Se på karta

bilskrot 

gav 1430 företag inom detta område

(3)

Handvävargatan 250730 Brämhult
logo

Borås Bildemontering grundades 1934 och har sedan dess sysslat med återvinning och återanvändning av begagnade bildelar. Välkomna!

Svetsaregatan 128433 Perstorp
logo

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom vårt område. Tillsammans med oss kan du enkelt tjäna pengar på din skrotbil, vi betalar bäst för din skrotbil.Vi erbjuder: Nya/begagnade bildelar, Däckverkstad, Bilverkstad, Hämtning av skrotbil, Fyrverkerier.

(5)

Plantskolevägen 4524797 Flyinge
logo

Demonterar 1500 krockskadade bilar per år. Medlemmar i SBR, certif. av BPS och auktoriserade som bilskrotare av Länsstyrelsen.

Centralgatan 6759898 Mariannelund
logo

Hälls Skrotaffär AB i småländska Mariannelund har handlat med skrot sedan 1940-talet.Vår inriktning är på metallskrot och vi tar hand om skrot från främst små och medelstora industriföretag. Vi har containrar på mellan 7 och 38 kbm, samt hämtar även skrot med kranflak.Auktoriserad bildemontering.

Vinkelgatan 221124 Malmö
logo

Varje del som säljs begagnad innebär att en ny inte behöver produceras, miljön tackar!

Bilskrot Sökord

På Harrys arbetar idag 25 välutbildade och specialiserade personer som årligen demonterar, skrotar och återvinner ca 2500 bilar. Välkommen!

Visa mer

(5)

Västralundsvägen 561244 Finspång
logo

Vi erbjuder demontering och reparationer av din bil, säljer nya och begagnade bildelar m.m. Välkomna!

Vägersta 10989493 Överhörnäs
logo

Vi är en fullt utrustad bilverkstad där vi utför service, reparationer, avgasmätningar, hjul- och ljusinställningar, däckbyte m.m.

Lagergatan 2225464 Helsingborg
logo

Kvalitetskontrollerade bildelar med garanti till alla bilmärken.Ge oss reg nr och meddela vilken del Ni söker så löser vi resten!

(3.33)

Mosslundavägen 29191 Kristianstad
logo

Modern bilskrot med anor från slutet av 60-talet. Idag driver tredje generationen bildemontering/bilskrot med kvalitetsmärkta bildelar med garanti- och bytesrätt. Leveranser i hela Norden. Även försäljning av alternativa nydelar. Varmt välkomna att kontakta oss.

Lundavägen 1921218 Malmö
logo

Här på Svenssons arbetar vi med energi och glädje sedan 1968.Vi är en auktoriserad bilåtervinnare som arbetar med stil, känsla, klass och fingerfärdighet och för oss är det viktigt att sätta kunden i centrum och inte i backspegeln.Vi har de flesta bildelar till de flesta bilmärken för ett bra och lågt pris, dessutom har vi garanti på allt som säljs.

Stationsvägen 526790 Bjuv
logo

Hasanovs bilservice och bilskrot är ett familjeföretag som startade 1975. Sedan dess har vi varit verksamma inom området och skrotar idag ca 1200 bilar om året.Vi finns både i Perstorp och i Bjuv.Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom vårt område. Tillsammans med oss kan du enkelt tjäna pengar på din skrotbil, vi betalar bäst för din skrotbil.Vi erbjuder: Nya/begagnade bildelar, Däckverkstad, Bilverkstad, Hämtning av skrotbil, Fyrverkerier.

Våmb Larsgården 54133 Skövde
logo

Vi hjälper dig att hitta rätt begagnade bildelar på nätet, snabbt och enkelt, här på vår webbplats. Det spelar ingen roll om du bor i Göteborg, Uddevalla, Trollhättan, Jönköping, Skövde eller någon annan stad i Sverige för den delen. Du kan alltid köpa begagnade bildelar online hos oss på Eklunds Bildelslager.

(4.5)

Malstavägen 26876171 Norrtälje
logo

Skrota bilen hos oss. Vi ombesörjer allt som gäller skrotning av personbilar.Seriös bilskrot/bildemontering i över 50 år

(5)

Norr amsberg 65578190 Borlänge
logo

Hej och välkommen till oss!Givetvis så är vi en auktoriserad bildemontering. Vi säljer begagnade personbils och lastbilsbilsdelar och mottager både personbilar, lastbilar, traktorer, släpvagnar, husvagnar, mc, mopeder och snöskotrar mm för demontering.

(5)

Skårekullsvägen 233195 Värnamo
logo

Välkommen till Ericssons bildemontering! Vi är ett auktoriserat företag för demontering av bilar. Vi demonterar ca 600 bilar per år. Företaget är beläget 8 km utanför Värnamo i ett samhälle som heter Kärda. Vi har 15000m2 tomt samt 2500 m2 lageryta under tak.

Trävägen 743278 Tvååker
logo

Vi har vår verksamhet på Munkagårds industriområde i Tvååker.Där har vi skapat ett helt nyanlagt område för bilskroten.Ny kontorsbyggnad, ny demonteringshall samt ett nytt lager.Vår målsättning är att bygga upp en bra bildemontering från grunden med hjälp av moderna lokaler och maskiner och inte minst en kunnig personal.

(4.56)

Jägersrovägen 18121375 Malmö
logo

Arons Bildemontering skrotar alla slags bilar upp till 3500 kg. I vår butik säljer vi begagnade och nya allternativdelar till mycket bra priser, eller om du vill skruva själv har vi alltid ca 500 bilar på tomten. Skickar även delar över hela landet. Välkommen att kontakta oss.

Bilskrot Sökord

Arons Bildemontering skrotar alla slags bilar upp till 3500 kg. I vår butik säljer vi begagnade och nya alternativdelar till mycket bra priser.

Visa mer
Trådvägen 1183152 Östersund
logo

Vi är auktoriserad medlem av Sveriges Bilåtervinnares Riksförbund, SBR med mångårig branscherfarenhet. Vi ingår i Märkesdemo men du hittar oss även på Lagabasen och Bildelsbasen.

(3.2)

Angered 42465 Angered
logo

Sollentuna Bildemontering AB tar emot, demonterar och slutskrotar alla slags fordon upp till 3 500 kg (personbilar, skåpbilar, lätta lastbilar, husvagnar, bilsläp, EU-mopeder, motorcyklar, fyrhjulingar, snöskotrar). Vi har försäljning av begagnade reservdelar från lager och från självplockningsgård, samt lagerför också nya reservdelar till konkurrenskraftiga priser. Vi säljer och monterar nya och begagnade däck i egen verkstad.

(3)

Bro ekes 20062173 Visby
logo

Vi säljer nya, begagnade och regummeradedäck i olika fabrikat även begagnade fälgar.Vi har även omläggning, balansering och däckbyte.

Bilskrot Sökord

bildelar till alla bilmärken och årsmodeller.vi betalar för din kompletta skrotbil när du lämnar den vid oss. vi hämtar även er bil för skrotning

Visa mer
Mejerivägen 1024194 Hurva
logo

Hurva Bildemontering grundades 1976 som en hobbyverksamhet av vår far Alf Månsson och har under årens lopp växt till den verksamhet företaget har i dag. Jag som driver företaget i dag heter Rolf Månsson. Vi har försäljning av begagnade reservdelar och däck. Vi har också ett begränsat antal nya delar.

Gjuterigatan 426135 Landskrona
logo

INFO! SKAFA är sålt och agerar från och med den 1 april 2020 som ett dotterbolag till Mr Recycle.

(3.17)

Järnvägsgatan 5138236 Nybro
logo

Vår målsättning är att demontera uttjänta fordon enligt miljökraven. Ett lager med begagnade bildelar har byggts upp, där du som kund kan leta efter delar via bildelsbasen.

Stenåldersgatan 10B21376 Malmö
logo

Vi har funnits sedan 1961. Vi demonterar bilar och säljer begagnade bildelar till bra priser. Hos oss får du alltid betalt för din skrotbil. Köper och hämtar krockade och defekta bilar. Vi säljer och monterar däck. Vi köper och hämtar även begagnade reservdelar. Välkomna!

Bilskrot Sökord

Vi demonterar bilar & säljer begagnade bildelar för låga priser. Vi köper & hämtar krockade bilar.

Visa mer