Om Europeiska Motor Toyota Center

Toyota har ett brett modellprogram i flera storleksklasser - allt från småbilar till transportbilar. En allt större del av sortimentet består av elhybrider men även laddhybrider och en modell tillhör kategorin bränselcell.

Europeiska Motor Toyota Centers utvalda länkar

Bildgalleri

  • Europeiska Motor Toyota Center Bilhandlare, Sundbyberg - 1
  • Europeiska Motor Toyota Center Bilhandlare, Sundbyberg - 2
  • Europeiska Motor Toyota Center Bilhandlare, Sundbyberg - 3

Europeiska Motor Toyota Center, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Europeiska Motor AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

25.09.1990

Org.nr:

5564065448

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

5000000

Omsättn.intervall

1000000 - 4999999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

45110 Handel med personbilar och lätta motorfordon, 45201 Allmän service och reparation av motorfordon utom motorcyklar

Exekutiva befattningar/Administration

Visar 4 av 8

reviews aboutName

N

Niklas Strömberg

moreThanAYearAgo

VARNING!
Lämnade in bilen på service de ringde och talade om att däcken var dåliga då de var 10 år gamla men att de hade nya till bra pris. De nya V-däcken var två år gamla. Mitt kontrings fråga var. Går den igenom besiktningen då? Nä då måste vi slipa bort rosten på bromsrören med. Men gör det då också slut notan blev det dubbla men det är inte allt. Här märkt att bilen nu drar ca 10 % mer diesel efter att de bytte dieselfilter och då har jag sätt på de gamla S-hjulen som Jag hade året innan.

L

Lotta Forsvik

moreThanAYearAgo

Grym service och trevlig personal!

Pehr

moreThanAYearAgo

Med en kombination av höga priser och systematiskt småfusk så uppfyller denna verkstad fördomarna om märkesverkstäder. Det är det vanliga: Man säger att man har kollat trycket i däcken, men det har man inte (eller så kan man inte mäta...). Man säger att man har bytt lampor, men de är fortfarande trasiga. Hur det är med den faktiska servicen är svårare att kontrollera, men det fuskas antagligen lika mycket där. De missade i alla fall en trasig damask. Priserna varierar mellan höga (för service) till hutlösa (för enkla verkstadsarbeten).

En verkstad som går att använda om man absolut måste, men ingen att rekommendera.

F

Familjen Lekselius

moreThanAYearAgo

Klarade inte att reparera dieselvärmaren. Hade bilen inlämnad fyra gånger, två gånger fick jag tillbaka den "testad och fungerar som den ska". Det gjorde den inte, de påstod att den gått sönder när jag skulle använda den första gången efter reparationen, båda gångerna. Första gången sa de att det var klockan (jag startar värmaren manuellt). Andra gången bytte de bränslepumpen, 4500:-, fjärde gången ville de sätta in en ny värmare för 20 000, där satte jag stopp. Aldrig mer Europeiska Motor.

Jörgen

moreThanAYearAgo

Verkstaden håller inte längre måttet. De ger dig ett dåligt bemötande, även som stamkund med serviceavtal. Efter en krockskada hade verkstan lämnad färgkladd på lister. När jag påtalade det vägrade man stå för skadan! Jag fick bråka för att få rättelse. Urdåligt!

Möjliga telefonnummerformat

085856200008-585 620 00085-856 20 000858-56 20 00085-8562000