3

Pizzeria Franco Milano Centrum, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnPizzeria Franco Milano AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande13.02.2002
Org.nr:5566230867
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall5000 - 9999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch56100 Restaurangverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Gabriel GiboLedamot
Filip GiboSuppleant
Markus Gustav LarssonRevisor

Omdömen om Pizzeria Franco Milano Centrum

Ellen Marinder

mer än ett år sedan

Fantastisk god kebabtallrik! Väl tilltaget med inggredienser, gott kött, goda pommes, supergod sås och fräscha grönsaker.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Fantastiskt goa pizzor

Johan Erling

mer än ett år sedan

Helt ärligt så tycker jag att Milano ligger på top 5 listan i sverige! Deras kebab pizza är oslagbar för grym ! Milanos personal är hur goda som helst fortsätt så boys! :))

Anna

mer än ett år sedan

Har ätit två pizzor och en kebabrulle på Milano. Tyvärr uselt: obefintlig kryddning och skumt soggiga, liksom korta ingredienser. Beware!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Världens goaste pizza!!

Onöjda kunder

mer än ett år sedan

Hemsk kebabtallrik smsklös kebabsås dålig kebab pizzorna är små det är verkligen inte acceptabelt att servera på en pappkartong skum personal kan iallafall få ett glas när man köper läsk! Mycket dåligt!!!!!!!!!!!!!!!

Dr00

mer än ett år sedan

Fräsha ingredienser. God pizza i allmänhet. Lätt bättre än de andra i alingsås.

Markus

mer än ett år sedan

Köpte en pizza där förra veckan och kan tyvärr inte rekommendera någon annan att göra det. Att en pizzeria använder burkchampinjoner skvallrar med all önskvärd tydlighet att ambitionsnivån är mycket låg. Betalar hellre någon tia extra om det är där skon klämmer ? färska råvaror är något man bör kunna förvänta sig, tycker jag.

Dessutom var pizzan bland de mindre jag sett, vilket inte spelade så stor roll eftersom pizza med konserverad svamp inte är något man vill äta i några större kvantiteter.

Josse

mer än ett år sedan

jag vill tacka alla som jobbar där, dem är jätte trevliga och jobbar verkligen med hjärtat. godaste pizzorna i staden helt enkelt. vill tala om något för er som läser detta, ni måste verkligen smaka jätte goda pizzoor... tack engång till milano :)

Anders

mer än ett år sedan

Pizzorna är hälften så stora än dom man får på andra ställen. Sedan använder dom sig av burksvamp och köttfärssås på burk bland annat. Så man kan inte räkna med färska
ingredienser. Dom har inte heller några bra sittplatser

Anonym användare

mer än ett år sedan

Det är inte okej att få en pizzakartong som tallrik och till det ett par plastbestick. Inte heller något glas att dricka ur fick man. Det är väll det minsta man kan begöra? Att jag och min kille kändes oss uttittade under middagen kändes inte så smickrande, men pizzan var väldigt god så det är ett plus :-)

Markus

mer än ett år sedan

Hej alla läsare! Det är nämligen så att jag har inte bott länge här i Alingsås , nyflyttad. Fick tips av en kollega till mig att vända mig till Milano o smaka deras kött. why not tänkte jag liksom , beställde och åt upp hela pizza, då vart jag helt imponerad , jäkligt gott , ALDRIG käkat någonstans godare kebab. Dessutom TREVLIG personal. Känner mig trygg och bekväm där iallafall. Rekommenderar starkt // Markus Börjeson :-)))

Fabrizio

mer än ett år sedan

har ätit deras kebabpizza i 20 år o för varje år blir det allt mindre kött. synd på en så god pizza

Ami Petersson

mer än ett år sedan

På väg genom Alingsås idag stannade vi för vi var sugna på pizza. Ja, jag äter pizza flera ggr i veckan.... ;) Måste säga att det skulle vara värt att flytta till Alingsås för dessa pizzor!!! Grymt goda! Tog en helt vanlig Capricciosa. Det enda som kan tänkas vara ett minus var att de inte använde färska champinjoner men det funkade liksom ändå. Fantastiskt goda!!!

Anonym användare

mer än ett år sedan

GRYMT GOTT!!!! ETT MÅSTE FÖR DEN SOM INTE PROVAT!!!

Bengan

mer än ett år sedan

Flyttade till Alingsås för över 20 år sen, smakade Milanos Kebabpizza, DÅ var den överlägsen, Nu ä den inte det längre pga att det är usel kvalitet på pizzorna, burk varor hör hemma i butikshyllorna hos Maxi o dylikt,torr botten o burk såser, nä aldrig mer Milano

:)

mer än ett år sedan

Kan vara dom bästa pizzorna i landet, så fort man har varit borta från Alingsås ett tag är det Milanos pizzor det första man längtar efter.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Bästa pizzerian i Alingsås. Vill man bli mätt o nöjd så ska man käka på Milano. Deras pizzor håller högsta kvalité.. Bra storlek o mkt käk på pizzorna. Kebabsåsen Älska älska. Finns inga nakdelar på Milano. Grattis till 25 år hurra hurra hurra :D

Anonym användare

mer än ett år sedan

ingen pizzeria i alingsås slår milano . jag har varit o testat på nåra ställen meen ärligt talat så är milano oslagbara.. Jag äter där minst 2 gånger i veckan där och deras pizza är en riktiig italiensk kvalité , Milano för alltid

Robban

mer än ett år sedan

De håller inte högsta kvalité på pizzorna, de är en aning degia enligt min mening... Å precis som föregående är det lite trist att de inte har en ordentlig servering inomhus!

Däremot är det Alingsås bästa Pizzasallad på Milano utan tvekan...!!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Utan tvekan bästa pizzerian i alingsås! Pizzan och kebaben är hur go som helst . Bra service och mkt trevlig personal. fortsätt med den stilen grabbar ni är bästa pizzerian i alingsås!! Milano 4-life!