Se på karta

förpackningsmaskiner 

gav 88 företag inom detta område

Vikingavägen 217561 Järfälla
logo

Fromm Sverige AB har ett komplett sortiment för bandning samt emballering av produkter inom stål, trä, pall m.m.

Ringåsvägen 228635 Örkelljunga
logo

Vi tillverkar industrimaskiner anpassade efter kundens behov och önskemål.

Ynglingavägen 6224565 Hjärup
logo

Lundgren Machinery AB tillverkar förpackningsmaskiner och annan maskinutrustning till främst livsmedel- och läkemedelsbranschen. Med våra hundra år på nacken så kan vi med gott samvete säga att vi är en trygg partner. Hos oss kan du förvänta dig högt tekniskt kunnande, korta ledtider, hög kvalitet, säkra leveranstider och inte minst en pålitlig leverantör. Du hittar oss i Hjärup, mellan Lund och Malmö. Vårt andra affärsområde är kontraktstillverkning. Vi tillverkar, monterar och sluttestar era maskiner och moduler med ett helhetsansvar.Under alla våra verksamma år har vi hunnit skaffa oss stor kunskap och många erfarenheter kring kontraktstillverkning. Vår styrka ligger i hantera små till mellanstora serier med många komponenter och korta ledtider där den tekniska nivån och toleranserna är tuffa. Vi utför allt från ax till limpa i egna verkstäder med maskinbearbetning till sluttestning.

Olofsdalsvägen 2630241 Halmstad
logo

På Pronova utvecklar, tillverkar och säljer vi JOKER® förpackningssystem bestående av förpackningsmaskiner och påsar. Vi erbjuder flexibla förpackningslösningar åt alla som har en produkt som kan packas i påse. Vi kan produktanpassa våra maskiner och påsar så att de passar era produkter och uppfyller de önskemål och krav ni har i er produktion.

Lärkträdsvägen 664541 Strängnäs
logo

Välkommen till DKS Industriteknik AB !

Plastgatan 1253155 Lidköping
logo

Konstruktion och tillverkning av specialmaskiner och förpackningsmaskiner. Hydraularbete och komponenter.

Vaplan 83540 Nälden
logo

Vi har 50 års erfarenhet inom plastförpackningsindustrin och en mycket kvalificerad personalstyrka. Elby tillgodoser de flesta behov av förpackningar inom thermoformning. Vi producerar vik-, svets- och skjutblister samt tråg, lock, inreden och kupoler till de flesta branscher. Vår specialitet är små och mellanstora serier av kundanpassade och standardvaror.

Movägen 234132 Ljungby
logo

Marknadens bredaste sortiment av förbrukningsmateriel. Vi har allt inom industriemballage, hygien och torkpapper, städprodukter, servering och catering, butiksemballage, kontorsmateriel och skyddsprodukter. Finns idag på tre orter. Välkommen att prova oss.

Mörners väg 11635246 Växjö
logo

Marknadens bredaste sortiment av förbrukningsmateriel. Vi har allt inom industriemballage, hygien och torkpapper, städprodukter, servering och catering, butiksemballage, kontorsmateriel och skyddsprodukter. Finns idag på tre orter. Välkommen att prova oss.

Industrigatan 144138 Alingsås
logo

AVT är en funktionsleverantör inom industriautomation med en passion för effektiva produktionslösningar. Vi levererar kundanpassade lösningar baserade på erfarenhet och en strävan att leverera något som du som kund vill ha i din produktion.

Vretensborgsvägen 2812630 Hägersten
logo

Polynova står för god service och hög kvalitet. Vi har ett brett sortiment av förpackningar och produkter av polyeten. Med över 40 års branscherfarenhet har vi utvecklat gedigen kunskap i att hitta de bästa lösningarna för er och era kunders verksamhet.

Gesällgatan 274539 Enköping
logo

Smarta förpackningar för smarta beslutsfattare. På Packsize försöker vi alltid tänka som en verkställande direktör, vilket innebär att vi försöker optimera effektiviteten i hela verksamheten. Traditionella förpackningslösningar involverar omfattande leveranskedjor som kostar företaget stora pengar och använder din tid på ett ineffektivt sätt. On Demand Packaging® främjar ökad funktionalitet och hållbarhet genom att reducera kostnader och skapa ytterligare inkomster för ditt företag.

Fabriksgatan 960223 Norrköping
logo

BL Products AB har sedan 1971 levererat och installerat mer än 500 förpackningsutrustningar i Sverige. Affärsidén är att erbjuda kundanpassade förpackningslösningar.Vi svarar för problemlösningar, försäljning, installation, utbildning, dokumentation, service och reservdelar. Vi tillhandahåller allt från enkla fristående packmaskiner till nyckelfärdiga förpackningsavdelningar. Pulver, granulater och styckprodukter kan automatiskt doseras i olika typer av fyllare.

Åsbovägen 351334 Fristad
logo

Kompletta förpackningslösningar för livsmedel, läkemedel och nonfood. Form fill seal-maskiner så kallade "flowpack", Wrap Around-maskiner, slits lådmaskiner, arrangering och gruppering av höga flöden. Allt från FUJI Machinerys breda produktprogram. Vi kan FUJI och VARIOVAC!

Borrsvängen 224732 Södra Sandby
logo

En liten verkstad med stora möjligheter.Vi tillverkar metall- och plastdetaljer efter 3D-filer, ritningar, skisser eller muntliga beskrivningar. Vi hjälper gärna till att utveckla era idéer till precis det ni behöver.

Marielundsvägen 180322 Gävle
logo

Söker du en legotillverkare med bred kompetens inom bl.a. laserstansning, robotsvetsning och bänkmontage? Då är ParkoPrint legotillverkaren för dig! Vi är en legotillverkare med totalansvar för de produkter som vi tillverkar på uppdrag av våra kunder. Välkommen att kontakta oss.

Ögärdesvägen 10A43330 Partille
logo

Convertec Graphic Technics AB bildades 1987 och har mer än 30 års erfarenhet som distributörer av tryck- och konverteringslösningar inom den grafiska industrin i Norden. Vi verkar inom följande områden:Smalbana och EtikettBredbana och Flexibla FörpackningarKartong- & WellpappförpackningarPOS/POP DisplayVisuals, Sign och Print

Ingenjörsgatan 225227 Helsingborg
logo

Liedholms Maskinteknik AB tillverkar avancerade svetskonstruktioner, tryckkärl och kompletta maskiner till kunder inom livsmedel, energi‐ & miljöindustri, processindustri och för marina applikationer med höga krav på dokumentation och spårbarhet. Vi är certifierade för  ASME U-stamp och EN 13445 (PED) klassade tryckkärl i kolstål och olika typer av rostfritt stål.

Prästkragevägen 1539361 Kalmar

(5)

Gesällgatan 274539 Enköping
Ellakrogsvägen 118733 Täby
Tellusgången 312626 Hägersten