Se på karta

engelska 

gav 163 företag inom detta område

Tolkservice

Stängt

Norrmalmsgatan 485234 Sundsvall
logo

Sundsvall Kommuns tolkservice är Miljö- och kvalitetscertifierade enligt FR2000 och erbjuder tolk- och översättningstjänster på ca 85 språk. Vi tillhör Tolkservicerådet Sverige och våra 340 registrerade tolkar är både utbildade och testade.

Al - Azharsskolan

Stängt

Kirunagatan 2216268 Vällingby
logo

Al-Azharskolan grundades 1995 och delade den första tiden lokaler med Ulvsundaskolan. #nl#Senare utökades verksamheten med högstadium i en lokal i Norra Ängby som kallades Brommaskolan.

Fredriksdal Höglandets Utredningshem AB

Sjöafallsvägen 957175 Fredriksdal
logo

Vi på Höglandets Utredningshem, FREDRIKSDAL tar emot familjer med barn i åldrarna 0-13 år samt blivande föräldrar för utredning och behandling. Verksamheten vilar på en humanistisk värdegrund och anknytningsteori, systemteori och ett hälsofrämjande perspektiv har en central roll i utrednings- och behandlingsarbetet.Hos oss ska alla mötas med respekt för sin person, etnicitet, religion, sexualitet, ålder och kön.

Kihlstedts Advokatbyrå i Stockholm AB

Box 5331 10247 Stockholm
logo

Kihlstedts Advokatbyrå har ett brett juridiskt arbetsområde med särskild inriktning på affärsjuridik, arbetsmiljörätt, arbetsrätt, brottmål, familjerätt, fastighetsrätt, konkurs- och obeståndsrätt, migrationsrätt, miljörätt, personskaderätt, processrätt och skadeståndsrätt.

Västmanlands Tolkservice VTS

Stängt

Sigurdsgatan 2172130 Västerås
logo

VTS erbjuder Kommunikation oavsett språk. Stor tillgänglighet, bred kompetens och hög kvalitet kännetecknar oss. VTS har unik kännedom om Västmanland.

Planet Kids Nursery School

Gyllenstiernsgatan 1511526 Stockholm
logo

Vi på Planet Kids arbetar med att främja respekten för varandra och för miljön. Vi uppmuntrar utomhusaktiviteter och en nyfikenhet på världen utanför, Vi har natur- och utflykts dagar varje vecka som ger barnen möjlighet att utveckla sin kärlek till och respekt för miljön i stort. Vi erbjuder barnen en miljö som väcker lust och nyfikenhet att utvecklas. Vår miljö är tillåtande och ger barnen möjlighet att upptäcka, utforska och lära på sina egna villkor.

Tolkförmedlingen Borlänge Kommun

Stängt

Wallingatan 1578434 Borlänge
logo

Vår tolkförmedling har ett stort språkutbud för professionell tolkning både på plats och via telefon samt översättning av olika dokument. Samtliga av våra tolkar är språktestade och har minst grundutbildning för tolkar. Många har dessutom utbildning inom olika specialområden, exempelvis sjukvård och juridik.

Berlitz International Sweden AB

Stängt

(4)

Odinsgatan 1341103 Göteborg
logo

Berlitz etablerades 1878 och är idag ett globalt utbildningsföretag inom kommunikation, kultur och ledarskap. Vi startade i Sverige 1931 och erbjuder lärarledd språkutbildning för företag och privatpersoner i bland annat affärsengelska, svenska, ryska, franska, italienska, spanska, tyska, portugiska, mandarin och japanska. Vi levererar även utbildningar inom interkulturell kommunikation, språktest vid rekrytering och språkkurser online samt lärarlett via telefon och virtuellt.

Textdoktorn Språkkonsult AB

Strandvägen 35B26139 Landskrona
logo

Jag är auktoriserad översättare (translator) mellan svenska och engelska. Översätter också från franska, tyska, danska, norska, spanska och ryska.

Alexandra Turganova Lööw

Hagalundsgatan 4016964 Solna
logo

Konferens- och simultantolk, översättare ryska - svenska - engelska. Auktoriserad rättstolk och auktoriserad guide. Medlem i AIIC.

Gunilla Ramell, Ramell International

Aschebergsgatan 3941133 Göteborg
logo

- Auktoriserad översättare #nl#- Svenska till Engelska #nl#- Juridik, betyg, Språkgranskning

Trollhättans Tolktjänster AB

Knektgatan 646162 Trollhättan
logo

Vi erbjuder tolktjänster. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Ludvigsborgs Friskola

A P Kleens Väg 824271 Ludvigsborg
logo

Friskola årskurs F-9, samt fritids. En skola där alla syns och alla får utvecklas utifrån de förutsättningar de har.

Samuelsson, Lena

Stafsinge kyrkväg 431133 Falkenberg

Avista Education Språkresor AB

Stängt

Valhallavägen 12811441 Stockholm
logo

Språkkurser i hela världen med Avista. Välj bland 12 språk och 120 kursorter. Sommar-, termins- och intensivkurser för alla åldrar. Studiemedel från CSN.Även college- och universitetsstudier i USA och Australien, volontärprogram och arbete utomlands. Vi har 30 års erfarenhet!

Stockholms Ordverk AB

Brunskogsbacken 2412371 Farsta
logo

Vi översätter till svenska från engelska, danska och norska.Vår specialitet är medicinska texter.Medlemmar av Sveriges Facköversättarförening (SFÖ)

Accent Språkservice

Västra Norrlandsgatan 11D90327 Umeå
logo

På Accent Språkservice har vi ett utvecklat och väl inarbetat nätverk av översättare och granskare i Sverige och runt om i världen. Det ger oss bredden att kunna hjälpa dig med de allra flesta sorters uppdrag.

ABF Sjuhärad

Stängt

Norrby Tvärgata 350437 Borås
logo

ABF Sjuhärad är en mötesplats för kunskap, bildning och kultur, för delaktighet och demokrati. Studiecirkeln är basen i vår verksamhet, men vi genomför också många föreläsningar, seminarier, debatter och kulturprogram.

Babel översättningsbyrå

Maskrosvägen 1151840 Sjömarken
logo

Babel är en lokal översättningsbyrå med global räckvidd. Vi sitter i Sjömarken, strax utanför Borås, och samarbetar med ett stort antal duktiga och erfarna översättare världen över. Vår affärsidé är att erbjuda företagskunder professionella översättningstjänster till och från alla språk, till ett konkurrenskraftigt pris och med en personlig kontakt.

Plint AB

Östra larmgatan 1641107 Göteborg
logo

Plint AB är ett av Europas främsta undertextningsföretag, nu också med studio för authoring och digitala leveranser!

KH Översättning

Duettvägen 14714240 Skogås
logo

KH Översättning erbjuder översättning och undertextning från engelska och spanska till svenska. Karin Hellstadius har varit verksam som översättare sedan 2005 och är medlem i SFÖ, Sveriges Facköversättarförening.

Pallas Athena Distribution

Skarpskyttevägen 10A22642 Lund

Express Översättning EFA har levererat sina kvalificerade översättningstjänster till olika företag, myndigheter och privata personer sedan 1994. Sedan dess har vi kontinuerligt fokuserat på att utveckla våra tjänster i takt med våra kunders behov.

Agnes Waiswa

Stängt

Sibirienvägen 14A85634 Sundsvall
logo

Fjärilseffekten AB: Kommunikation som gör skillnad. Jag hjälper dig med din kommunikation och marknadsföring på svenska och på engelska. Jag erbjuder alla typer av text-tjänster samt fortbildning i företagsengelska. Gör det du är bra på – låt ett proffs göra resten!

Gerd Mattsson - Konferenstolkarna

Sickla kanalgata 10712068 Stockholm
logo

Gerd är konferenstolk i engelska, tyska, danska och norska, rättstolk i engelska.

Språklänken i Stockholm AB

Fisknätsgatan 2513343 Saltsjöbaden
logo

Välkommen till SPRÅKLÄNKEN I STOCKHOLM AB! Vi gör: översättningar, språkgranskning, korrekturläsning och undertextning.