Ulricedahlsgården
Ulricedahlsgården i Malmö. Ulricedahlsgården har i över ett sekel fungerat som festvåning och fört samman nära och kära i olika typer av arrangemang såsom bröllop, fester och firande. Vi har under den sista tiden arbetat in ett koncept där gammalt möter nytt. Lokalerna från tidigt 1800-tal möter den moderna maten och servicen som förväntas av dagens gäster.Välkommen till Ulricedahl
Restaurang Kolga
3.5 (2)
Välkommen till kvartersrestaurang Kolga.Våra trevliga lokaler rymmer 80 sittande gäster, har två stora rum och en inre salong för slutna sällskap.Vi kan även hjälpa dig med mat och lokaler till privata tillställningar så som:-*- Dop-*- Bröllop-*- Födelsedagar-*- Konfirmationer-*- Studentskivor-*- Konferenser-*- ETC -*-Samt Catering till er dörr.
Patisserie David AB
1 (1)
Hantverksbröd & äkta bakverksglädje. Hos oss är allting nybakat och vi tillverkar allting själva.
Sydkustens at Pillehill
Företaget finns i Skivarp men välkomnar kunder från Malmö.
Sydkustens at Pillehill drivs av Jannike och Johan ihop med personal och dalmatinern Hillton.Vårt vackra Pillehill ligger som ett av de högst belägna husen längs skånska sydkusten. Utsikten är betagande!Hotell och restaurang med det lilla extra!Vi är en av Skånes bästa vindestinationer och bygger kontinuerligt ut vår vinkällare. Dessutom håller vi gärna dryckesprovningar.Allt från den romantiska weekenden till den lilla avskilda konferensen passar här.Varmt välkomna!
Leja Maskinuthyrning Sverige AB
Företaget finns i Ystad men välkomnar kunder från Malmö.
Välkommen till din maskinuthyrare i Skåne! Leja Maskinuthyrning AB är ett företag med många års erfarenhet inom uthyrningsbranschen till bygg & anläggningssektorn. Vår ambition är att leverera fräscha och servade maskiner till rätt ändamål. Kontakta gärna vår kompetenta personal på filialerna för rådgivning till er arbetsplats.
Arheden Catering
För den som ägnar sig åt god mat på heltid finns inga färdiga recept. I stället handlar det om rätt inställning, om passion och hängivenhet. Det handlar om fingertoppskänsla. Om fantasi och variation i högre grad än rutin. Om både tradition och nytänkande. Om husmanskost och om rätter födda någonstans i fjärran. Om kunskap och modet att göra avsteg från den.