Se på karta
Tre kungars väg 1012535 Älvsjö

Elmetropolen är en väletablerad elfirma som utför installationer, anpassningar och reparationer åt såväl företag som privatpersoner. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Tuvvägen 9013639 Handen

Din elektriker i Stockholm som utgår från Haninge. Vi utför alla typer av elinstallationer till privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag samt som underentreprenör. Vi har över 25 års erfarenhet i branschen, innehar AL-Behörighet och är registrerad hos elsäkerhetsverket.

Ölandsgatan 2757437 Vetlanda

Allt inom el, kraft & programmering. Vi hjälper företag och privatpersoner med allt inom el, kraft och programmering, både vid nybyggnationer och renoveringar. Weinfors El i Vetlanda AB ägs och drivs av Fredrik Weinfors sedan 2021 då Weinfors El AB delades upp i två bolag. Det andra bolaget, Weinfors El i Pauliström AB, drivs av Nils-Johan Weinfors och Jonathan Weinfors.

Aröds industriväg 2841705 Göteborg

Välkommen till Göteborgs El & rörjour! Vi hjälper dig med akuta fel i din bostad dygnet runt när det gäller el, rör eller värmeproblem. Har du behov av våra tjänster när det inte är lika bråttom tex med elinstallationer eller rörjobb så tveka inte att kontakta oss. Behöver du hjälp med din värmepump? Vi reparerar och gör service på värmepumpar och vi installerar även nya om du behöver byta ut din gamla värmepump eller elpanna.

Gamlebyleden 1859042 Horn

Service och installationer till både privatpersoner och företag i södra Östergötland och norra Småland. Välkommen!

Munkgatan 25D73245 Arboga

RA Gruppen AB är moderbolag i koncernen som består av en handfull bolag verksamma inom el, säkerhet och fastigheter. Företaget har sitt säte och kontor på Rådjursgatan 3 i Västerås och ägs av Robert Alriksson.

Skiljevägen 274431 Heby

RA Gruppen AB är moderbolag i koncernen som består av en handfull bolag verksamma inom el, säkerhet och fastigheter. Företaget har sitt säte och kontor på Rådjursgatan 3 i Västerås och ägs av Robert Alriksson.

Engelska vägen 839356 Kalmar

Vi erbjuder kompletta kraft- och belysningsanläggningar samt säkerhetslösningar med kompetens, teknik och funktionsansvar. Vi är fabrikatsoberoende och arbetar för att på ett optimalt sätt skräddarsy våra kunders tekniska lösningar efter behov.

Kvicksilvergatan 160223 Norrköping

Vi utför alla förekommande elarbeten i samband med renovering, ombyggnad och tillbyggnad.

Hammargatan 323532 Vellinge

Vår erfarenhet - Er trygghet, Vi utför elinstallationer till kommuner, företag och privatpersoner. Välkommen att kontakta oss!

Hembygdsvägen 582661 Söderala

Välkommen till Spansk Elektriska AB! Elektriker i Söderhamn. Vi utför allt inom elinstallation för privatpersoner, företag, industrier med flera. För oss är det alltid mycket viktigt att våra uppdrag blir professionellt och korrekt utförda så att du som kund får bästa möjliga service. Arbetet ska vara väl utfört och du som kund ska vara nöjd.

Dammkullevägen 650732 Brämhult

0

Specialister inom el sedan 1947

Hammarvägen 1038735 Borgholm

5 (1)

Vi utför allt inom Elinstallation och reparation, allt från små installationer till större entreprenader åt såväl privatkunder som företagskunder. Våga inte chansa! Anlita en behörig elektriker.

Metangatan 1V43153 Mölndal

Letar du efter en gedigen elinstallatör i Göteborg med bred kunskap och lång erfarenhet? Då har du hittat rätt! Vi på Högsbo el lägger största möjliga fokus på att du som kund ska bli nöjd! – Vad kan vi hjälpa dig med?

Flygledaregatan 321239 Malmö

5 (2)

Sydväst EL AB är ett auktoriserat elinstallationsföretag som är medlem i Installatörsföretagen. Vår verksamhet startade år 2004 och idag sysselsätter vi totalt 10 anställda.Vi arbetar i huvudsak med:NyinstallationerOmbyggnaderReparationerServiceVi har vårt kontor i malmö och vår verksamhet är framförallt förlagd till Skåne Blekinge och Småland.

Solbäcksvägen 264332 Vingåker

5 (2)

Vi utför alla typer av elarbeten och solcellsinstallation till företag och privatpersoner.

Genvägen 279532 Rättvik

Rättviks Elektriska AB är ett företag som utför allt inom elinstallation, tele, data, larm och säkerhetsutrustning. Vi kommer gärna med tips på hur din elinstallation kan se ut eller agerar bollplank för dina idéer. Välkommen att kontakta oss!

Fasanvägen 773434 Hallstahammar

Elektriska installationer med hög kvalitét, kompetens och snabb service. Elprojektering och offerering.

Hansellisgatan 175450 Uppsala

Sallén Elektriska har funnits i Mälardalen sedan 1950 och vi är idag 275 medarbetare. Med huvudkontor i Uppsala och filialkontor i Solna utför vi elinstallationer i Uppsala, Stockholm och Mälardalen. Vi utför allt från mindre installationer till privatpersoner, företag eller bostadsrättsföreningar till större entreprenader åt byggentreprenörer, fastighetsägare och offentlig sektor. Vi utför även service- och underhållsarbete av befintliga elanläggningar samt solel, vitvaror och luftvärmepumpar.

Sveagatan 12666434 Grums

4 (1)

Vi är ett Elföretag som jobbar i Grums, Karlstad, Hammarö med omnejd. Grums Elservice är en komplett elinstallatör i Värmland och inget elarbete är för litet eller för svårt för oss. Elinstallationer i form av nyinstallation, renoveringar och elservice utförs till både företag, privatpersoner & bostadsrättsföreningar. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Norra Stånggatan 1358273 Linköping

3.5 (6)

El-Ekonomi AB är ett el-installationsföretag som funnits i branchen 40år.

Skiffergången 1221845 Vintrie

Vi har specialiserat oss på elinstallationer, med kompetens inom billaddning, data och gemensamhetsel för bostadsrättsföreningar. Välkomna att kontakta oss för mer information.

Bröksmyravägen 1982640 Söderhamn

Vi utför alla i branschen förekommande installationer och projekteringar av både små och stora objekt.

Örjasvägen 779236 Mora

Mora Elbyrå är ett företag beläget på Örjastäppan i Mora. Vi utför alla slags elinstallationer, både till företag och privatpersoner. Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig med det just du behöver hjälp med.